ULPL (Alpha Adriatic d.d.)
-
-
-
Koja je to bomburina od vozarine čovječe?
-
Zarade MR tankera, jedva cekam izvjesce za Q1.
-
Mašala 💪👌🤑🤑🤑🤑
A mi kalkulacije radili na 30k $ pa smo gledali koliko je to u odnosu na cijenu dionice. Sa ovakvim vozarinama necu nista ni napisati. Oni koji neznaju osnove matematile i logike… jbga.. nek kupuju za godinu, dvije dionicu 😎
-
Ovdje će trebati samo strpljenja.
-
Ja i dalje radim projekcije na 30-40 k, i na njima bi cijena dionice trebala dobrano povuci, al sam strpljiv, Q1 ce pokazati puno toga i pojacati kupnju.
Da nadodam, trenutno se u Americi radi na popravcima/odrzavanju rafinerija. Kratkorocno ce doci do manjeg pada clean tanker indeksa. Ono sto je dobro u tom svemu je sto svaka ta kratkorocna anomalija dovodi do za nas pozitivnih ishoda na dulji rok. Dakle, kroz mjesec, dva, tri doci ce do rasta ionako visokih vozarina.
-
-
I da sam htio sačekati nisam mogao, kojom brzinom se skidalo pa tako i mene, ovo još nisam doživio. Ako se po jutru dan poznaje ovo će biti dionica za poželjeti, ne bih se čudio da ponovo uđem po skuplje, ni prvi ni zadnji puta, ako nešto vrijedi vrijedi. Ući po skuplje na takvoj dionici nije propust.
-
Ohoho, znate li koliko je bila cijena ULPL u periodu 2004. - 2008.?
Ako se obistine Clarksonove prognoze ove razine cijena će izgledati smiješne.
-
Ohoho, znate li koliko je bila cijena ULPL u periodu 2004. - 2008.?
Ako se obistine Clarksonove prognoze ove razine cijena će izgledati smiješne.
Najniža..... Najviša
27,21......... 630,30 eura
-
-
Ima tko pretplatu na teletrader da stavi mjesečne svijeće zadnjih 20+ godina. hvala
(prometi od prebacivanja na Eure ne štimaju!)
-
Samo zaboravili ste kolega Jasko da je ULPL višekratno dokapitalizirana od 2004. godine na ovamo pa vam ove usporedbe cijene automatski padaju u vodu. U isto vrijeme flota je i vise nego prepolovljena kao posljedica defaulta kompanije.
-
Samo zaboravili ste kolega Jasko da je ULPL višekratno dokapitalizirana od 2004. godine na ovamo pa vam ove usporedbe cijene automatski padaju u vodu. U isto vrijeme flota je i vise nego prepolovljena kao posljedica defaulta kompanije.
Sudjelovao sam u nekim od tih dokapitalizacija.
I često ih navodim kao dobar primjer kako se to radi.
Napraviš prospekt u kojem piše za što ćeš upotrijebiti novac od dokapa (kupnja brodova), dokapitalizacija po nominali s pravom prvenstva za sve postojeće dioničare, ako nešto ostane nakon što se jave postojeći ide drugi i treći krug za ostale zainteresirane... Baš pošteno.
Lijepa su to vremena bila.
No, mislim da se i Plinio Cuccurin sjeća tih vremena...
-
Ako pomaže 👍😄🤞
-
-
-
Verige TCE$ 100,893.................. Koga zanima neka baci oko na Vessels - Signal Ocean Platform
-
super,Verige neka traje čin duže,ali nitko ne pise koliko supre zarađuju !? Ili ne zarađuju🤔
-
-
Lipi rast indexa, tankerasa, kosarice..Kratkorocno zbog odrzavanja rafinerija ide blagi pad, na duzi rok ide rast, travanj bi trebao biti odlican na ionako visoke vozarine. Cash mashina!
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun