1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

JDPL (Jadroplov d.d.)

• harpun
  • February 12, 2020 at 6:23 PM
  • bubimir
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    266
    • September 2, 2021 at 4:16 PM
    • #1,241
    Quote from mitkko

Igračima iz NO-a očigledno ne odgovara ovakav odabir ponuditelja pa onda ovako panično reagiraju, sastaju se u pola noći, i to sve bez predsjednice NO-a. Tko zna za koga su drugoga oni "navijali".

Totalno im je bezveze argument da se "nisu usuglasili sa ovakvim tekstom Javnog poziva" - pa nije on jučer objavljen. Ako im nešto nije odgovaralo imali su mjesec dana da reagiraju, a ne sada ovako u panici, u pola noći, odmah nakon objave odabranih ponuditelja. Tu je očigledno interes neki drugi, a ovaj glupavi argument samo izgovor za dizanje buke sa ciljem poništenja dokapa jer njihov igrač nije odabran.

Kod nas uvijek netko ima "nekoga svoga". Nije mi drago što se stvari ovako odvijaju, ali to samo pokazuje kako je ova firma trenutno "zlatna koka" i svi ovi igrači to jako dobro znaju. Koliko se ljudi i interesa "mota" oko ove firme, sigurno nije bez razloga.

moguće su bili na GO (tzv. godišnjem odmoru - ako negdje još postoji taj pojam), pa nisu stigli pročitati.. :/ 8)

oligarhija

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • September 2, 2021 at 4:23 PM
    • #1,242
    Quote from st-brajo
    Quote from mitkko

NO-u očigledno ne odgovara ovakav odabir ponuditelja pa onda ovako panično reagiraju, sastaju se u pola noći, i to sve bez predsjednice NO-a. Tko zna za koga su drugoga oni "navijali".

Totalno im je bezveze argument da se "nisu usuglasili sa ovakvim tekstom Javnog poziva" - pa nije on jučer objavljen. Ako im nešto nije odgovaralo imali su mjesec dana da reagiraju, a ne sada ovako u panici, u pola noći, odmah nakon objave odabranih ponuditelja. Tu je očigledno interes neki drugi, a ovaj glupavi argument samo izgovor za dizanje buke sa ciljem poništenja dokapa jer njihov igrač nije odabran.

Kod nas uvijek netko ima "nekoga svoga". Nije mi drago što se stvari ovako odvijaju, ali to samo pokazuje kako je ova firma trenutno "zlatna koka" i svi ovi igrači to jako dobro znaju. Koliko se ljudi i interesa "mota" oko ove firme, sigurno nije bez razloga.

a odgovara im kad se neki od njih motaju oko Fonda za nuklearku Krško?

ili kad "čačkaju mečku" oko Dalekovoda?

očito su neki iz deep state-a naletjeli na neke druge iz malo dubljeg deep state-a, pa je sad ispao problem.

mali su, legitimno, shvatili da se i oni mogu ogrebat ako se prilijepe na ove prve (jer su, kad su bili na suprotnoj strani, popušili), samo su, ovi drugi, očito malo "jači igrači", pa se sad i aševi izvlače iz rukava.

ili su se, ovi prvi, dovoljno namirili, pa je sad došao red na neke druge.

nekad je dobro samo stajati sa strane i gledati čepušanje, a ako ovdi ima posla za institucije, neka se i one uključe, ili možda ne smiju? :/

Display More

Mali koji se "prikrpe" ovim velikim igračima će sigurno dobro proći. Isto bi bilo i na DLKV da su se mali uspjeli organizirati za dokap. Šteta je ovo promatrati sa strane.

Druga je stvar kada veliki "bombardiraju" firmu sa ciljem kasnijeg jeftinog preuzimanja - tu se valja držati po strani. Ovdje je priča obrnuta, tu se veliki tuku kako bi preuzeli firmu. Minimalna cijena od 25 kn se zna, svi znamo da samo imovina trenutno vrijedi oko 4 puta više, i ja kao "mali" ću vrlo rado biti "unutra" i pokušati jeftino uloviti pokoju dionicu. Samo pratim šta rade ti "veliki".

Poanta je da nisu nastradali "mali" koji su pratili šta rade "veliki", već su nastradali oni koji su išli kontra tih velikih. Tako je uvijek bilo i biti će. "Jači kvači", i ti možeš biti ili s njima ili protiv njih. Ne valja se sa rogatima bosti. Ja bih radije bio s njima.

Spomenuo sam već ranije jednu usporedbu - u ovakvim situacijama se treba ponašati kao ona mala ribica koja uvijek pliva uz velikog morskog psa. Tek kada si dovoljno velik možeš igrati neku svoju igru, ali i to samo ako imaš i politiku na svojoj strani jer drugačije kod nas ne ide. Do tada, prati šta veliki rade i igraj njihovu igru. Tu ne možeš "mašiti". Oni igraju za svoj interes i u toj igri ne gube, pa onda posredno i ti sam profitiraš.

Kad odrastem prestat cu uzimati terapiju i pretvarat cu se da sam Angelina...

• goldfinger
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    750
    • September 2, 2021 at 4:25 PM
    • #1,243
    Quote from mitkko

Igračima iz NO-a očigledno ne odgovara ovakav odabir ponuditelja pa onda ovako panično reagiraju, sastaju se u pola noći, i to sve bez predsjednice NO-a. Tko zna za koga su drugoga oni "navijali".

Problem od početka je to što postoji velika šansa da je dionica u ovom trenutku precijenjena, a da će nakon ove sarme biti iznimno podcjenjena. Ukratko.

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • September 2, 2021 at 4:27 PM
    • #1,244
    Quote from goldfinger
    Quote from mitkko

Problem od početka je to što postoji velika šansa da je dionica u ovom trenutku precijenjena, a da će nakon ove sarme biti iznimno podcjenjena. Ukratko.

Svatko ima svoje mišljenje, ali moja procjena je da je ova dionica iznimno povoljna. To tvrdim cijelo vrijeme ovdje na forumu, još tamo od kada joj je cijena bila 10-ak kuna, a shodno tome i postupam. Kupio sam prilično dionica kada nikome nije bila u fokusu, a zbog toga i sada želim dodatno sudjelovati u ovom dokapu.

Svatko će naravno, kao i uvijek, sam napraviti svoju analizu i procijeniti kako postupati.

Ne znam niti kako bih si objasnio ovaj javni "fist fight" oko ove firme ako ona ništa ne vrijedi.

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • September 2, 2021 at 4:50 PM
    • #1,245
    Quote from Manu

Predsjednica NO izvjestila je zamjenicu predsjednice NO da radi opravdanih razloga (COVID19) ne želi sudjelovati na sjednici.

Znači "ne želi" zbog COVIDa a ne "ne može". To je sve prije nego opravdan razlog, očita namjera izbjegavanja sjednice kako bi se mogla proglasiti ništavnom.

Redovna 28 sjednica je sazvana 23 kolovoza za 6.9.2021

Statut za sazivanje kaze

"

Clanak 4.

Predsjednik priprema, saziva i vodi sjednice, te potpisuje zapisnik sa sjednice

Nadzomog odbora.

Sjednicu u pravilu saziva predsjednik i to jednom tromjesjecno, a najmanje

jednom polugodiSnje, a po potrebi i Cesce.

Pismeni poziv s prijedlogom dnevnog reda i pisanim materijalima upuCuje se

sedam dana prije dana odrzavanja sjednice osobama koje trebaju biti

prisutne na sjednici.

Clanak 5.

Svaki Clan Nadzomog odbora ili uprave moze navodeci razloge i svrhu

zatraziti sazivanje sjednice odbora koja se mora odrzati unutar roka od 15

dana od kada je sazvana.

Ukoliko se ne udovolji zahljevu dvojice Clanova Nadzomog odbora ili uprave

za sazivanjem sjednice, podnosioci zahtjeva mogu istu uz priopcenje

dnevnog reda i sazvati.

"

S obzirom da je vec sazvana redovna sjednica ovdje se cini se postavlja pitanje da li su razlozi i svrha bili opravdani da se sjednica odrzi ranije te da li ja to sazivanje sjednice od drugih clanova napravljeno na propisan nacin i s dostavom prijedloga dnevnog reda i materijala sedam dana prije, te da li je tom sazivanju sjednice predhodilo predhodno odbijanje tog zahtijeva od presjedavajuce da bi oni mogli sami sazvat sjednicu koliko sam uspio povezat ovaj statut ?

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • September 2, 2021 at 5:00 PM
    • #1,246
    Quote from mitkko

Mali koji se "prikrpe" ovim velikim igračima će sigurno dobro proći. Isto bi bilo i na DLKV da su se mali uspjeli organizirati za dokap. Šteta je ovo promatrati sa strane.

Druga je stvar kada veliki "bombardiraju" firmu sa ciljem kasnijeg jeftinog preuzimanja - tu se valja držati po strani. Ovdje je priča obrnuta, tu se veliki tuku kako bi preuzeli firmu. Minimalna cijena od 25 kn se zna, svi znamo da samo imovina trenutno vrijedi oko 4 puta više, i ja kao "mali" ću vrlo rado biti "unutra" i pokušati jeftino uloviti pokoju dionicu. Samo pratim šta rade ti "veliki".

Poanta je da nisu nastradali "mali" koji su pratili šta rade "veliki", već su nastradali oni koji su išli kontra tih velikih. Tako je uvijek bilo i biti će. "Jači kvači", i ti možeš biti ili s njima ili protiv njih. Ne valja se sa rogatima bosti. Ja bih radije bio s njima.

Spomenuo sam već ranije jednu usporedbu - u ovakvim situacijama se treba ponašati kao ona mala ribica koja uvijek pliva uz velikog morskog psa. Tek kada si dovoljno velik možeš igrati neku svoju igru, ali i to samo ako imaš i politiku na svojoj strani jer drugačije kod nas ne ide. Do tada, prati šta veliki rade i igraj njihovu igru. Tu ne možeš "mašiti". Oni igraju za svoj interes i u toj igri ne gube, pa onda posredno i ti sam profitiraš.

a najbolje profitiraš kad uzmeš obje strane, šta si i učinio, tako da: well played ;)

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• lebowski
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,518
    • September 2, 2021 at 5:08 PM
    • #1,247

Dakle, NO Jadroplova je donio odluku o obustavi dokapa i na jednoj od sljedećih sjednica će donijeti odluku o novom javnom pozivu za dokap. Uprava se s tim ne slaže, pa će se vjerojatno naći neka nova uprava.

Evo priopćenja NO-a:

Jadroplov d.d. Split - Odluka Nadzornog odbora

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • September 2, 2021 at 5:26 PM
    • #1,248
    Quote from mitkko
    Quote from st-brajo

očito su neki iz deep state-a naletjeli na neke druge iz malo dubljeg deep state-a, pa je sad ispao problem.

mali su, legitimno, shvatili da se i oni mogu ogrebat ako se prilijepe na ove prve (jer su, kad su bili na suprotnoj strani, popušili), samo su, ovi drugi, očito malo "jači igrači", pa se sad i aševi izvlače iz rukava.

nekad je dobro samo stajati sa strane i gledati čepušanje, a ako ovdi ima posla za institucije, neka se i one uključe, ili možda ne smiju? :/

Display More

Display More

A kako su prosli mali koji su sudjelovali u dokapu DLKVa po nominali od 10 kuna svojedobno?

• Manu
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,342
    • September 2, 2021 at 5:27 PM
    • #1,249
    Quote from lebowski

Dakle, NO Jadroplova je donio odluku o obustavi dokapa i na jednoj od sljedećih sjednica će donijeti odluku o novom javnom pozivu za dokap. Uprava se s tim ne slaže, pa će se vjerojatno naći neka nova uprava.

Evo priopćenja NO-a:

http://www.cerp.hr/vijesti/jadrop…nog-odbora/1680

Sve zanimljivije. Pitanje je hoćemo li i sutra gledati trgovinu. Nije mi jasno kako je uprava mogla izletiti s priopćenjem o dokapitalizaciji ako im je već bio poznat stav NO a s druge strane očito je netko moćan upozorio burzu o svemu prije nego je informacija izišla u javnost kako bi burza mogla reagirati.

Mislim da se odgovor krije u informacijama o ponudama koje nisu objavljene a koje su nekima poznate.

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,015
    • September 2, 2021 at 5:33 PM
    • #1,250
    Quote from lebowski

Evo priopćenja NO-a:

genijalci..... ni sa navodnim interesom večim od ponude dionica dokap nisu uspjeli napravit.......to treba znat izvesti....... nemože to svatko.......a sve poštenjak do poštenjaka.......trebao bi ih Vojko V pitat: kako to?......

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • September 2, 2021 at 5:34 PM
    • #1,251
    Quote from mitkko
    Quote from st-brajo

Display More

Display More

Ti si valjda jedini koji u dokapu nije htio dobiti ni jednu dionicu već je očekivao da će netko veći pokupiti sve i da ćeš ti jahati na valu s postojećim dionicama na malenom freefloatu?

To je sitnospekulantski. Bez uvrede. Ti još ne razumijes da ovdje pratiti velike može značiti priličan gubitak, a ne dobitak.

Mislim ja te čak i razumijem, al ne možeš investirati s figom u džepu i ne stajati iza vlastite procjene, koju si Btw i javno u vise navrata obznanio.

Quote from hugh
    Quote from lebowski

Evo priopćenja NO-a:

genijalci..... ni sa navodnim interesom večim od ponude dionica dokap nisu uspjeli napravit.......to treba znat izvesti....... nemože to svatko.......

A ne samo to. Sad će se vjerojatno suočiti s potencijalnim tuzbama jer su doveli investitore u zabludu.

Pa nije CERP-ova stranica službena stranica za dostavu i objavu podataka investitorima. Ovo sad je lakrdija, ali bas lakrdija.

Edited once, last by Flight: Merged a post created by Flight into this post. (September 2, 2021 at 5:36 PM).

• Jure
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    279
    • September 2, 2021 at 5:48 PM
    • #1,252

Znači CERP podupire odmetnuti NO i da će uprava biti smijenjena.

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • September 2, 2021 at 5:52 PM
    • #1,253
    Quote from Flight
    Quote from mitkko

Ti si valjda jedini koji u dokapu nije htio dobiti ni jednu dionicu već je očekivao da će netko veći pokupiti sve i da ćeš ti jahati na valu s postojećim dionicama na malenom freefloatu?

To je sitnospekulantski. Bez uvrede. Ti još ne razumijes da ovdje pratiti velike može značiti priličan gubitak, a ne dobitak.

Mislim ja te čak i razumijem, al ne možeš investirati s figom u džepu i ne stajati iza vlastite procjene, koju si Btw i javno u vise navrata obznanio.

A ne samo to. Sad će se vjerojatno suočiti s potencijalnim tuzbama jer su doveli investitore u zabludu.

Pa nije CERP-ova stranica službena stranica za dostavu i objavu podataka investitorima. Ovo sad je lakrdija, ali bas lakrdija.

Display More

Ne kuzim, kako mislis da ne stojim iza svoje procjene? I u kojem smislu imam figu u dzepu? Procjena je takva kakva je, bila i ostaje ista, bez obzira na ova dogadjanja oko dokapa, i jedan sam od rijetkih tko je uopce javno ovdje davao ikakve procjene, a koje su se btw. pokazale prilicno precizne.

I dalje imam dionice koje sam imao, nisam nista spekulantski prodavao, a kroz dokap sam se nadao kupiti dodatne dionice. I to je to.

Quote from Jure

Znači CERP podupire odmetnuti NO i da će uprava biti smijenjena.

Tek sada ovo vidim, to je sada bas stvarno lakrdija.

Edited once, last by mitkko: Merged a post created by mitkko into this post. (September 2, 2021 at 5:54 PM).

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • September 2, 2021 at 5:58 PM
    • #1,254

Ti imaš pravo raditi sa svojom imovinom sto god hoćeš. Ja ti nikad ne bi bilo sto predbacio za bilo koju kupnju ili prodaju, ali kao da ti je svejedno sto će male opet izraditi. Odnosno one koji su se usudili i preuzeli rizik. Ok, moguće sam ja pogrešno shvatio pa se javno ispričavam ako je tako. Al ja mislim iako nisam sudjelovao u dokapu da se ovakva naknadna pogodovanja ne smiju događati. Na ovaj način svi koji su spremni riskirati i uložiti ispadaju budale.

Svi mi stojimo i nastojimo čuvati i oploditi svoj kapital. Al držimo se pritom i nekih pravila. Neki očito mijenjaju pravila za svoje kako im paše. Kako jedan moj prijatelj zna reci…. Njima je država firma i kapitalna baza za vlastite interese i zaradu.

• Meri
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    671
    • September 2, 2021 at 6:06 PM
    • #1,255

Bit će tu tužbi od strane ponuditelja i od strane uprave.

1. NO je sumnjive kvalitete

2 povlači suglasnost upravi unazad za već doniketu odluku.

Sad se moze dogoditi da se dokap ne dogodi neko vrijeme sto je loše za firmu. I kako ce platiti novogradnju?

Sigurno su na sjednici dumali, ako može Dalekovod sto smo mi gori?

• noname
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    230
    • September 2, 2021 at 6:20 PM
    • #1,256
    Quote from Meri

Sad se moze dogoditi da se dokap ne dogodi neko vrijeme sto je loše za firmu. I kako ce platiti novogradnju?

Za novogradnju će biti dosta love i iz vlastitog poslovanja + prodaja starih brodova + kredit pošto se na horizontu ne zamijećuje neko značajnije smanjenje vozarina. Ponavljanje dokapa ako do njega dođe sigurno neće biti za 25 kn minumalno već će i cijena biti viša zbog značajno veće vrijednosti jdpl i ja u tome ne vidim ništa loše, dapače....

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • September 2, 2021 at 6:23 PM
    • #1,257
    Quote from noname
    Quote from Meri

Za novogradnju će biti dosta love i iz vlastitog poslovanja + prodaja starih brodova + kredit pošto se na horizontu ne zamijećuje neko značajnije smanjenje vozarina. Ponavljanje dokapa ako do njega dođe sigurno neće biti za 25 kn minumalno već će i cijena biti viša zbog značajno veće vrijednosti jdpl i ja u tome ne vidim ništa loše, dapače....

Display More

Sad se može dogoditi da početna cijena bude 30 ili 40 ili čak vise kuna i onda da malo vozarine kliznu pa neće biti ponuda ili će ih opet naštimavati. Ne može se tender i dokap napraviti za tjedan dana. Opet će to trajati sigurno i do nekoliko mjeseci. Pogotovo ako će se omogućiti due dilligence i “upoznavanje” sa mladom unaprijed poznatih ženika.

Al tko bi im se nakon ovog od malih ili manjih uopće javio…. Još samo treba da se istražni organi i tajne sluzbe uključe u provjere investitora i revidiraju dane ponude….

• noname
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    230
    • September 2, 2021 at 6:30 PM
    • #1,258

A zašto bi se uopće žurili, vrijeme sada radi za njih i svaki dan vrijede sve više. Ovaj dokap prije rezultata drugog kvartala i značajno ispod nava tvrtke je bio ishitren.

• juraj
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    232
    • September 2, 2021 at 6:36 PM
    • #1,259
    Quote from Flight

Ti imaš pravo raditi sa svojom imovinom sto god hoćeš. Ja ti nikad ne bi bilo sto predbacio za bilo koju kupnju ili prodaju, ali kao da ti je svejedno sto će male opet izraditi. Odnosno one koji su se usudili i preuzeli rizik. Ok, moguće sam ja pogrešno shvatio pa se javno ispričavam ako je tako. Al ja mislim iako nisam sudjelovao u dokapu da se ovakva naknadna pogodovanja ne smiju događati. Na ovaj način svi koji su spremni riskirati i uložiti ispadaju budale.

Svi mi stojimo i nastojimo čuvati i oploditi svoj kapital. Al držimo se pritom i nekih pravila. Neki očito mijenjaju pravila za svoje kako im paše. Kako jedan moj prijatelj zna reci…. Njima je država firma i kapitalna baza za vlastite interese i zaradu.

Ja tu baš i ne vidim neki veliki rizik, kupiti po 26kn dionicu koja na burzi kotira na 58 kn, ako se stvarno želi ojačati Jdpl onda dokap po tržišnoj cijeni 58 kn ili 100kn(neki su izračunali da je to stvarna vrijednost) pa neka se brodovi financiraju od istinskog i domoljubnog dokapa,a ne dokap za svoj đep.

Najsmiješniji dokap do sada,vjerojatno su strateški ponudili 25 kn za cijeli paket,ali uprava je tražila 25 kn i dogovorili iber 1 kn

Kako će tih 40 mil pomoći Jdpl?

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • September 2, 2021 at 6:37 PM
    • #1,260
    Quote from noname

A zašto bi se uopće žurili, vrijeme sada radi za njih i svaki dan vrijede sve više. Ovaj dokap prije rezultata drugog kvartala i značajno ispod nava tvrtke je bio ishitren.

Ma da, treba strateškom dokapitalizatoru dozvoliti da sto skuplje uvali svoj brod i lovu od dokapitalizacije vrati u svoj takujin. Ne radi vrijeme za dioničare jer “strateški” ima varijantu kako da napravi dokap bez love. Zato mu očito i smeta narudžba novogradnji. Tu nastaje neka obevza koju on u svojem “poslovnom modelu” moguće nije planirao.

Ovdje treba imati na umu da se “strateškom” omogucuje preuzimanje firme bez javne ponude i bez uvažavanja trzisne cijene pri tome. U situaciji većeg broja investitora problem rikverca i javne ponude odnsono preuzimanja je minimiziran.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • June 7, 2025 at 11:04 AM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      488k
      1.2k
    3. bluelionZG

June 7, 2025 at 11:04 AM
    1. HT (Hrvatski Telekom d.d.) 769

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:28 PM
      • Dionice
      • Admin
      • June 6, 2025 at 6:08 PM
    2. Odgovora
      769
      Pregleda
      420k
      769
    3. loto

June 6, 2025 at 6:08 PM
    1. SAPN (SAPONIA d.d.) 1.1k

• tizian1
      • February 12, 2020 at 8:49 PM
      • Dionice
      • tizian1
      • June 6, 2025 at 5:05 PM
    2. Odgovora
      1.1k
      Pregleda
      509k
      1.1k
    3. xdado

June 6, 2025 at 5:05 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 6, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      916k
      2k
    3. umalo

June 6, 2025 at 11:22 AM
    1. Tvrtke s potencijalom za IPO 34

• toluen
      • May 31, 2020 at 6:04 PM
      • Dionice
      • toluen
      • June 6, 2025 at 9:21 AM
    2. Odgovora
      34
      Pregleda
      18k
      34
    3. Avx

June 6, 2025 at 9:21 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• PODR (Podravka d.d.)

bluelionZG June 7, 2025 at 11:04 AM
  • HT (Hrvatski Telekom d.d.)

loto June 6, 2025 at 6:08 PM
  • SAPN (SAPONIA d.d.)

xdado June 6, 2025 at 5:05 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo June 6, 2025 at 11:22 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

Avx June 6, 2025 at 9:21 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 6, 2025 at 9:09 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado June 5, 2025 at 9:45 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

misterno June 4, 2025 at 7:36 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,809 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

6,014 Replies, 5 years ago