Mene bi jako zanimalo da nam kolege Parica i Mitkko daju procjenu NAV-a za ATPL, cisto da vidimo postoji li tamo neka premija na NAV i ako postoji da vidimo iz kojeg razloga postoji. Naravno, ako postoji diskont zašto postoji? Unaprijed hvala.
Ja sam radio prije 10 tak dana. Dobio sam 551 kn

) ali nema veze, možebitno je to ipak znalački, jer teško se oteti dojmu, zbog testiranja dječjih drhtavih ručica, iste su imale  odličnu priliku prodati po 399 kn, a možda će imati još koju priliku prodati i niže..jer znate kako ono
 ) ali nema veze, možebitno je to ipak znalački, jer teško se oteti dojmu, zbog testiranja dječjih drhtavih ručica, iste su imale  odličnu priliku prodati po 399 kn, a možda će imati još koju priliku prodati i niže..jer znate kako ono  majstori kažu-"za nemoguće morate malo pričekati,  ali čuda radimo odmah"
 majstori kažu-"za nemoguće morate malo pričekati,  ali čuda radimo odmah"  
   I to sve bez argumenata, niti jedne brojke, analize... samo onako po feeling-u. To je uglavnom uvijek bio znak da se stvari razvijaju u dobrom smjeru.
  I to sve bez argumenata, niti jedne brojke, analize... samo onako po feeling-u. To je uglavnom uvijek bio znak da se stvari razvijaju u dobrom smjeru.