Ako izvješće bude dobro odosmo mi preko 60, ti je jedino bitno
SPAN (SPAN d.d.)
-
-
-
A kad MSFT pada 31% onda Spanu isto sigurno raste 100%?
Za sada raste. Pitaj me za 3 godine jos jednom.
-
Mene fascinira kako i uz ovakav rast ove godine, vrlo mali broj dioničara prodaje.
Od 1313 protrgovanih dionica u petak, 1150 je bilo od strane ova 2 fonda iz top 10.
-
Mene fascinira kako i uz ovakav rast ove godine, vrlo mali broj dioničara prodaje.
Od 1313 protrgovanih dionica u petak, 1150 je bilo od strane ova 2 fonda iz top 10.
Dioničari će prodavati kada cijena padne, nema smisla prodavati sada kada samo raste
-
Daleko je još do 1000 kn i odlaska direktora Dujmović u mirovinu.
-
Gdje je nestala prodaja na SPAN-u?
Kolege, ima li neki info?
Možda ljudi gledaju rezultate microsofta, mete, googla i sl pa kalkuliraju...
Milan Horvat on LinkedIn: Nakon objave Microsoftove dionice porasle su 7,24% zahvaljujući dobrim…Nakon objave Microsoftove dionice porasle su 7,24% zahvaljujući dobrim rezultatima u prvom kvartalu ove godine. Azure, poslovanja u oblaku povećalo je prihode…www.linkedin.com -
Kako procjenjujete vrijednost IT dionica, ili konkretno SPAN-a?
Meni je to dosta apstraktno.
S jedne strane: Imovine nema (BVPS mala), često manja dividenda, ovisnost o principalu.
S druge strane: Sigurnost poslova zbog ovisnosti o Microsoftu, rast prihoda, mogućnost podizanja cijena usluga...
-
Evo probijena psihološka granica od 60€
Također, u Crobexu10 je sad SPAN težinski ispred ATPL
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kako je to Span ispred ATPL težinski ako ATPL ima veći free float?
-
Kako je to Span ispred ATPL težinski ako ATPL ima veći free float?
Pogledaj sliku ponovo HINT: Free Float je ona predzadnja cifra prije posototka težine.
Kad sam napisao je bila legit opaska, makar vidim sad da se dosta mjenjaju podaci danas.
-
-
Gdje je nestala prodaja na SPAN-u?
Kolege, ima li neki info?
Možda ljudi gledaju rezultate microsofta, mete, googla i sl pa kalkuliraju...
A pazite valuaciju Microsofta. PE preko 32.
Nama kada nesto pređe PE 15 vicemo da je ppreskupo be obzira koliko firma godisnje raste.
-
Ovaj span ne staje. Živo me zanima kakav će biti Q1. Jel može netko malo upućeniji od mene raći ubraja li se posljednja akvizicija u izvješće za Q1?
-
Ovaj span ne staje. Živo me zanima kakav će biti Q1. Jel može netko malo upućeniji od mene raći ubraja li se posljednja akvizicija u izvješće za Q1?
Ne. Estonija ce bit od q2 dalje konsolidirana.
u 2022 su uradili nesto manje od 1 mio Eur neto dobiti. Tako da cca eur 1mio+ dodatno brojimo za 2023.
-
Ne znam uopce kako bih komentirao ovu cijenu, a pogotovo nedostatak prodaje.
Sutra cemo valjda biti pametniji...
Moje ocekivanje je negdje 30 miliona eura prihoda i 2 miliona eura dobiti... s tim bih bi zadovoljan.
..i dividenda oko 1.2 eura.
-
Obavijest o ostavci predsjednika i člana Nadzornog odbora društva Span d.d. COI-SPAN-65b6fa9b132de80a3b87f7a3c580e62c.pdf (zse.hr)
-
Vidi mi se da će sad Banek i Kotur početi izlaziti iz firme i prodavati dionice
-
Obavijest o ostavci predsjednika i člana Nadzornog odbora društva Span d.d. COI-SPAN-65b6fa9b132de80a3b87f7a3c580e62c.pdf (zse.hr)
Super odluka. Novi koraci u pravcu dobrog korporativnog upravljanja.
-
moguće je 100 scenarija, moguć je i ovaj - vidi mi se da se nekaj dešava, možda im je neko prišao sa idejom da mu prodaju, možda oni bi, a Dujmović bi ostao
-
Kotur je dobrim dijelom već izišao u prosincu u blok transakciji
-
Nije ovdje problem koliko je tko prodao… nego gubitak povjerenja u nastavak rezulatata ili održivosti cijene. Ljudi procjenjuju individualno, al ipak procijene industry insidera nose vecu tezinu
-
-