Vidjeti ćemo. Mislim da će top cijene biti u listopadu.
ULPL (Alpha Adriatic d.d.)
-
-
-
Top cjene ce biti pocetak 2026-te. Q1 je najbolji za ciste tankere. Jucer je izasla revizija i podignuta su sva predvidanja, otud rast cijena dionica. Izlazim iz nekih pozicija da bih kupio jos pa ne stavljam do tad nista. Doduse, zanima Me i izvjesce, previse sam izlozen.
-
Naravno da će rasti sve do 2026 godine jer do onda nema novogradnji clean tankera. Mislila sam na Top ove godine.
🙃
Mislim da će se zanimanje za ovu dionicu pojaviti tek nakon izvješća. Do sada vidim da kupujemo negdje nas pet tu na forumu 🙃
Neka. Da, vozarine su za nevjerojatne.
Vidim da STNG raste i u premarketu.
-
A jbga bolje da sutimo, odmah ekipa nahrpi
Na drugim brodarima cemo bit pametniji
-
Vidimo da se neki i žure van🤣 treba burek uzeti.
-
Naravno da će rasti sve do 2026 godine jer do onda nema novogradnji clean tankera. Mislila sam na Top ove godine.
🙃
Mislim da će se zanimanje za ovu dionicu pojaviti tek nakon izvješća. Do sada vidim da kupujemo negdje nas pet tu na forumu 🙃
Neka. Da, vozarine su za nevjerojatne.
Vidim da STNG raste i u premarketu.
6
-
BCTI ponovno iznad 1000 bodova. Nakon 4 dana rasta, danas je na 1041 bodova.
-
-
Vrijednost brodova nastavlja rast....
-
Sve raste osim cijene dionice..., što je fantastično da se na miru skupi
-
-
Sve raste osim cijene dionice..., što je fantastično da se na miru skupi
Kako ne raste kad je od početka godine +90%. Ako to nije rast ne znam što bi onda bio.😂
-
-
Ajmo malo škicnuti..... Alpha Adriatic DD | Vessel Management
-
Znači, trenutna situacija je sljedeća:
- manage the fleet of four dry bulk carriers and four oil and chemical tankers.
- Sva 4 dry bulk carriera su co-owned by ALPHA ADRIATIC Group
- od tankera, M/T Verige – owned by ALPHA ADRIATIC Group, a ostala 3 su owned by the Champion Group from Norway.
Bilo bi dobro znati tko je co-owner dry-bulkera, i kakva je budućnost tj. što se planira s tim suvlasništvom?
EDIT:
Evo našao sam za PUNTA i VALOVINE:
Alpha DCM Investments LLC, established in 2021 as an equity investment joint venture vehicle between ALPHA ADRIATIC Group and DC Maritime Partners B.V., purchased the second-hand bulk carriers “Punta” and “Valovine” in August 2021.
-
Pozdrav svima.
Malo sam se zainteresirao za temu pa išao pogledati zadnji godišnji izvještaj na njihovim stranicama.
Molio bi vas pojašnjenje, od temeljnih podataka za 2022. navode sveobuhvatnu dobit kao 14.7 mkn...od toga "Pripisana imateljima kapitala matice" samo cca 5.25 mkn...ostatak od cca 9.4 mkn namijenjeno "Pripisana manjinskom (nekontrolirajućem) interesu".
Znači na dioničare bi u teoriji otpadalo 5.25mkn dobiti?
Hvala
-
Bilo bi dobro znati kako i koliko % je dogovoreno upravljanje ova 3 tankera od Champion group iz Norveške, budući da su vozarine tankera više nego fine.
-
Izvještajno razdoblje 01.01.-31.03.2023. obilježio je pozitivan operativni rezultat Grupe te su uredno
izvršene sve kreditne obveze slijedom čega je na razini Grupe otplaćeno ukupno EUR 1,4 milijuna obveza,
uključujući i urednu otplatu svih obveza iz predstečajnog sporazuma. Na nivou Grupe ostvarena je neto
konsolidirana dobit od EUR 324.770, a EBITDA Grupe Alpha Adriatic iznosi EUR 1,29 milijuna, dok je matično
društvo ostvarilo gubitak u iznosu od EUR 271.284, što je prvenstveno posljedica obračuna visokih
financijskih rashoda uzrokovanih iskazivanjem kamata po razlučnim pravima, koja ne utječu na likvidnost
Društva, te negativnih tečajnih razlika u odnosu na američki dolar. -
To su rezultati na nivou grupe. Pričekajmo izvješće
-
Prva transakcija danas je obećavala! što je sada, zašto diona pada?
-
Prva transakcija danas je obećavala! što je sada, zašto diona pada?
netko je nauljio dasku
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k