Ono što mene još zanima je utjecaj inflacije na ukupne prihode, a pogotovo ostvarenu dobit u 3. kvartalu. 2022 je dobit bila skoro 30m pa očekujem 15 do 20 % višu 2023 a što bi snažno trebalo utjecati i na p/e pokazatelj. Art hotel u zg trebao bi malo popraviti i zadnji kvartal iako se tu mogu očekivati veći jednokratni otpisi kao kod Brijuna pa to ostaje upitno. Uglavnom moja očekivanja su rekordan 3 kvartal, znatnija dobit na kraju godine i dividenda nagodinu. Posebno treba pratiti stanje duga i kratkotrajne imovine jer stalno kubure sa velikim troškovima ali ajde za sada sam to pripisivao stalnim investicijama. S moje strane jedan od očekivanijih izvještaja uz onaj od Ernt
Posts by noname
-
-
Rijetko pogledam trgovanje ima već dulje vremena.
Parkirala sam se u nelikvidne papire, pa i ne moram.
Al' nejasan mi je onaj nalog na asku na arnt.
707 740 komada na 56,50
Ima li tko kakvu ideju, čemu bi to služilo.
Osim razmetanju
Na rivpu i arnt evakuacijski nalog jutros, nekome treba za naočale ?
Stoji taj nalog već duže, postavili ga nekih mjesec dana prije skupštine, vjerojatno fondovi, a razlog znaju samo oni.
-
Provizija je 1,5% ali ne manje od 19,91 eura
-
Tijekom tekućeg mjeseca, nije ni bitno već sam htio ukazati da ukoliko netko ne zna, a ima teške nelikviduše kao ja može ih se na ovoj platformi riješit.
Može li se tamo prodati HEMH, bivša Hidroelektra, ima li još netko taj "biser" osim mene? Dobro i Birtića, Jos netko?
Koliko vidim nema ponuda za Hemh, firma je u stečaju pa ne vjerujem da ćete to moći prodati. Vjerojatno kao ni ja svoj homs, pounje i druge jadničke
-
Prodao LVPR, Hita OTC, bitno da se trguje
Kad ste to prodali? Hita OTC kaze da nije bilo ikakve prodaje ovaj tjedan
Tijekom tekućeg mjeseca, nije ni bitno već sam htio ukazati da ukoliko netko ne zna, a ima teške nelikviduše kao ja može ih se na ovoj platformi riješit.
-
Prodao LVPR, Hita OTC, bitno da se trguje
-
Boljka gotovo cijelog marketa
-
Čini se da trezor malo popravlja likvidnost sa ovih 1.500 u komadu
-
Potvrđujem uplatu dividendičice
-
Od sutra isplata dividendice. Nagodinu se nadam i dividendi
-
Chinese #coal imports +88.8% YTD at 41mt in April💪
Kaže Joakim na twiteru....
-
Ima li još optimista osim mene koji očekuju dogovor oko više dividende? Novaca imaju, ulaganja su u velikoj mjeri izvršena, pritisak je od strane velikih dioničara.... viši iznos, izvanredna ili stjecanje, sve prihvaćam
-
Netko pripremio 500 ATPL za početno rušenje
-
Kod mene vrlo jednostavno
ARNT 70%
ATPL 30%
Kad narastem prelazim i na druga slova abecede
Imamo isti udio ARNT
Vjerojatno sam malo pretjerao ali teško je bilo oduprijeti se akcijskoj cijeni...
-
Kod mene vrlo jednostavno
ARNT 70%
ATPL 30%
Kad narastem prelazim i na druga slova abecede
-
5.4.2023.
NOVOSTI S BURZE:Cross Request for ARNT, vol: 2054
Cross Request (ARNT-HRARNTRA0004-ARENA HOSPITALITY GROUP DD) quantity (2054)
Trezor opet kupuje ?
-
Taman target za 2024 i još jednu dividendu uzet
-
Najjači je onaj na 56,50. Preko 700.000 dionica
-
Za travanj pa do 3Q, supre preko 17.000, pnmx preko 18.000, dividenda 5 €. Da sam ovo poželio na početku godine sam bi sebe proglasio ludim, a kamoli tek neki drugi kakvo je crnilo vladalo. Nemam protuprijedloga, ja zadovoljan.
izgleda netko ne dijeli vaše mišljenje, da nije Cerp danas organizirao akciju
Razina brige mi je otprilike kao za lanjskim snijegom
-
Za travanj pa do 3Q, supre preko 17.000, pnmx preko 18.000, dividenda 5 €. Da sam ovo poželio na početku godine sam bi sebe proglasio ludim, a kamoli tek neki drugi kakvo je crnilo vladalo. Nemam protuprijedloga, ja zadovoljan.