Onda će biti dividenda
.......moš mislit 😂🤣😂🤣
Ima interneta na psihijatriji (vidim da sam na svoje postove odgovaraš)?
Onda će biti dividenda
.......moš mislit 😂🤣😂🤣
Ima interneta na psihijatriji (vidim da sam na svoje postove odgovaraš)?
Display MoreKodt i Kotr isplacuju dividendu jer oni nesto proizvode i to prodaju sto im omogucuje da ostvaruju dobit.
Koei je holding kompanija kojoj je primarna djelatnost kojom ostvaruje prihode, zastupanje ostalih kompanija, iznajmnljivanje imena i koristenje ziga.
Koei je u 2025.g ostvario cca 9m eura dobiti iz poslovanja a kao dividendu isplacuje >100% tog iznosa.
Kao sto pise u izvjestajy za Drustvo Koei, Kodt, Kpt i Kotr su PRAVNO SAMOSTALNE KOMPANIJE, i njihova dobit se ne moze koristiti za isplacivanje dividende Koeia.
Strasno je koliko je nepismenih ljudi na ovim prostorima, kako kod anonimnih foruma tako i kod navodnih "strucnjaka"....
gospon fantom ne znam zasto qoutate mene i navodite nepismenost i navodne strucnjake. Ja sam iznio činjenice a vi ih opovrgnite ako možete umjesto da vrijeđate. U odgovoru sam iznio light verziju onoga što vi pišete i stvarno nema smisla da ponavljate zamnom i onda još se nešto meračite. To kaj vi pričate da se se dobit kotr i koe ne može isplačivat kroz dividendu koei e to čemo vidjeti kroz protuprijedlog CROSIG.
Ja bih vam dobronamjerno savjetovao kad me qoutate da odgovarate na moje stavove a ne borite se sa vjetrenjačama kao sančo pansa
Quotam tebe jer je lik kojeg ti quotaš, blokiran! Blok funkcija je iz raja izašla, savjetujem svima da ju koriste...
gospon fantom ne znam zasto qoutate mene i navodite nepismenost i navodne strucnjake. Ja sam iznio činjenice a vi ih opovrgnite ako možete umjesto da vrijeđate. U odgovoru sam iznio light verziju onoga što vi pišete i stvarno nema smisla da ponavljate zamnom i onda još se nešto meračite. To kaj vi pričate da se se dobit kotr i koe ne može isplačivat kroz dividendu koei e to čemo vidjeti kroz protuprijedlog CROSIG.
Ja bih vam dobronamjerno savjetovao kad me qoutate da odgovarate na moje stavove a ne borite se sa vjetrenjačama kao sančo pansa
Quotam tebe jer je lik kojeg ti quotaš, blokiran! Blok funkcija je iz raja izašla, savjetujem svima da ju koriste...
Postao sam znatiželjan jer ne znam tko koga quota i zašto i koje veze ima sa ovom dionicom ??????????
.......cijena polako ali sigurno ima svoju uzlaznu putanju ......
![]()