Izgradnja novog logističko distributivnog centra
PODR (Podravka d.d.)
-
-
-
Prema najavi sjednice Uprave 29.3.'23. bilo bi da će danas odlučiti o dividendi.
"Prijedlog odluke o upotrebi dobiti PODRAVKA d.d. za 2022. godinu."
-
-
Evo skoro 3%, vise nego na depozit a slicno kao i prije.
-
Evo skoro 3%, vise nego na depozit a slicno kao i prije.
Prošle godine bilo na zadnji dan trgovanja sa dividendom 2,25%.
-
Ima se …… može se…..
MARTINI DALIĆ STIŽE BASNOSLOVNI BONUS! U Podravci se časte kao da nema sutra: Fina svota samo što nije sjela na račun
-
https://www.dnevno.hr/gospodarstvo-i…-racun-2121852/
Ima se …… može se…..
MARTINI DALIĆ STIŽE BASNOSLOVNI BONUS! U Podravci se časte kao da nema sutra: Fina svota samo što nije sjela na račun
Neka. Što prije opustoše Hrvatsku i bace je u blato to ćemo prije krenut prema gore. Možda naši praprapraunuci dožive mali oporavak.
-
Ta podravka je cudo kad jos ootaje uz toliko sisanje racuna
-
Koliko bi ovo vrijedilo da nije kriminala&politike
-
Koliko bi ovo vrijedilo da nije kriminala&politike
Vrijedilo bi više nego sada u privatnim rukama, ali pod ovim okolnostima realno vrijedi mnogo manje nego je tržišna cijena. Je li se ovo isplati držati za 1,5% dividendnog prinosa znajući kakva je ekipa na čelu kompanije ?
-
-
Ja bas nekak mislim suprotno. A to je da zahvaljujuci tržišnim aktivnostima trezora i “prijatelja” Podravke i njezine prestolonasljednice, Podravka tenutno vise vrijedi nego bi vrijedila na trzistu u ovakvim tržišnim okolnostima. Dokaz, pa ne vidim da se itko otima za dionicama ATGR, a ona kao ima transparentnog i privatnom biznisu okrenutog Gazdu.
Vrijednost na ovako nelikvidnom, netransparentnom i nerazvijenom trzistu je najčešće enigma, pa čak i u preuzimanjima. No, u preuzimanjima se ipak cijena približi vrijednosti najbliže što je moguće, naravno ovisno opet o samim okolnostima preuzimanja.
-
Ne znam radi li još netko osim Podravke ova “Obraćanja povodom Glavne skupštine“, ostali to obave kroz “pismo predsjednika uprave dioničarima” u GFI, ali dobro, imaju se čime pohvaliti https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…a4803682161.pdf
Podravka je nekad bila primjer svega negativnog u hrvatskom gospodarstvu, sprege kvazi-državnih kompanija i politike, no zadnjih 5-6 godina stvari ipak idu na bolje.
To se vidi i u kretanju cijene dionice kroz to razdoblje. Tržište čini se da prepoznaje promjene.
-
Podravka jučer probila tehnički jaku liniju otpora i krenula prema 100 eur.
Trezor marljivo dokupljuje a i divka se bliži.
Nisam veliki obožavatelj ove dionice zbog preplaćenih uhljeba u upravi i oko uprave ali kretkoročno kretanje cijene izgleda zanimljivo.
-
Eto Podravke nadomak 100 ojra... samo neka netko još kaže da A(H)DZ nezna upravljati fabrikom
-
Podravka je jedina velika kompanija relativno likvidne dionice na ZSE da je kroz zadnjih 5 godina dioničarima ostvarila ukupni povrat od preko zlatnih 20 % CAGR.
-
Žao mi je što nisam kupio dijonicu Podravke kada su Pivci počeli kupovati prošle godine, jer oni obično pogode svoja ulaganja, pogotovo u sektoru kojim se bave, a to je prehrana. ATPL gdje su fulali sa ulaganjem im ne mogu zamjeriti, jer u brodare je najteže ulagati, oni su jako ciklični i nepredvidivi, ali prehrana će uvijek biti aktualna i potrebna, pogotovo u ovim neizvjesnim vremenima
-
Članu uprave Podravke dionice vrijedne 255.000 euraČlan uprave Podravke iskoristio je pravo na 2500 opcijskih dionica koje je dobio sukladno prijašnjem menadžerskom ugovoru. Kako su rekli u Podravki, člandanica.hr
Kako se ono kaže kod nas- Ima se, može se
Nekome majka, drugima maćeha taj naš sustav privređivanja i nagrađivanja.
Je, jalna sam. Šmrcko
-
Kakav sprint nakon dividende a muk kao da je sprovod.
-
Ode podravka 10% gore "dok si rekao keks"... ima netko puno novaca i bas voli kupovati!
Ne znam zasto sam jeftino skratio ovu poziciju
-
Ode podravka 10% gore "dok si rekao keks"... ima netko puno novaca i bas voli kupovati!
Ne znam zasto sam jeftino skratio ovu poziciju
Jučer navala na Kodt, danas na Podravku, meni se čini da se netko sklon istraživanjima i avanturama nakon nestale podmornice u oceanu odlučio na egzotiku tipa ZSE, zabavno je, nije po život opasno , a može se i dobro zaraditi.😁
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner