amajketimile
Što je slijedeće ?
Centar za istraživanje svemira i lansirne rampe na Pešćenici ?🤷
prema ovome i naš Vuco izgleda kao ozbiljan kandidat 🤦
amajketimile
Što je slijedeće ?
Centar za istraživanje svemira i lansirne rampe na Pešćenici ?🤷
prema ovome i naš Vuco izgleda kao ozbiljan kandidat 🤦
Što je slijedeće ?...kao što jedan od komentara ispod piše, možda da nasa pošalje rover u hdz da istraži ima li inteligentnog života tamo...po ovome sudeći, takva misija bi bila apsolutni debakl
sad će se opet plenković pravdati da on ništa nije kriv i da su mu labudovi napakirali ovoga "veselina" da bi diskreditirali hdz...ljudi moji, ako je to frontmen hdz-a grada zagreba, pa kakvi su tek ostali
Otkad je posao gradonačelnika da gradi tvornice cjepiva. Odakle mu tehnologija, i koje će to eksperte zaposliti u toj tvornici ?
Ja ako postanem gradonačelnik sagraditi ću tvornicu kvantnih računala.Ovaj ne staje . 😀
Gdje je taj kupio doktorat, po intelektu debelo zaostaje za Kerumom, Bandićem, Vucom, itd. Koji se to rak sprječava cjepivom ? Jedino možda za virus HPV-a, ostalih 99,9% vrsta raka su mutacije stanica gdje znanost još nema pojma koji je uzročnik te mutacije.
Kako će cjepivo spriječiti najčešće rakove od kojih ljudi umiru, npr. rak pluća, debelog crijeva, itd. ? Je li ovaj normalan ?
Debelo procjenjujete umne kapacitete prosječnog glasača...
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cancer_vaccine
Ma nije on bas tak bedast kao sto izgleda, samo indeksasi će od svega napraviti show.
Ovaj ne staje . 😀
Gdje je taj kupio doktorat, po intelektu debelo zaostaje za Kerumom, Bandićem, Vucom, itd. Koji se to rak sprječava cjepivom ? Jedino možda za virus HPV-a, ostalih 99,9% vrsta raka su mutacije stanica gdje znanost još nema pojma koji je uzročnik te mutacije.
Kako će cjepivo spriječiti najčešće rakove od kojih ljudi umiru, npr. rak pluća, debelog crijeva, itd. ? Je li ovaj normalan ?
A ponijelo ga, malo se zanio čovjek u borbi za gradonačelničku fotelju, ali koliko je normalan vidjet ćemo tek kad i ostali kandidati istrče sa svojim obećanjima, mada za sada je u vodstvu u kategoriji najluđih obećanja.😂
Ma nije on bas tak bedast kao sto izgleda, samo indeksasi će od svega napraviti show.
I gdje će on raditi te vakcine ? Na ruševinama Imunološkog zavoda ? Pa mi više nemamo resursa za proizvest ni protuotrov za ugriz poskoka ili riđovke pa ćemo se sada prebaciti na proizvodnju cjepiva protiv karcinoma. Jer je to profitabilnije.
Što je slijedeće ?...kao što jedan od komentara ispod piše, možda da nasa pošalje rover u hdz da istraži ima li inteligentnog života tamo...po ovome sudeći, takva misija bi bila apsolutni debakl
sad će se opet plenković pravdati da on ništa nije kriv i da su mu labudovi napakirali ovoga "veselina" da bi diskreditirali hdz...ljudi moji, ako je to frontmen hdz-a grada zagreba, pa kakvi su tek ostali
Imao je dobrih iskustava s kadrovima iz Bosne pa je odlučio dat priliku ovom perspektivnom političaru.
I gdje će on raditi te vakcine ? Na ruševinama Imunološkog zavoda ? Pa mi više nemamo resursa za proizvest ni protuotrov za ugriz poskoka ili riđovke pa ćemo se sada prebaciti na proizvodnju cjepiva protiv karcinoma. Jer je to profitabilnije.
Ne zanima me proizvodnja cjeliva kad i dalje radim od doma na daljinu za 8000€!
To mi je omogucila ona koja se kupala u bazenu onog sto je umro pa ga sad ovaj s cjepivima zeli zamjeniti.Da li oni ikad sebe poslusaju prije nego sto to izgovore?
Steta da takva inteligencija i ideja propadne, da napravi dobar poslovni plan, vjerujem da bi ekipa iz njegove stranke bez puno razmisljanja ulozila svoju $$$ u jedan takav projekt koji ce im donjeti puno dobiti nakon sto poplacaju sva davanja prema drzavi i radnicima.... to je jednostavno steta propustiti filipovicu 😎
https://www.telegram.hr/biznis-tech/wa…paket-poticaja/
dok naša govna lopovska na zse svakim danom samo pljačkaju unazad 15 god pod oriljom krize ovakve i onakve
Kod nas su institucionalci toliko bahati da nam preko trgovanja crtaju po indeksu i poručuju da je ZSE k***c od burze!
Kod nas su institucionalci toliko bahati da nam preko trgovanja crtaju po indeksu i poručuju da je ZSE k***c od burze!
Kako se zove ovaj pattern - "Stojko i dva blizanca" (da ne bude zabune pojam je Iz filma "Inside Man" iz 2006 s Denzelom Washingtonom)
Ne znam za druge,ali meni je zabrinjavajuće da ti na najobičnijem grafu vidiš falus
evo vrijednosti iste
da znamo, ali je ne cijenimo i zato kod nas uspijevaju samo trgovački centri sa stranom robom, a mi ratujemo sa stožerom da nam otvori kafiće, nitko ne želi biti ratar bolje biti u hotelu vratar
€/ha Nizozemska 70.320 Italija 42.569 Luksemburg 35.110 Irska 27.457 UK 23.155 Slovenija 18.460 Danska 17.690 Španjolska 13.023 Grčka 12.750 Poljska 10.318 Švedska 8.845 Finska 8.380 Češka 7.572 Francuska 6.020 Bugarska 5.011 Rumunjska 4.904 Mađarska 4.632 Litva 3.890 Latvija 3.856 Slovačka 3.432 Hrvatska 3.285 Estonija 3.174 Neznam kakva je ovo tabela ali kod nas 1 ha poljoprivrednog zemljišta nemožeš kupiti ispod 15000€ i to moraš imati sreće,najčešća cijena je 20000€.
to vam je službeni prosjek RH a već smo spominjali da je moguće nizak i radi manipulacija kod kupoprodaje radi plaćanja poreza,
neki možda prodaju tako jeftino jer je njihova zemlja stara
btw., sljedeći petak je revizija indeksa.
jel itko računao što upada/ispada iz CBX-a i CBX10?
Mislim da u desetki nema promjena, Kvark nam to sve zna napamet pa se necu puno mijesati.
Ja sam to uistinu racunala. Na Tpng sam objavila da vise nece biti sastavnica Crobexa pa se vise njih naljutilo.:)) Posebni ljutko ce se prepoznati. :)) Htjela bih to izbjeci, stresira me. :))
Ako date casnu pionirsku :)) da se necete ljutiti na izracun i ako mislite da ce vam koristiti, ja cu iduci put objaviti sto ulazi/izlazi iz Crobexa i Crobexa10.
Prema mom izracunu i PBZ je trebao biti sastavnica Crobexa, ali je Odbor za indekse odlucio da nece ukljuciti PBZ jer se uskoro delistira (nisu kod objave stavili zabiljesku). Na moj upit zse kako su 05.03.2021. (dan odrzavanja sjednice Odbora za indekse) znali za odrzavanje Skupstine PBZ na kojoj ce se odlucivati o povlacenju s burze, a sto je objavljeno 08.03.2021., odgovoreno mi je da je u priopcenju pogresno objavljen datum odrzavanja sjednice Odbora za indekse i da je u stvari odrzan 08.03.2021.
Sve se razjasnilo.
pokušavaju nas opismeniti, ako ne ide mrkvom ide batinom
Čitam neke retke g. BUFFETA i imam potrebu podjeliti ih sa Vama. Izdvoit ću samo neke za koje smatram da su aktualne u ovom trenutku:
3. “Budite oprezni ako se investicije počinju pretvarati u špekulacije.”
4. “Kompanija je važnija od cijene - bolje je kupiti odličnu kompaniju po poštenoj cijeni nego poštenu kompaniju po odličnoj cijeni.”
5. “Nemojte biti klimavi u svemu. Tržište dionica je bezimena igra i ne morate se gurati u sve, čekajte svoje vrijeme.”
6. “Wall Street je jedino mjesto na kojem ljudi koji se voze u Rolls Royceu slušaju savjete od onih koji se voze podzemnom željeznicom.”
8. “Ne trebate biti genijalac da biste sudjelovali na burzi. Investiranje nije ona vrsta igre u kojoj bi netko sa IQ-om od 160 pobijedio onog sa IQ-om od 130.”
9. “Da je Isaac Newton bio upoznat sa investicijama imali bismo i četvrti zakon gibanja i on bi glasio: Za investitore, povrat se smanjuje kako se gibanje povećava.”
10. “Loše se stvari ne vide u dobrim vremenima. Nakon svega, tek nakon povlačenja plime ćete shvatiti tko se kupao gol.”
11. “Vječnost je dobar period za držanje dionica. Kada posjedujemo udjele izvanrednih tvrtki s izvanrednim menadžmentom, vječnost je naš omiljeni period za držanje tih udjela.”
Crobex u zelenom na prometu od 100 tisuća kuna.
Ovo je takmičenje između puža i kornjače.
ovo trgovanje samo mi dokazuje sve tvrdnje veliki broj bivših ulagača da je zse kontrolirana burza kojom upravlja nekolicina
evo to je još jedan dokaz toga