utvrđen je raspon kretanja kune prije uvođenja €
može 15% gore/dolje od sadašnjeg.
iskreno, i ja očekujem jaku kunu.
treba ubiti sve ovo proizvodnje šta je ostalo.
samo uvoz i turizam
utvrđen je raspon kretanja kune prije uvođenja €
može 15% gore/dolje od sadašnjeg.
iskreno, i ja očekujem jaku kunu.
treba ubiti sve ovo proizvodnje šta je ostalo.
samo uvoz i turizam
@barbosa sve je točno što kažete.ali ako ja iz inozemstva dobijem eure.. recimo da kava i dalje u kafić u košta 10 kn.. e sada.. kada ja te eure mjenjam komforna u KN.. nije isto dovijeka li za 1eur 7.5 kn ili 8kn. Naravno da bi uvozne stvari poskupile ali to meni ništa ne mjenja. No recimo kava u kafićima da ostane cijena ista kao sam profitirao. Hehe
Tocno.. a nitko ljude ne tjera da dižu kredit.. kaj da im ja radim ?! Mogli su u KN... Svima bi krediti išli za skoro 10% gore.. i sad zamislite ako netko ima malo veći i skuplji stan i rata sa 5000 kn ide na 5500.. nije baš isto zar ne ?
Nitko Vas ne tjera da izvozite!😁😁😁🤣🤣🤣
Mi smo blago receno bolesna zemlja.
Gledam sad ove na otvorenom njih muce barikade i dozvole,
a ne muci ih zasto decko od 22 god se odrice zivota da bi zapucao na vladu?
Jel to konačno došla Kata Klizma? Dionice padaju kao dobra jesenja kiša. ne vidim neki nadnaravni impuls izvana.
Može li tko na Seebiz?
Možda dionice padaju zato što imamo, tj. Predviđa nam se najveći pad BDP-a u Eu. Što mislite? 9 %, duplo više od prosjeka.🤔
krona korekcija v2.0
Može li tko na Seebiz?
Ne mogu, ni jucer ni danas..
Samo nas pobjeda protiv francuza može izvući iz letargije.
Može li tko na Seebiz?
Ne mogu, ni jucer ni danas..
Posluzitelj im radi no crko im je CMS. Ukratko, ili im je netko provalio u sustav ili je netko od administratora odlucio pobrisati sve.
Eo link za sve koji žale za starim izgledom stranice ZSE...
Mislim da je pad i zbog podijeljenosti šačice trgovaca dionicama na ZSE.
Stara garda koja je uletila u koroni metrijalizirala je dobit i utekla, ovi noviji, koji su se prekasno ugledali na koronaše zaletili su se, istrošili i više ne guraju gore. sad kad i to malo ovih koji su se zaleteili počnu bežat, onda jače ronimo ( kao danas).
stare zvijezde su postale dosadne, nove se nisu iskazale , tako da su ostale samo tzv Godo dionice ( ATPL I OPTE), a za njih se ne smije ništa reći osim da su najbolje.
iako ronimo ima dionica na kojima se skida s aska (npr. slpf)
mahuna, zadnji datum od 02.10. , ne apdejta se novijim objavama
mahuna, zadnji datum od 02.10. , ne apdejta se novijim objavama
Kliknite na “trgovinski podaci i statitistike “, podaci su friški , današnji.
@barbosa sve je točno što kažete.ali ako ja iz inozemstva dobijem eure.. recimo da kava i dalje u kafić u košta 10 kn.. e sada.. kada ja te eure mjenjam komforna u KN.. nije isto dovijeka li za 1eur 7.5 kn ili 8kn. Naravno da bi uvozne stvari poskupile ali to meni ništa ne mjenja. No recimo kava u kafićima da ostane cijena ista kao sam profitirao. Hehe
sreca nasa pa kavu ne uvozimo nego raste po bregima
Nema što, dionice padaju odlučno i sa voljom; Kata Klizma je tu.
Kao da je domaćem tržištu dojadilo čekat lom vani pa je odlučilo prvo skočiti u ponor.
Vani za sada sve izgleda korektno, no ne bi bio prvi put da smo mi dobar lakmus koji se zacrveni na vrijeme.
Sada slijedi hvatanje dna, no tu ne očekujem brzih vijesti pa vas srdačno pozdravljam i želim sretne blagdane i sretnu Novu.
Smo roknuli ispod 1600?
Smo roknuli ispod 1600?
Samo sto nismo, ali jos nije gotovo za danas!
Tocno.. a nitko ljude ne tjera da dižu kredit.. kaj da im ja radim ?! Mogli su u KN... Svima bi krediti išli za skoro 10% gore.. i sad zamislite ako netko ima malo veći i skuplji stan i rata sa 5000 kn ide na 5500.. nije baš isto zar ne ?
Nitko Vas ne tjera da izvozite!😁😁😁🤣🤣🤣
Mi smo blago receno bolesna zemlja.
Gledam sad ove na otvorenom njih muce barikade i dozvole,
a ne muci ih zasto decko od 22 god se odrice zivota da bi zapucao na vladu?
"a ne muci ih zasto decko od 22 god se odrice zivota da bi zapucao na vladu?"
Dali bi netko od novinara postavio ovo pitanje vladajućima?