To ovisi o cijeni (diže li vrijednost kompanije ili ne). Nažalost te podatke nemamo. Moramo se strpjeti još malo.
Činjenica je da je Podravka spremna za malo anorganskog rasta i da bi ovdje moglo biti neke sinergije, pa ako su dali ponudu po razumnoj cijeni bilo bi dobro da je prošla. U suprotnom ne-prolazak ponude bi bio razlog za veselje.
Tako da tko zna što današnji kupci točno znaju/špekuliraju. I prolazak i neprolazak ponude mogu biti razlog za veselje. Ovisi o detaljima.
PODR (Podravka d.d.)
-
-
-
To ovisi o cijeni (diže li vrijednost kompanije ili ne). Nažalost te podatke nemamo. Moramo se strpjeti još malo.
Činjenica je da je Podravka spremna za malo anorganskog rasta i da bi ovdje moglo biti neke sinergije, pa ako su dali ponudu po razumnoj cijeni bilo bi dobro da je prošla. U suprotnom ne-prolazak ponude bi bio razlog za veselje.
Tako da tko zna što današnji kupci točno znaju/špekuliraju. I prolazak i neprolazak ponude mogu biti razlog za veselje. Ovisi o detaljima.može i tako
-
PV kaže kako HPS ( fond koji drži obveznice 1,2 mlrd eura) odlučuje tko će biti kupac. Po natpisima to su Mađari, a ne Podravka . Znat će se kroz koji tjedan
-
PV kaže kako HPS ( fond koji drži obveznice 1,2 mlrd eura) odlučuje tko će biti kupac. Po natpisima to su Mađari, a ne Podravka . Znat će se kroz koji tjedan
Stručnjaci: Bitno je da agrobiznis Fortenove ostane u hrvatskim rukamaFortenovu čeka završetak preuzimanja njena poljoprivrednog segmenta koji uključuju Belje, Vupik i PIK Vinkovce, a koji zajedno obrađuju više od 30 tisuća…www.vecernji.hrNeznam ali bilo bi jednako opasno i neodgovorno kao da su je ostavili u Ruskom vlasništvu da ne idem u detalje
-
Politički je jako važno da ne ode Mađarima, tako da mislim da su šanse nikakve. Da Podravka nije dala ponudu još bi nekako to i mogli probat zamračit, ovako teško.
-
Fortenova grupa izabrala Podravkinu ponudu kao najbolju za preuzimanje agro biznisaZAGREB - Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda,…seebiz.eu
Eto ipak podravka
-
Moglo bi biti zanimljivo trgovanje nakon ove objave
-
Stari dobri socijalizam.
Nije za nas tržišno natjecanje.
-
Kako se ono zove Dalićkina knjiga...kroni kapitalizam vlada ovom državom i dalje.
-
Imaš crony Podravku, crony Končar i crony Varteks.
-
-
Nije da branim stvarno je dobro da ima što manje politike u svemu. Međutim nije mi ni ovaj MađarskoRuski obrazac ogledni primjerak kapitalizma i slobodne trgovine...
-
Stari dobri socijalizam.
Nije za nas tržišno natjecanje.
Za EU za nas ili za nas za nas?
-
😘💪sada bi bilo dobro napraviti SPO Podravke. Ali vec i sada je dobro. 😍💪
-
😘💪sada bi bilo dobro napraviti SPO Podravke. Ali vec i sada je dobro. 😍💪
Trebali bi napraviti spin-off Belupa i fokusirati se isključivo na prehranu. Mislim da bi Belupo radio bolje van Podravke.
-
Sjela je dividenda!
-
Nitko nije previše impresioniran izgleda.
Prodaja je ogromna, a promet zanemariv nakon prve transakcije.
Lako da će opet ispod 160.
-
Pa po meni nista spektakularno jer te firme nisu ni u Agrokoru bile bog zna kakve.
Drago mi je sto nisu dobili Madari immislim da ce Podravka znati s njima raditi dobro, ali to nisu tvornice novca tipa Ledo.
-
Pa po meni nista spektakularno jer te firme nisu ni u Agrokoru bile bog zna kakve.
Drago mi je sto nisu dobili Madari immislim da ce Podravka znati s njima raditi dobro, ali to nisu tvornice novca tipa Ledo.
300+M eur plus još bar polovicu od te cijene ulaganja...polj. proizvodnja generira visoke troškove ali i niske dodane vrijednosti kao i niske marže i nadam se da u podr imaju dobar i održiv plan... jedno je sigurno, trebati će tu istovariti velike pare a glavno pitanje je od kuda, odnosno, čije će to pare biti
-
Možda će sad napokon u Vegeti bar jedan sastojak biti proizveden u Hrvatskoj. Ja navijam za sol, ali nadam se i ponekoj mrkvici
-
U Varaždinu otvoren Podravkin pogon za preradu rajčice u koji je uloženo 13 milijuna eura‘Ta investicija nije samo zamjena stare linije za novu, već je povezana s povećanjem poljoprivredne proizvodnje za Podravkine potrebe i širenjem mreže…novac.jutarnji.hr
Pored koječega još malo koječega 😮
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k