Evo malo likvidnosti. A nikakvih novosti. Zna li netko nešto?
Posts by trsteno
-
-
Ništa o dividendi
-
Ja sam ušao mjesec dana poslije IPO. Obično to tako radim, mjesec ili dva dionici treba da se stabilizira da vidim gdje će se pozicionirati. Ušao sam na osnovu ambicioznog programa i solidnih bilanci. Ovih dana sam izašao, što obično ne radim, većinu pozicija kupim i držim, ali ovdje sam vidio nešto slično kao CKML, gore-dolje i nigdje na kraju i to tako godinama. Znak mi je bio i da je dionica neelastiča na akviziciju a i neki kvartali su već prošli ništa se bitno ne dogadja. Priznam, hranu ne razumijem, a imam stvarno interes imati bar nešto iz tog područja u portfelju.
Slični smo po razmišljanju, ja svoje još držim, nije isključeno da prodam s nekim gubitkom. S druge strane, u slučaju dobrih izvješća idući 1-2 kvartala morala bi reagirati, ako ne i tada onda opet "bar nekad" jer u pravilu fundamenti dođu na svoje.
Po svojoj prirodi ovo će svakako biti "dosadna dionica", ali nije loše takve imati jer u slučaju kriza (ratovi, pandemije, razni poremećaji), baš ta njihova neelastičnost zna biti velika prednost.
A bude nekad i neka dividenda. Tako je najavljeno, a i gazdi će trebati cash-a. Možda si želi kupiti golfa
-
Ciparskoj tvrtci koja je osnovana u 9mj 2025. Hmm
Preduvjet za preuzimanje Zvijezde?
-
....čime je stečeno stopostotno vlasništvo na brodovima
„Veruda“ i „Stoja“. Iz istih će se razloga izvršiti slično usklađenje i u odnosu na brod „Punta“ do kraja 2025Možda sad krene gore.
-
Info o zatvaranju predstečajne i konsolidaciji kredita bi ju siher diglo na noge.
-
Pozdrav svima koji prate ovu uspavanu ljepoticu
. Ima li netko nekakvih novosti? -
Evo danas okrenulo
-
Izvješće za 1H 2025: https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/62503
Sljedeća 2026. je godina odluke.
-
Pomozite neiskusnome: zašto još nema dionica Žita na mom skdd računu? Nadam se da nisam jedini...
Hvala unaprijed dobrim dušama na odgovoru
Najbolje zovi na tel.broj i pitaj. Mislim da su od 10:00 dostupni
-
Solidna količina prvi dan trgovanja na ZSE. Održavatelji tržišta vrijedno rade svoj posao.
-
Prvi dan trgovanja na ZSE bi trebao biti 28.07.2025.
Obavijest o ciljanom datumu uvrštenja Dionica na ZSETranslation missing: hr.seo.descriptionzito.hr -
-
Šteta. Jedini pravi moneymaker. Ali ako će pomoći da se riješe dugovi i zatvori predstečajna onda OK.
-
Ima li kakvih novosti ovdje? Izvješće je ovaj tjedan. Zna li se što?
-
Nitko ništa na izvješće............ Ajajaj
Očito je da se čekaju neke značajnije vijesti (zatvarenje predstečajne, odbacivanje optužnice). Izvješće dobro. Otplaćuju se dugovi.
-
Trgovanje malo jače ovih dana. Ima li kakvih novosti?
-
Pa kad su objavili da je prodan? https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/55862
-
-
What is an MR tanker?
You will find many tanker vessels carrying both chemical (IMO 3 classified cargoes) and light refined petroleum products cargoes. Examples of light refined petroleum products are Gasoline, Kerosene, Jet fuel. We defined clean tanker in the size of 43 000 – 50 000 as Medium range (MR)Jun 24, 2020
MR je.