Jel ima negdje statistika ili je netko gledao koja dionica na ZSE ima najvise, koja najmanje dionicara?
Pretpostavljam da najvise iz ima HT?, RIVP?
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Jos jedno pitanje, zasto u knjizi dionicara uz svakog dionicara stoji (1/1) ?
Sta moze uopce i biti neki drugi omjer osim da je svaki dionicar vlasnik 100% svojih dionica? -
Jos jedno pitanje, zasto u knjizi dionicara uz svakog dionicara stoji (1/1) ?
Sta moze uopce i biti neki drugi omjer osim da je svaki dionicar vlasnik 100% svojih dionica?Moze biti. Ima knjiga dionicara u kojima ima primjer sa 1/2. Mozda se do toga dode kroz registraciju kroz SKDD a mozda i nasljedivanjem od pokojnika ne znam to ali postoje primjeri.
-
Pa kod nasljeđivanja, se valjda i dionice podijele po OIBu koliko ih ima, bar sa dionicama je lako..
-
A kaj ak je jedna dionica peveca u pitanju? Ili sad već i medike.
-
Pa kod nasljeđivanja, se valjda i dionice podijele po OIBu koliko ih ima, bar sa dionicama je lako..
Osim ako je ostavitelj imao 1 dionicu npr. Medike, a nasljednika 2 ili vise.
Inače, znam jedan slučaj kad su se nakon smrti dioničara u knjizi dioničara pojavila dva njegova sina sa podjednakim brojem dionica, ne znam da li je to ostavitelj oporučno podijelio ili su se na ostavinskoj raspravi tako dogovorili .
-
Pa neznam, djeluje mi ludo da kod ostavinske se ekipa ne dogovori ako je neparan broj dionica nego se upise na dio 🙃, nije ono da je kuca, pa se nemozes dogovorit tko ce prizemlje, tko kat 🤔
-
Statistika Hanke na Onlyfansu pokazuje, ah, krivi forum..
QuoteStatistika Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga pokazuje da je prošle godine neto uloženo u dioničke investicijske fondove čak 49 milijuna eura. Priličan je to zaokret s obzirom da je godinu ranije zabilježen neto odljev od 17,8 milijuna eura. Ipak, valja naglasiti kako je 2022. po tom pitanju bila specifična s obzirom na veliki bijeg kapitala iz rizičnijih ulaganja zbog napada Rusije na susjednu Ukrajinu. Samo u veljači te godine neto odljev iz dioničkih fondova iznosio je 13,6 milijuna eura.
Domaćim fondovima Apple draži od Nvidije, od hrvatskih dionica Končar i PodravkaDomaći dionički investicijski fondovi više vjeruju u Apple i Microsoft kada je riječ o američkim dionicama nego, primjerice, u globalni dionički hit Nvidiju.…lidermedia.hr -
Vidim danas igra potapljanja brodova na burzi.
-
Vidim danas igra potapljanja brodova na burzi.
bilo je vremena, ne može se reći, čamci su bili ponuđeni, svatko donosi odluku za sebe i nadam se da ovi što su ostali znaju kamo putuju i s kim, a uskoro će vidjeti i s čim
-
-
ako je suditi po količini postova posljednjih tjedana, bojim se da baš i nije tako. nadodajmo zamrlo trgovanje uz sad već osjetan pad cijene..... nikako ne izgleda dobro.
uz sve to, ne mogu se oteti dojmu da preostala dva brodara postaju zatočenici atlantske/tankerske.
-
Dok su vozarine ovako dobre za naredni period, nek brodari slobodno padaju
-
Dok su vozarine ovako dobre za naredni period, nek brodari slobodno padaju
Apsolutno.
Vozarine za clean tankere rastu i na zavidnim su razinama,
a netko rasprodaje. Neka, i taj film smo već gledali.
-
Ništa bitno ali malo za pročitati uz jutarnju kavu
-
https://www.dnevno.hr/gospodarstvo-i…-posto-2361743/
Ništa bitno ali malo za pročitati uz jutarnju kavu
....Stojadinu se ne sviđa naša burza.
-
Sudeci prema izjavi ustavnog suda i stavu Milanovica, ovo će biti jako grdo iducih mjesec dana.
Čudi me da Crobex jos nije reagirao.
-
Sudeci prema izjavi ustavnog suda i stavu Milanovica, ovo će biti jako grdo iducih mjesec dana.
Dok nema vlade nema ni novih nameta ni novih poreza, i zato nema straha za crobex.
-
a kako bi trebao Crobex reagirati? to je sada već postao jedan stabilan index i nije ovisan o biometeorološkoj prognozi i psihičkim poremećajima pojedinaca,
svakome normalnom je jasno tko je i što je Zoran Milanović, a da mu nešto jako ne godi više u fotelji govore svakodnevno njegovi vulgarni istupi o ljudima, koji ga okružuju dugi niz godina i do sada su mu i te kako odgovarali, dok mu je ogdovaralo za njegovu gu.icu
valjda i ovo neki k znači u ovoj prčiji bez obzira tko stajao lijevo ili desno
po meni se tek sada pokazao u svom pravome svjetlu, zašto? budućnost sve zna
-
Totalno nebitno sto ti ili bilo tko misli o njemu.
Ovo je sad ozbiljna kriza za koju nema naznake da ce u skorije vrijeme biti rijesena i shodno tome bi trebalo očekivati i reakciju burze........ali s obzirom da imamo burzu gdje mirovinac, ako to zeli, moze stati bid ili ask na X dionica na minimalni spread i totalno umrtviti trgovanje, sve je to iluzorno.
-
Totalno nebitno sto ti ili bilo tko misli o njemu.
Ovo je sad ozbiljna kriza za koju nema naznake da ce u skorije vrijeme biti rijesena i shodno tome bi trebalo očekivati i reakciju burze........ali s obzirom da imamo burzu gdje mirovinac, ako to zeli, moze stati bid ili ask na X dionica na minimalni spread i totalno umrtviti trgovanje, sve je to iluzorno.
pa nije on drIvo pa da index pleše -+7 % , po meni je on totalno nebitan i ja se toga kod svoga ulaganja držim
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner