Treba u tišini skupljati, a ne dizati
ULPL (Alpha Adriatic d.d.)
-
-
-
3.3 Ubrzani prelazak u modalitet kontinuirane trgovine
Dionica koja u trgovinskom tjednu ostvari promet od najmanje 500.000,00 kuna te ostvari najmanje jednu
transakciju dnevno i najmanje 15 transakcija u tjednu prebacit će se iz modaliteta trgovine za
niskolikvidne dionice u modalitet kontinuirane trgovine. -
Konačno se i ovdje krenulo. A
Ne znam koliko je pametno dizati cijenu ovdje, jer bida gotovo da nema i teško da će se to promijeniti.
najveća sreća je kad vi krenete o brodarima, kope-špade sindrom... a aska nema ni za lijek. Kojim vi kanoćalama gledate, i ja bih takve naopake.
-
Cijena je na 6x, ali je prosječna tek 51 kn, dakle samo je umjetno dignuto.
A vidjet će se kad bude trebalo izlaziti van koliki će biti bid.
Ali sretno svima naravno.
-
ti se bojiš za bid a ja sam imao onu stvar i držao 1350 kom kupljenih po 43,50 prosjek... tada nije bilo bida, ovo sad je već normalna trgovina... konačno stigla likvidnost.
-
Ma pusti brodare, pa vidiš da niš ne valjaju .
Ovdje je bilo čudno da je nakon sklopljenog predstečaja i otpisa potraživanja cijena dionice ostala na mjestu skoro i to praktično do sada.. a kad se otvorio stečaj je pala za popriličnih visina. Dokapitalizacija je bila mislim po 12.
-
Ma pusti brodare, pa vidiš da niš ne valjaju .
Ovdje je bilo čudno da je nakon sklopljenog predstečaja i otpisa potraživanja cijena dionice ostala na mjestu skoro i to praktično do sada.. a kad se otvorio stečaj je pala za popriličnih visina. Dokapitalizacija je bila mislim po 12.
nije mi bilo jasno kako drugi ne vide potencijal, odlično izvješće i lude vozarine trebale su je puno brže pogurati... ovako sam morao kratiti u više navrata na 46.80 jer se onaj nakeljio na 47 kao da nema sutra... srećpm nisam puno prodavao a nešto sam i pokupio na 49-50... priznajem sad sam pola prodao a s drugom polovicom ne planiram ništa do izvješća.
-
ovdje je najbolje ništa ne dirati dizna je ovdje čudnovata, prikočena na 47, nitko neće, ali sad ide ko halva i po 70?
-
in Q1 on the Supramaxes we had “97% utilization which is huge” and “cargoes are flowing from everywhere all the time with no difficulty”. https://ctmmc.medium.com/ctm-podcast-ep…na-d0777722bfd6
Interesantno. Vrlo interesantno.
-
Ništa ovdje do izvješća za Q2
A onda bude možda jeftino i po 80 ali i skupo po 40 🤔
-
-
Tako nekako izgleda. Izvješće će sve reći.
-
S ovakvim vozarinama izvješće bi moralo biti jednosmjerna ulica. Ako je u planu psn pozitivno poslovanje predviđano već s 10.5k za supre onda bi ove vozarine trebale biti premija.
-
Fina zaliha za buduce rezdoblje da se prođe kroz svu ovu kalvariju kroz koju su prosli..
-
Nije rast na velikom prometu, al čovjeka veseli da se netko sjetio kako nema samo Atlantska plovidba brodove koji ludo zarađuju... Idemo polako prema 70tak kuna 🙂
-
Nakon dugo, dugo vremena osvježena stranica kretanja brodova
-
Koji je ovdje nesrazmjer, vozarine na max. vrijednosti u cca 10-11 godina sa TC vozarinama jako finim, a dionica daleko ispod cijene zadnje dokapitalizacije, a pogotvo maximalne u 10-11 godina.
Pa prođe predstecaj gdje je bilo znatnog otpisa dugova, cijeli predstecaj je rađen na pretpostavku da ce vozarine biti cca upola od ovih sada, znaci da su na konju sto bi se reklo :)... a trenutna trzisna kapitalizacija im je par mil. $.
U svemu tome nema ni kupnje ni prodaje, tj. Nemozes ni kupiti nesto ozbiljnije, osim da te poklopi svako toliko, a da moras prodati, ti moras nekoga poklopiti 😅😅
-
btw., jesmo li ovdi u redovnom režimu trgovanja ili?
Jesmo, od ponedjeljka 05.07. https://zse.hr/hr/modaliteti-trgovanja/104
-
MTP3 Inc. promijenio adresu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ako sam dobro shvatio.... tvrtka NEMA u vlasništvu brodove, već samo njima upravlja?
-
ako sam dobro shvatio.... tvrtka NEMA u vlasništvu brodove, već samo njima upravlja?
Ulpl raspolaže flotom od ukupno 8 brodova od kojih su 3 u vlasništvu vlastitih
društava kćeri, a ostalih 5 u managementu (u vlasništvu trećih osoba). -
-