1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

PODR (Podravka d.d.)

• havi
  • February 12, 2020 at 6:30 PM
  • Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • January 20, 2021 at 8:22 AM

Ramljak je rekao da Agrokoru treba 200 milijuna eura likvidnosti. Sada prodaje Ledo za 600 milijuna eura. Znači da su za 48% Agrokorova vlasništva mogli dobiti 300 milijuna eura i riješiti sve probleme.

Todorić je bio loš gospodar i da je bio pametan do ovog ne bi došlo, ali neminovno je da su Dalić, Ramljak, Peruško i ostali mafijaši proveli nezabilježenu pljačku.

Poreznu, HANFA-u, ZSE i ostale institucije koje preko 10 godina nisu uočile lažne FI bolje da ne komentiram.

Tako da, Todorić je samo jedan kotačić bio, a mreža korumpiranog sustava je provela lopovluk.

Kada glava ovakvog sustava dođe u Podravku to uistinu ne može biti dobro.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • January 20, 2021 at 9:26 AM

šta ne bi bilo bolje da je Luka Banja Luka direktor, a Martina Borg savjetnik uprave? ;)

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• goldfinger
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    750
    • January 20, 2021 at 9:56 AM
    Quote from komot
    Quote from Flight

Trajao bi koliko i ovaj proces. U sklopu predstecajnog postupka moguće je dokapitalizirati društva i omogućiti im neograničen nastavak poslovanja. Ovako su vjerovnici sa dvojbenim jamstvima pomaknuti naprijed i oni sa naknadnim supersenioritetom i oni su se uglavnom naplatili, a ostali dobili srednji prst. Uključujući i manjinske dioničare čime su zapravo država i vladajući aparat manjinske udjele ne samo u Agrokoru već i drugim firmama proglasili defacto bezvrijednima. Postoje neka prava na papiru, ali se redovito zlorabe, a dioničarima radi šteta.

Male vjerovnike i OPG-ove su isplatili da pokažu kako su socijalno osjetljivi i pravicni.

Da se ne lažemo, pokojni Pucar je bio dio te oligarhije i podržao takav rasplet kao predstavnik vjerovnika u grupi dobavljača.

Samo je pitanje tko bi dokapitalizirao kad je bio mulj na koju god se stranu okreneš. Ne vjerujem da bi se itko pošten našao tko bi u onom trenutku dao ozbiljan novac za dokapitalizaciju. Uložiti milijardu nečega, a vidi se tek vrh sante. To je jedino mogla država dokapitalizirat i tome se Todo i nadao. Dao bi državi 20 lipa za kunu. I to je Dalićka odbila. Malim dioničarima bi to produžilo agoniju i dobili bi šansu izaći iz papira, a narod bi to sve platio. Slobodno me popljujte, ali nas koji se ovdje igramo na burzi ne bi trebali spašavati porezni obveznici.

Točno. Ko bi to platio, osim države?

Uglavnom, slažem se da Podravka bi i dalje plovila istim kursem sa Dalićkom ili bez nje...Naravno, ako nema kriminala. :)

I Pucara su omalovažili, pa nije griješio.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • January 20, 2021 at 10:15 AM

Tema je Podravka jer su Podravka i njezini predstavnici sudjelovali u svim tim događajima često puta na stetu drugih uključenih.

Ne treba zaboraviti tko je bio na telefonu kad se tražila izjava od Pucara i sto je u tom trenutku Sluga svih gospodara alias Predsjednik sabora imao neodgodivo pričati s njime na telefon.

Al sve je to dio sire teme koja se zove institucionalna pljačka pokrivena plaštem državnog intervencionizma. A jedan od najboljih primjera tog intervencionizma jest Podravka. Bila i ostala.

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • January 20, 2021 at 10:18 AM
    Quote from Toni

ovo je tema Agrokor ili Podravka?

S obzirom da na čelo Podravke možda dolazi osoba koja je imala ključnu ulogu u Agrokoru, a znamo kako se to provelo, rekao bih da je tema jako isprepletena. Sama činjenica da je takva osoba u užem krugu kandidata zabrinjava.

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • January 20, 2021 at 11:06 AM

Oh Jesus.

Riječ - spašen- je rastezljiva.

Moglo se sve to i drugačiije.

Obzirom da neće politika u moju butigu, napisati ću samo da je Agrokor zatukao burzu i da će trebati čitav naraštaj da se to zaboravi.

Na burzi je sve stvar povjerenja, nije li ?

Podravka je sjajna kompanije, nisam je nikada imala zbog državnog upliva. i pogriješila sam. Propustila skoro 100%.

Al' nisam nikada imala niti jednu sastavnicu Agrokora, iz istog razloga. I nisam pogriješila.

• Toni
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    222
    • January 20, 2021 at 1:15 PM

Za Podravku je sada najbolji izbor osoba koja ima snažan biznis background npr. ex premijer Orešković, Tomašković (Crosig), Lucić (PBZ), Bogdanović (Coca-Cola HBC). Podravka firma s puno potencijala, ali previše politike. Pogledajte rezultate malo detaljnije, ima puno toga za popeglati. Belupo koji odlično posluje, ali uz niz mogućih prepreka (ovisnost o ruskom i Adria tržištu, generički ljekovi koji se lako supstuiraju,...). Podravka ima jako puno prostora za napredovanje od smanjenja troškova do jačanja izvoza (pod izvoz mislim izvan ex-YU, iako je 30% udjela izvoza za naše pojmove i industriju jako puno). I zato im treba snažnije ime od ovih spominjanih u javnosti ili neka ju preuzme Atlantic Grupa. ;)

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • January 20, 2021 at 1:26 PM
    Quote from Paulie
    Quote from Flight

Ona je daleko inteligentnija i zajebanija nego ti to misliš. I od prosječnog korisnika ovog foruma. Ramljak i Peruško su obicni manekeni. Oni se pale na lovu, a ona ne toliko. Nju zanima moć. Bez nje taj postupak ne bi uspio. Nije slučajno da je Anemični svako malo hoće vratiti u igru jer da ona nije platila vlastitom pozicijom Agrokor, njega odavno ne bi bilo na političkoj sceni niti u HR javnosti.

Pa ja svakako znam što mislim o njoj, prvenstveno da je moralna nakaza koja je pokrala 17.000 dioničara i izdajica vlastitog naroda. Također vjerujem da je i u najboljem slučaju prosječno inteligentna, samo je isprepletena vezama u korumpiranim državnim krugovima kao i njen muž.

Također sam uvjeren da za Podravku nema nikakve dobre namjere, ali kako nisam dioničar Podravke to me baš i ne zanima mnogo.

A o njenoj inteligenciji svjedoči jedan video:

Jednom riječju, jao si ga firmi gdje ova dođe.

Display More

ovo je nešto puno jače od Vegete, pije li ta žena

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • January 20, 2021 at 1:31 PM
    Quote from Toni

Za Podravku je sada najbolji izbor osoba koja ima snažan biznis background npr. ex premijer Orešković, Tomašković (Crosig), Lucić (PBZ), Bogdanović (Coca-Cola HBC). Podravka firma s puno potencijala, ali previše politike. Pogledajte rezultate malo detaljnije, ima puno toga za popeglati. Belupo koji odlično posluje, ali uz niz mogućih prepreka (ovisnost o ruskom i Adria tržištu, generički ljekovi koji se lako supstuiraju,...). Podravka ima jako puno prostora za napredovanje od smanjenja troškova do jačanja izvoza (pod izvoz mislim izvan ex-YU, iako je 30% udjela izvoza za naše pojmove i industriju jako puno). I zato im treba snažnije ime od ovih spominjanih u javnosti ili neka ju preuzme Atlantic Grupa. ;)

Bauuuuuuaaaaaaahhhhaaaaa.... Orešković, Tomašković....

A što ne bi recimo doveli nekog profesionalca za hranu iz Poljske ili Češke naprimjer? A za lijekove nekog iz Krke recimo? Ili onog profesora ONO i DSZ iz Koprivnice. Pa on je Pucaru napucao rezultate i složio trenutnu priču.

Pa neće država prodati Podravku odnosno pustiti da je se proda i zato je upravljanje sporedno. Ionako politika slaže strategiju i uhljebljuje svoje. A tedeschi bi bio zadnji lik kojem bi to trebalo prodati osim ako na otvorenom međunarodnom javnom tenderu ne ponudi najviše za dionice dioničarima.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • January 20, 2021 at 1:40 PM
    Quote from Flight
    Quote from Toni

A što ne bi recimo doveli nekog profesionalca za hranu iz Poljske ili Češke naprimjer? A za lijekove nekog iz Krke recimo? Ili onog profesora ONO i DSZ iz Koprivnice. Pa on je Pucaru napucao rezultate i složio trenutnu priču.

Pa neće država prodati Podravku odnosno pustiti da je se proda i zato je upravljanje sporedno. Ionako politika slaže strategiju i uhljebljuje svoje. A tedeschi bi bio zadnji lik kojem bi to trebalo prodati osim ako na otvorenom međunarodnom javnom tenderu ne ponudi najviše za dionice dioničarima.

^^ ^^ pa taj bi sve tužio da još njemu uplate po 100kn/dionici

• Toni
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    222
    • January 20, 2021 at 1:48 PM
    Quote from Flight
    Quote from Toni

Pa nije Podravka HEP. Ipak nije čisti uhljebistan. Također imali su neke strance i nisu se snašli. Ne znam što imaš protiv spomenutih imena.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • January 20, 2021 at 1:59 PM
    Quote from Toni
    Quote from Flight

Pa nije Podravka HEP. Ipak nije čisti uhljebistan. Također imali su neke strance i nisu se snašli. Ne znam što imaš protiv spomenutih imena.

A što bi dobili da imenujmo Oreškovića kojeg su izbacili iz sedla na korporativnom, a i na državnom planu ili ovog drugog koji je navodno prodavao nekretnine firme kojom upravlja, a onda talio lovu od daljnje preprodaje "s partnerima"? To je samo vrh sante leda, sto se i kako se radilo.

Da Podravka je "nečisti" uhljebistan jer tamo se ne dolazi samo po političkoj nego i vazalskoj liniji. Pa čak i etničko-zavičajnoj. Tipična ćuspajz priča za žute tabloide.

• Toni
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    222
    • January 20, 2021 at 3:10 PM

Ne znam gdje kupiš te tračeve. Na primjer Orešković ti vodi jednu novu farmaceutsku tvrtku, distributera generičkih i OTC lijekova, start up u koji investiraju relevatni VC fondovi. Ovo za Tomaškovića teško mi je za povjerovati jer se radi o jednom od najboljih domaćih managera (kad ga je AV dvaput zvao kod sebe znaš da nije bezveze).

Recimo ako ti nisu dobri prije spomenuti pada mi napamet Bruno Filipi, za kojeg ne znam gdje je trenutno, ali jedan od rijetkih koji ima relevatna iskustva.

Imena s kojima se licitira nisu ni približno relevantna po profilu i potrebama Podravke. Danas Podravka ima izvoz od 30% izvan ex-YU tržišta, a optimalno bi bilo 70%. Pitanje je tko to može ostvariti.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • January 20, 2021 at 4:05 PM
    Quote from Toni

Ne znam gdje kupiš te tračeve. Na primjer Orešković ti vodi jednu novu farmaceutsku tvrtku, distributera generičkih i OTC lijekova, start up u koji investiraju relevatni VC fondovi. Ovo za Tomaškovića teško mi je za povjerovati jer se radi o jednom od najboljih domaćih managera (kad ga je AV dvaput zvao kod sebe znaš da nije bezveze).

Recimo ako ti nisu dobri prije spomenuti pada mi napamet Bruno Filipi, za kojeg ne znam gdje je trenutno, ali jedan od rijetkih koji ima relevatna iskustva.

Imena s kojima se licitira nisu ni približno relevantna po profilu i potrebama Podravke. Danas Podravka ima izvoz od 30% izvan ex-YU tržišta, a optimalno bi bilo 70%. Pitanje je tko to može ostvariti.

Vau iz Teve u startup.

Samo ti ne vjeruj, al se zapitaj zasto su dotičnog izbacili naglavačke iz našeg najvećeg teleoperatera na početku drugog mandata. Ne znam kad se to posljednji puta nekome dogodilo u najvecem teleoperateru? Podsjeti nas....molim te! Valjda su Švabe podlegle lokalnoj trač rubrici i govorkanjima u kuloarima. Da ne spominjem kakav je za njegova upravaljanja bio odnos prema zaposlenicima i koliko je HT imao radno-pravnih sporova i to čak navodno i drugosrupanjski presuđenih protiv firme. I to po presudi za narušavanje ne ugovornih nego ljudskih prava. Švabama to očito nije izgledalo bas kao zahebancija. Navodno.

A ovo sto ga je AV-eponovno uhljebio vise govori o njemu i njegovoj politici upravljanja (Divide et impera) nego o kvalitetama unovačenog. Pa AV-e je ne tako davno imao tročlanu upravu, pa spala knjiga na jedno slovo i vidi vraga tko je ostao.... isto jedan kojeg su navodno svojedobno izbacili iz banke i to navodno jer je uzimao neke “napojnice”’ za kavu.

• amerikanec
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    497
    • January 20, 2021 at 4:34 PM
    Quote from Moller
    Quote from Paulie

Pa ja svakako znam što mislim o njoj, prvenstveno da je moralna nakaza koja je pokrala 17.000 dioničara i izdajica vlastitog naroda. Također vjerujem da je i u najboljem slučaju prosječno inteligentna, samo je isprepletena vezama u korumpiranim državnim krugovima kao i njen muž.

Također sam uvjeren da za Podravku nema nikakve dobre namjere, ali kako nisam dioničar Podravke to me baš i ne zanima mnogo.

A o njenoj inteligenciji svjedoči jedan video:

Jednom riječju, jao si ga firmi gdje ova dođe.

ovo je nešto puno jače od Vegete, pije li ta žena

Display More

Moller, njezin moto je "Pa valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijana"🙃

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,179
    • January 20, 2021 at 7:21 PM
    Quote from ohladi
    Quote from tollway

isti slučaj kolega, i to u nekoliko navrata. ali ja ne bih ni razmišljao, već odmah izlazim.

koliko se šuška, do veljače slijedeće g vodit će je doko. tada ističe mandat upravi.

A vidit cemo, ako ne bude ona na celu, onda vjerojatno necu prodavat jer mi je besmisleno prodavati podr, jedn od dragulja zse.

Rastu prihodi svugdje, raste dobit, raste dividenda, izbacuju se novi proizvodi, odlicna Bilanca i CF, dobre profitne marze, sve se bolje kontroliraju troskovi, odlican brand...

I plus mi je sto ne uzimaju LEDO, jer 600 mil eura je previse.

Display More

vezano za ledo... navodno podravka još NIJE dokraja odustala!! procijenjena vrijednost leda je pala (velik pad prodaje uslijed corone) i bitno manja, nekih 450-500 milja. da li je cijena od 450 dobra, a 600 puno previše..... to vjerovatno znaju (ili probaju dokučiti) oni koji rade cost benefit analizu.

netko je spomenuo troškove... tu definitivno ima puno puno prostora, bilanca i rdg omogučavaju vrlo visok koef zaduženja, a novac nikad jeftiniji. ili još jedna dokapitalizacija. ne smijemo zaboraviti komplementarnost proizvoda i sinergijske učinke. na prvu su cijene ogromne i bitno bi pokvarile sada odlične brojke, no na duži rok...!!??

• ohladi
    Student
    Reakcija primljeno
    81
    • January 20, 2021 at 7:35 PM
    Quote from tollway
    Quote from ohladi

A vidit cemo, ako ne bude ona na celu, onda vjerojatno necu prodavat jer mi je besmisleno prodavati podr, jedn od dragulja zse.

Rastu prihodi svugdje, raste dobit, raste dividenda, izbacuju se novi proizvodi, odlicna Bilanca i CF, dobre profitne marze, sve se bolje kontroliraju troskovi, odlican brand...

I plus mi je sto ne uzimaju LEDO, jer 600 mil eura je previse.

vezano za ledo... navodno podravka još NIJE dokraja odustala!! procijenjena vrijednost leda je pala (velik pad prodaje uslijed corone) i bitno manja, nekih 450-500 milja. da li je cijena od 450 dobra, a 600 puno previše..... to vjerovatno znaju (ili probaju dokučiti) oni koji rade cost benefit analizu.

netko je spomenuo troškove... tu definitivno ima puno puno prostora, bilanca i rdg omogučavaju vrlo visok koef zaduženja, a novac nikad jeftiniji. ili još jedna dokapitalizacija. ne smijemo zaboraviti komplementarnost proizvoda i sinergijske učinke. na prvu su cijene ogromne i bitno bi pokvarile sada odlične brojke, no na duži rok...!!??

Display More

600 miliona eura je puno previse, bolje da im izmakne Ledo na te cifre.

I 450 mil je puno, ali mislim da se isplati platiti premium za to jer je novac prejeftin, a i Ledo bi im se super uklopio u poslovanje.

• Ledica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,221
    • January 20, 2021 at 9:14 PM
    Quote from ohladi
    Quote from tollway

600 miliona eura je puno previse, bolje da im izmakne Ledo na te cifre.

I 450 mil je puno, ali mislim da se isplati platiti premium za to jer je novac prejeftin, a i Ledo bi im se super uklopio u poslovanje.

Da li kolega vi ili netko drugi s foruma možete malo detaljnije objasniti zašto bi se Ledo super uklopio u poslovanje Podravke ?

Nigdje nisam naišla niti na jednu analizu tih mogucih sinergijskih učinaka ili je to toliko jasno da uopće o tome ne treba razglabati ?

Dionice Leda imam, trenutna vrijednost nula, dionice Podravke nemam niti sam ih ikada imala zbog državnog utjecaja na tu firmu.

O tome kakve bi benefite Podravka polučila kupnjom Leda ne znam ništa niti mi se neda istraživati, ali ipak me zanima . Samo onako s pozicije kupca namirnica u prehrambenim dućanima rekla bih da Podravka ima u svom asortimanu smrznuto povrće pa joj Ledovo nije nužno, a što se sladoleda tiče tu je velika konkurencija i ima puno boljih i jeftinijih proizvoda u Lidlu, Kauflandu, Sparu ....čiji prometi rastu dijelom i na uštrb Konzuma. Program smrznute ribe Podravka koliko mi je poznato nema, ali opet ima raznih uvoznih marki kod svih većih trgovaca .

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • January 20, 2021 at 9:22 PM

Ne radi se tu kolegice Ledica o tome sto Podravka ima ili nema nego širenju asortimana i palete brendova odnosno o prodaji i stvaranju vrijednosti kroz stvaranje i preuzimanje brendova.

Meni je osobno Ledo uvijek prvi izbor i za sladoled i za smrznutu hranu. Taj prvi izbor ima svoju cijenu jer znaci uglavnom očekivanu razinu kvalitete pa sve do onog “x” faktora koji može značiti čak i reminiscenciju na djetinjstvo. Jel tko od nas nije obožavao ljeti Snjeguljicu, Rumenka, Kornet i čašicu, ledolinu i slične proizvode. Složena je to priča i mnogo kompleksnija od toga sto Podravka ima ili nema u asortimanu.

Ja sam osobno probao neke Sparove sladolede i oni zaista nisu loši, al kad vidim na sladoledu Magnum, Haagen-Dazs, Cart D’ Or ili King odnosno Ledo točno znam o kakvom se proizvodu radi i koje kvalitete. Ti brendovi imaju tradiciju, kvalitetu, originalnu i prepoznatljivu recepturu i okus, i najvažnije - svoju publiku odnosno tržišni udjel. Sparov generički sladoled to nažalost nema iako može biti izvrsnog okusa.

• Ledica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,221
    • January 20, 2021 at 9:28 PM
    Quote from Flight

Ne radi se tu kolegice Ledica o tome sto Podravka ima ili nema nego širenju asortimana i palete brendova odnsono o prodaji i stvaranju vrijednosti kroz stvaranje i preuzimanje brendova.

Meni je osobno Ledo uvijek prvi izbor i za sladoled i za smrznutu hranu. Taj prvi izbor ima svoju cijenu jer znaci ugkavnom očekivanu razinu kvalitete i onaj “x” faktor koji može značiti čak i reminiscenciju na djetinjstvo. Jel tko od nas nije obožavao ljeti Snjeguljicu, Rumenka, Kornet i čašicu, ledolinu i slične proizvode. Složena je to priča i mnogo kompleksnija od toga sto Podravka ima ili nema u asortimanu.

Ja sam iz razumljivih razloga napustila Ledove brendove i smrznuto povrće kupujem od Podravke ( kupujmo hrvatsko !!! ) ,sladoled smo prestali konzumirati jer je prepun nezdravog šećera , a ribu jedemo svježu Cromaris.

I baš nam je super, ništa nam ne fali. 😀

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      913k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 23, 2025 at 7:35 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      905k
      2k
    3. tollway

May 23, 2025 at 7:35 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 23, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

May 23, 2025 at 6:35 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 4:07 PM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. Hafid

May 23, 2025 at 4:07 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

tollway May 23, 2025 at 7:35 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 23, 2025 at 1:36 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,807 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

5,999 Replies, 5 years ago
  • SPAN (SPAN d.d.)

2,567 Replies, 3 years ago