Display MoreMa nebitna sam ja. Opekla sam se samo na Viru. Na Dlkv u plusu. Zadnje prodano na 7.2 kune. Opte, i Agrokorke i Vijadukt nisu niti bile "moje". Slabo pratis dragi kolega ali ja sam nebitna.
Nemam apsolutno nista protiv ulaganja u penny stocks. Iako je jasno da se tu statisticki u vecini slucajeva gubi novac. Ali mozes pogoditi pa je to Jack pot
Meni kod Jdpl nije nikako bilo jasno zasto je uopce narastao na 50 kuna i to bez ikakve nove vijesti osim rasta vozarina.
Ja ne procjenjujem Jdpl na 1 kunu, ali na jednoznamenkast iznos da.
I ovdje na forumu se krivo racuna vrijednost brodova i na Jdpl i na Atpl jer se zaboravlja da su to stari brodovi bez prociscivaca itd.
Sto se tice zarada, to je na Jdpl za sada spekulacija o buducim zaradama tek. Do sada ju jos nismo vidjeli.
I meni je zao da se cekaju lose vijesti pa da se i neka kritika na ovim temama dozvoli. Inace te se odmah optuzi da drukas, hoces kupiti jeftinije itd. I znam da kada zaglavis u dionici ne zelis cuti "lose misljenje".
Jos jedno pitanje, ti stvarno mislis da oni sa ovakvim vozarinama ne voze profitabilno? I treba ti FI za potvrdu?