Ubilo medu? A nije ovaj nas lovac..
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Ovo je glupost s twittera, on je to imao u opcijama, gubitak možda i je 40% ali nikako na taj iznos. Tome opcije i služe.
-
Ovo je glupost s twittera, on je to imao u opcijama, gubitak možda i je 40% ali nikako na taj iznos. Tome opcije i služe.
https://finance.yahoo.com/amphtml/news/i…-203306286.html
Toliko se pisalo o tome da je bilo gadljivo.
Uostalome, napisano je u navodnicima 1,6. -
https://finance.yahoo.com/amphtml/news/i…-203306286.html
Toliko se pisalo o tome da je bilo gadljivo.
Uostalome, napisano je u navodnicima 1,6.točno je ovo što piše u članku, ako je zatvorio krajem Q3 onda je i u dobiti
doduše, ovaj šort na poluvodičima (SOXX) ne razumijem... ako bude recesije ok, ali svakako mislim da je prerano uletio
za BKNG se slažem jer diona je na ATH a znamo da imaju blago rečeno problema s isplatama
-
Ode prva milijarda iz mirovinskih fondova državi,
Kad im uzmu sve tko će trgovati na burzi?
-
Stvarno su dobro povukle dionice u Americi sinoć. I Slovenija mi je dobro odradila zadnjih dana ponajviše zahvaljujući NLB banci.
Nekako mi se čini da se i kod nas okreće sentiment nakon onih smiješnih priča o teškoj recesiji i da bi mogla i naša burza napraviti jedan solidan skok gore. Dosta je toga podcjenjeno nakon nedavnih kvartalnih izvještaja, pogotovi mi se banke čine jeftine pa me nebi čudilo da krenu stopama NLB-a. Pojedini turisti mi također izgledaju primamljivo.
-
Suša nepresušna.
Svaki dvadeseti euro iz drugog mirovinskog stupa ide u državni investicijski fond
5%
Pridodajmo još otkup trezorskih zapisa, pa tko se nije skrio magarac je bio
Nemam fondovske papire, al' jutros se ponovno pitam što radim na našem marketu 🤔
-
ja nemam nikakvih problema sa tim. strogo čekanje. pravi događaji će se tek početi odvijati.
-
ja nemam nikakvih problema sa tim. strogo čekanje. pravi događaji će se tek početi odvijati.
ako ne za naseg zivota a onda za zivota nasih potomaka
strpljiv -spasen
-
onaj koji nema novaca on o njima ne mora ni misliti. to je komotna situacija.
-
-
pitam što radim na našem marketu 🤔
Meni je naš market ove godine baš zakon!
Sortirao sam svoje dionice po prinosu YTD, gledam ove iznad crte (S&P 500 prinos), i mogu reći hrvatske dominiraju vrhom (ne ukupnom listom, čine ukupno 38 % pozicija koje su iznad crte, jer nisu za baciti ni USA, Danska, Tajvan i drugi, ali top stvari su iz Hrvatske, dakle KODT2 i PODR na vrhu, tek nakon toga ADBE, AMZN, pa onda HPB opet naša itd ).
-
A neš' ti marketa sa tridesetak papira i dva winnera
-
Nekad je dovoljan i jedan winner
-
I ovo malo papira sto su na burzi bjeze u delistanje.
Drugi istiskuju male dionicare i nestaju sa trzista.
Nije ostala ni trecina od nekadasnjeg broja.
-
barem imamo bitno olakšan izbor! pogledajte sloveniju! desetak kvalitetnih papira i prinosom duplo većim nego u hr!
uostalom.... na avataru vam sve piše!
-
Ma šta Slovenija, danas na HRT1 kažu da nam se situacija međusobnih ekonomskih odnosa popravlja, jer Slovenija sve više ulaže u HR!!!
Danas Dnevnik HRT.
-
logično.... posljedično će i ostvarivati još bolje rezultate!
-
Najavljene „Nagrade Zagrebačke burze“ za 2023.
Zagrebačka burza u prosincu će po dvanaesti put zaredom dodijeliti „Nagrade Zagrebačke burze“.
Jedna od kategorija u kojima se dodjeljuju nagrade jest i kategorija „Dionica godine“, koju će javnost moći izabrati putem online ankete dostupne na internetskim stranicama Zagrebačke burze. -
Najavljene „Nagrade Zagrebačke burze“ za 2023.
Zagrebačka burza u prosincu će po dvanaesti put zaredom dodijeliti „Nagrade Zagrebačke burze“.
Jedna od kategorija u kojima se dodjeljuju nagrade jest i kategorija „Dionica godine“, koju će javnost moći izabrati putem online ankete dostupne na internetskim stranicama Zagrebačke burze.Gledam listu i mislim se KODT sve ove sije za duplo i onda da glasujem ...nope
-
Gledam listu i mislim se KODT sve ove sije za duplo i onda da glasujem ...nope
Da je KODT na listi onda PODR ne bi dobila nagradu
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-