Meni se čini da će spekulanti brzo razletjeti, a onda će dionica krenuti onim smjerom kojim je bilo IPO-om i zamilšljeno.
SPAN (SPAN d.d.)
-
-
-
Budu se i danasnji kupci javili?
-
riješio na otvaranju 218, ipak imam iskustvo Magme, Ht-a, Ina-e vratio trećinu natrag po 202... čekam razvoj.
vratio po 190 malo.
-
I još sutra veliki članak u novinama, možda se u ovu jadnu burzu slije malo novog nofca
beton samo beton. čarapa i lopata.
A ja se već ponadao članku "dioničari SPAN-a u prvom danu na burzi zaradili 25%" ili "Ponavlja li se zlatno doba hrvatskog ulaganja, ulažite u dionice"
-
riješio na otvaranju 218, ipak imam iskustvo Magme, Ht-a, Ina-e vratio trećinu natrag po 202... čekam razvoj.
Eh šta je pohlepa. A fino ste zaradili i bilo vam je malo, eto sad ste dugoročni
-
Da si bio malo strpljiviji mogao si i bolje proći. Što je tu je.
-
U hrvatskoj se IPO-i u pravilu prodaju prvi dan na otvaranju. Sudjelovao sam na 5 ipo-a i uvijek sam tako napravio i uvijek sam dobro napravio. Treba iskoristiti hype, divim se dugoročnima.
-
sigurno hoće, ali samo oni koji budu kupovali ispod 175!!
opaaa... vidi vraga! stigli branitelji!
-
ahahahahaha dobra kupnja, po 175 NIKAD ide novi krug a baš sam se nakupovao niže. Izgleda da sam išao u novi IPO ali ovaj put s kauča.
-
Super je gledat kako se igraju sa našim penzijama...baš super
-
-
ahahahahaha dobra kupnja, po 175 NIKAD ide novi krug a baš sam se nakupovao niže. Izgleda da sam išao u novi IPO ali ovaj put s kauča.
Svaka čast kolega, evo aktivirali su se ovi koji rade od 10h do podne
-
kolega dovoljno si dugo na burzi i sam veliš dovoljno iskusan... da kažeš NIKAD NE RECI NIKAD!!
-
da, super je kako neke šišaju. ovo je za iskusnije igrače. Prodao po novoj IPO cijeni 214.
ajmo vratit dio po 200 ako može.
-
sigurno hoće, ali samo oni koji budu kupovali ispod 175!!
opaaa... vidi vraga! stigli branitelji!
njima ionako nisu dali dovoljno
Span je prema malim ulagačima bio šire ruke, ‘rezali’ na velikima | Poslovni DnevnikDionice iz IPO-a raspoređene su tako da je 35,6 posto alocirano malim ulagateljima, zaposlenicima 8,5%, a 59 posto ‘kvalificiranim…www.pressreader.comsinkronizirano "plivanje"
-
bome lijep roller coaster danas za vas kolega, kod nas bi se u kraju reklo za vas: ''ide te ko budalu kur@c''. Hahaha
-
Stigla konjica... mirovinci brane svoju čast i spaljuju naše penzije..
-
Super je gledat kako se igraju sa našim penzijama...baš super
Ne vjerujem da su to mirovinci. Svaki iole ozbiljan IPO ima "stabilizatore", upravo da krdo ne manipulira cijenom baš kako mu padne napamet.
-
Stigla konjica... mirovinci brane svoju čast i spaljuju naše penzije..
Ma nije, nego novinari rekli da ne mogu napisat "Pobjednik dana..." bez velikog prometa, jer ako kupim VART u 15:55 mogao bi im netko pokvarit članak
-
uff što su nafilali ovog na 210 hahahaha
Napokon je zabavno na ZSE .
Već 4 milje prometa na SPAN
-
Ovo je vrhunski odrađeno, i nije sa laptopa
Mali će svijetliti ko' božićno drvce
Nije zgodno za trgovanje, velik spread, gruba igra
Nema besplatnog ručka.
-
-
Nepročitani postovi