financijski sektor i banke su glavni krivac svega ovoga što nam se dešava. naravno da postoji neki plan kako će se to suzbiti i sad smo došli do samog početka realizacije istog plana. neće to biti ni malo nježno prizemljenje.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
financijski sektor i banke su glavni krivac svega ovoga što nam se dešava. naravno da postoji neki plan kako će se to suzbiti i sad smo došli do samog početka realizacije istog plana. neće to biti ni malo nježno prizemljenje.
kako kaže jedan kojega pratim: Debit Suisse
-
-
kiyosaki govori da ce svijet propasti otkad postoji youtube
-
već par mjeseci se švicarcima sapuna daska. prvobitna priča je bila da je njihov mirovinski fond previše izložen američkim dionicama i drugim financijskim instrumentima. na azijskom tržištu sve je dobro osim nekih japanskih banaka. i gle čuda opet neki američki prisilni saveznici. valjda je već nekim ljudima jasno da ameri ako misle preživjeti sve svoje saveznike moraju opljačkati. krajem ljeta je sastanak briks+ u jar i tamo će reći nešto što se već na veliko događa u monetarnom svijetu.
-
-
Ne treba više ništa dodati na ovo.
jesi vidio tko je sljedeći na redu?
ECB, s grčkim obveznicama na bilanci, dobro "puši".
a najveći dioničar ovih Grka su Kanađani
Bog te mazo, GFC 2.0?
-
Saudi lender optimistic about Credit Suisse as shares drop to new lowThe main shareholder of Credit Suisse has ruled out providing more financial assistance to the ailing Swiss bank.www.swissinfo.ch
Ak nekog zanima.
-
Deutsche Bank -9%
malo po malo krug banaka se siri
-
mislim da ako CS rikne, ceka nas definitivno kriza, nisam siguran da to budu dozvolili
sve je to smoke and mirrors
mogao bi utopit nesto u svicarce, oni nikad ne razocaraju
-
-
jedino ako novinar nije zamijenio Black Rock sa Black Stone-om?
mislim da ako CS rikne, ceka nas definitivno kriza, nisam siguran da to budu dozvolili
navodno da će ih nacionalizirat
mislim, ništa nema smisla, jer i Euro i CHF rastu.
najbolje je samo grickat kokice i ne zamarat se
-
jedino ako novinar nije zamijenio Black Rock sa Black Stone-om?
navodno da će ih nacionalizirat
mislim, ništa nema smisla, jer i Euro i CHF rastu.
najbolje je samo grickat kokice i ne zamarat se
Dok god usdjpy ide suprotno od ostalih dolarskih parova u ovakvim trenutcima po meni nije to to jos
-
već par mjeseci se švicarcima sapuna daska. prvobitna priča je bila da je njihov mirovinski fond previše izložen američkim dionicama i drugim financijskim instrumentima. na azijskom tržištu sve je dobro osim nekih japanskih banaka. i gle čuda opet neki američki prisilni saveznici. valjda je već nekim ljudima jasno da ameri ako misle preživjeti sve svoje saveznike moraju opljačkati. krajem ljeta je sastanak briks+ u jar i tamo će reći nešto što se već na veliko događa u monetarnom svijetu.
ako ćeš iskreno, brzo se sve ovo riješi, počevši od inflacije, pa nadalje, nek Kina devalvira yuan.
problem je šta, iz nekog razloga, oni to još uvijek ne žele, iako ih demografija prisiljava.
zato se trenutno i ne kladim na brodare.
Dok god usdjpy ide suprotno od ostalih dolarskih parova u ovakvim trenutcima po meni nije to to jos
isto trebaju napraviti kao i kinezi.
btw., evo i kod i jednih i kod drugih napokon inverzija.
China Government Bonds - Investing.comStay on top of current data on government bond yields in China, including the yield, daily high, low and change% for each bond.www.investing.comJapan Government Bonds - Investing.comStay on top of current data on government bond yields in Japan, including the yield, daily high, low and change% for each bond.www.investing.com -
ja od samog početka tvrdim da je ovo dogovorena, programirana i vođena kriza da bi se došlo do novog monetarnog sisteme jer je postojeći neodrživ. napravit će bezbroj promjena samo da bi u suštini sve ostalo isto. a da li će neko stradati? stradat će mnogi pa i oni koji se tome još i ne nadaju.
-
ja od samog početka tvrdim da je ovo dogovorena, programirana i vođena kriza da bi se došlo do novog monetarnog sisteme jer je postojeći neodrživ. napravit će bezbroj promjena samo da bi u suštini sve ostalo isto. a da li će neko stradati? stradat će mnogi pa i oni koji se tome još i ne nadaju.
točno.
počevši od namjernog kašnjenja sa obuzdavanjem inflacije od strane FED-a i ECB, do odgađanja ovih drugih da naprave što je potrebno.
jbg.
-
navodno u petak kad je silicijska banka upala u frku u prosjeku svake sekunde je izvlačen iz nje po milion dolara 10 sati. inače ta banka je bila solidno likvidna ali povlačenje depozita prisililo ju je da prodaje američke obveznice uz veliki diskont ( 1%). eee tu dolazimo do biti svega. likvidnost. nje je sve manje jer onaj koji je printao $ i dijelio po svjetu sad ima novi plan. smanjenje dolarske mase u opticaju. to će prouzročiti značajne promjene u samoj americi a neki djelovi svijeta dolar mogu samo sanjati.
-
Pa nema te banke u svijetu koja moze izdrzati masovno povlacenje sredstava… a ovo su sada igre i igrice ekipe, jedan dan ovako, drugi onako..
-
Pa nema te banke u svijetu koja moze izdrzati masovno povlacenje sredstava… a ovo su sada igre i igrice ekipe, jedan dan ovako, drugi onako..
Ima. HPB. Država bi samo dokapitalizirala
I tako u nedogled sve dok Država ne bankrotira.
Koliko vidim vani, pad se i dalje nastavlja. I dalje sve to ide u podrum. Naročito banke.
Ali ZABA stoji čvrsto. Nju se to ne dira. Nije njezin problem. I nju će Država vaditi iz gov*ana ako zatreba.
-
a u kojem periodu, stoljeću, desetljeću, godini, nisu u pitanju igre i igrice,
prije rata svega je bilo kao i par mjeseci poslije, samo što je nešto poskupjelo deset, nešto dvadeset puta, kako to može biti normalno, ako je svijet normalan,
na coronu se ne bih vraćao, da se ne bi i ona vratila, pa da opet moramo nositi maske po 7€
-
Koji pomor u Europi, baš me jeza uhvatila.....Bečka burza -5.52% Srećom riješio se naših banaka u pon do 10h.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun