Iznajmljivači

• odlučio sam otvoriti ovu temu, jer, iako su meta kritika zbog povlaštenog poreznog tretmana, smatram da svi možemo živjeti u "suživotu" na način da ovima ne treba baš i 5., 10. ili ne znam koji apartman, već da dio novca i prihoda mogu diverzificirati i na tržišta kapitala 🤷

za početak, jedna usluga koja dobro izgleda.

šta se mene tiče, ja želim više para za svih 🤷

Adriagate predstavio 'full property management' u Splitu
    Usluga je namijenjena iznajmljivačima koji svoje objekte imaju u centru Splita i nemaju vremena, znanja, volje ili mogućnosti da dočekuju goste i brinu o samom…
    dalmatinskiportal.hr

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

Edited once, last by st-brajo: Merged a post created by st-brajo into this post. ().

• Ovo je top usluga za strance koji imaju ili ce kupiti nekretninu kod nas. Da su vani dostupniji za prodaju i nisu tako skupi i nama bi se isplatilo kupit apartman u Dolomitima, austrsijskim ili talijanskim alpama.

Fino imas za sebe desetak dana za skijanje zimi, desetak dana za ljetni đir.. a ostalo vrijeme ide u rentanje drugima. Jednio neznam koliko talijani i austrijanci rasprodaju nekretnine drugima 🤔 Jel ima netko tako apartman vani da ga tako koristi?

• ovo sa ogranicavanjem ce biti takva zavrzlama

znaci pazi, ti se prijavis da radis legalno i iznajmljujes, i ovi ti kazu ne moze

a preko puta tebe rade na crno

:D

poznavajuci kako mi provodimo zakone i logiku, ovime ce vise ljudi gurnuti u crno