1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

SPAN (SPAN d.d.)

• LodeRunner
  • May 26, 2021 at 12:21 PM
  • Mcvily77
    Student
    Reakcija primljeno
    201
    • January 21, 2022 at 10:59 PM
    Quote from BudFox
    Quote from slovojed12

Ja sam odustao od IPOa SPANa jer nisam vidio koja je ideja iza toga. S moje strane to je možda bilo kratkovidno jer da sam se malo bolje raspitao o potpori fondova, dalo se zaključiti da će IPO biti uspješan i da će se tu moći lijepo zaraditi. Pa da se i prodalo po 210 kn to je lijepih 20% u kratkom roku, nit' orao, nit' kopao.

No ja malo drugačije ulažem i stalno mi je bio dojam kod ove dionice (kroz službene i neslužbene informacije) da Uprava koristi trenutak. U vrijeme pandemije je porasla (pre)prodaja licenci i lijepo podebljala prihodovnu stranu. I sad je bio trenutak da se to unovči. Izlaskom na ZSE se otvara prilika da si imaoci dionica otvore put za unovčavanje dugogodišnjeg truda. Sve lijepo upakirano u priču nagrađivanja zaposlenika i otvaranja kompanije financijskim tržištima. Što je zapravo i točno - nagradili su zaposlenike i izlaskom na burzu sigurno podigli standarde financijskog izvješćivanja.

Ali iako matematički sve izgleda dobro, fali mi suština - što sa novcima, kako će firma rasti, može li napraviti vrijedne akvizicije ili znaju kako uložiti u nove proizvode dodane vrijednosti, jer trenutne marže su više trgovačke nego IT-evske. O tome ni riječi.

Ovi manevri su me samo učvrstili u tim razmišjanjima...

To sam pricao od pocetka. Za IT bransu su oni relativno velika i da se razumijemo stabilna firma, ali sa malo ideja i potencijala za porast marze i dobiti. Jednostavno suvlasnici firme koji su vec u godinama i kako cujem neki nazalost i sa zdravstvenim komplikacijama u IPO-u su vidjeli priliku za unovcavanje svojeg dijela po visoj cijeni nego da su prodali npr. HT-u cijelu firmu prije par godina, kada se pricalo o tome.

Ajmo ih npr. usporediti za Infobip-om, koji je Unicorn, pa odmah vidis ocigledne razlike izmedju te dvije firme, te razlike u valuaciji i mogucnostima sirenja na trzistu, a Infobip jos nije ni izasao na burzu, a ako je pametan izlistat ce se na Nasdaq, pa ce biti puno vise ulagaca i likvidnosti od ZSE, te ce to biti potencijalno puno uspjesnija prica od ove, ma da se i tu moglo zaraditi, ali ne previse.

Display More

Infopib i Span su možda u istom sektoru, al skroz različite vrste poslova obavljaju.. do te mjere da imaju međusobnu suradnju umjesto da konkuriraju jedni drugima na natječajima..

Span će ove godine dostići dobit infobipa od 2020, vjerojatno i prestići.. ako pogledaš u kontekstu zaposlenih, to je trenutno duplo veća dobit po zaposleniku (doduše, treba vidjeti kakve će oni rezultate imati ove godine). Vidjet ćemo s vremenom jel ova eksplozija prihoda i dobiti ove godine "plesala je jedno ljeto", ili će se nastaviti trend.

Zakaj je ovo napravljeno, ne znam, jer se ne zamaram s politikom uprave, ali sam uvjeren da nije zato jer si žele staviti koju milku u džep, to su mogli elegantnije izvesti. U konačnici, Nikola nije ništa prodao koliko sam ulovio po obavijestima, a od njega bi prvog očekivao da proda i ode u zasluženu mirovinu negdje jedriti po karibima :)

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • January 22, 2022 at 7:35 AM

Vidim ja da ovdje sve neki stručnjaci dijele savjete i podcjenjuju domaci uspjeh. Al očito je da je vlasnicima stalo do dugorocnih ulagaca i dobre reputacije firme, ali i dionice. Nema ništa loše u podržavanju cijene ako firma raste i napreduje. Većinski pokazuju rijetku brigu za sve vrste investitora. Nisu lupali po bidu nego su našli konkretne kupce i prodali dio ulaganja. Time nisu samo oni zaradili nego su kladim se poboljšali i učvrstili vlasnistvo za dugoročnim ulagacima.

Špekulantima je očito “ovdje” pristup “zabranjen”. A to i je bila njihova namjera od samog početka.

A sto se tiče akvizicija i daljnjeg rasta, kladim se da će i to doći. A sada se učvršćivanjem vlasništva stvaraju dugoorcne pretpostavke i za to.

• Parica
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    3,765
    • January 22, 2022 at 12:34 PM
    Quote from havi

Vidim ja da ovdje sve neki stručnjaci dijele savjete i podcjenjuju domaci uspjeh. Al očito je da je vlasnicima stalo do dugorocnih ulagaca i dobre reputacije firme, ali i dionice. Nema ništa loše u podržavanju cijene ako firma raste i napreduje. Većinski pokazuju rijetku brigu za sve vrste investitora. Nisu lupali po bidu nego su našli konkretne kupce i prodali dio ulaganja. Time nisu samo oni zaradili nego su kladim se poboljšali i učvrstili vlasnistvo za dugoročnim ulagacima.

Špekulantima je očito “ovdje” pristup “zabranjen”. A to i je bila njihova namjera od samog početka.

A sto se tiče akvizicija i daljnjeg rasta, kladim se da će i to doći. A sada se učvršćivanjem vlasništva stvaraju dugoorcne pretpostavke i za to.

Ha ha...

Pa ovdje su oni glavni špekulanti...sto pricas???

Prodaju dionica po 175kn pa sa tim novcima otkupljuju dionice od Uprave po 212kn...zasto ekipa iz Uprave nije svoje dionice ponudila u IPO-u?

I da, iz firme izlaze super signali investitorima kad kompletna Uprava prodaje svoje dionice (+sefica racunovodstva prije 2 mjeseca) po 10% nizoj cijeni od proslog tjedna i 4 mjeseca nakon IPO-a...zanimljivo je i da nije bilo dovoljno interesa da se otkupi cijeli paket od 115k komada...

S druge strane isto tako institucionalci prodaju dionice od prvog dana i spekuliraju...

Nazalost ovo je, za sada, prcija i cista spekulacija...jedna super prica se pretvara u jos jedan hrvatski "biser"

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • January 22, 2022 at 12:39 PM
    Quote from Parica
    Quote from havi

Ha ha...

Prodaju dionica po 175kn pa sa tim novcima otkupljuju dionice od Uprave po 212kn...zasto ekipa iz Uprave nije svoje dionice ponudila u IPO-u?

I da, iz firme izlaze super signali investitorima kad kompletna Uprava prodaje svoje dionice (+sefica racunovodstva prije 2 mjeseca) po 10% nizoj cijeni od proslog tjedna i 4 mjeseca nakon IPO-a...zanimljivo je i da nije bilo dovoljno interesa da se otkupi cijeli paket od 115k komada...

S druge strane isto tako institucionalci prodaju dionice od prvog dana i spekuliraju...

Nazalost ovo je, za sada, prcija i cista spekulacija...jedna super prica se pretvara u jos jedan hrvatski "biser"

Display More

Sve ste rekli kolega Parica :thumbup:

Ovaj IPO je napravljen kako bi "zasluzni" insajderi mogli unovciti svoj rad i sto skuplje prodati dionice. Ostalo je samo magla. Jos jedna tipicna hrvatska prica. Amen

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• Mcvily77
    Student
    Reakcija primljeno
    201
    • January 22, 2022 at 12:50 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Parica

Ha ha...

Display More

Ovaj IPO je napravljen kako bi "zasluzni" insajderi mogli unovciti svoj rad i sto skuplje prodati dionice. Ostalo je samo magla. Jos jedna tipicna hrvatska prica. Amen

Display More

Bumo vidili.. svakako bi na taj način navukli na sebe bijes polovice zaposlenika koji su sudjelovali u ESOP-u, a ni ostatak firme ne bi bio presretan da 20godina truda prospu odjednom. Proširile bi se takve stvari brzo po firmi kao i inače..

Ak niš drugo, sad 6 mj. neće prodavati ništa..

• Manguc
    Student
    Reakcija primljeno
    101
    • January 22, 2022 at 1:21 PM
    Quote from Mcvily77
    Quote from BudFox

Bumo vidili.. svakako bi na taj način navukli na sebe bijes polovice zaposlenika koji su sudjelovali u ESOP-u, a ni ostatak firme ne bi bio presretan da 20godina truda prospu odjednom. Proširile bi se takve stvari brzo po firmi kao i inače..

Ak niš drugo, sad 6 mj. neće prodavati ništa..

Mislim da će ovdje veliki broj naivčina odnjeti kući gaće na štapu.

Bilo bi mi drago da se varam , ali poznavajući naš mentalitet.... , sve je ovo od prvog dana bila jedna velika prevara.

Nemam dionice i nisam sudjelovao u IPO-u.

Svaka škola se plaća. Nastoj da ne platiš previsoku cijenu. (F.B.D.)

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • January 22, 2022 at 1:32 PM

Da, mirovinci su prodavali. Prodali par tisuća komada pa kupili 70 tisuća komada na nizoj cijeni. Očito su dulje vrijeme pregovarali s upravom za veći udjel i na kraju se dogovorili oko uvjeta i cijene. Jasno je bilo otpočetka da su u IPO sudjelovali uglavnom manji špekulanti, a da su institucionalni dobili malo. Sad je to čini se ispravljeno. Znate kako kažu kolega, finta je takodjer legitimno sredstvo zarade. Finta i sluzi tome da se oni lakog obarača riješe oružja. Nadam se da vi niste bili oni koji su nasjeli na fintu.

• Mcvily77
    Student
    Reakcija primljeno
    201
    • January 22, 2022 at 1:33 PM
    Quote from Parica
    Quote from havi

Ha ha...

Display More

Ja razumijem zašto ste izašli, i to je u redu, štitite svoju investiciju. Malo mi je žao, jer ste dobar sugovornik i da se puno naučiti iz Vaših postova.

Al duboko sam uvjeren da ovo nije motivirano nekim muljanjem, osobnim interesima i sl. To bi značilo da sve što sam vidio i naučio o Spanu o ljudima u njemu u zadnjih 5 godina je jebeno dobra predstava, a također zbog slijedećeg:

1. Svrha kupovine vlastitih dionica je dodjela radnicima kao vid nagrađivanja. Ne znam kak je s pravne strane, al ne vjerujem da su to mogli izvesti da Nikola jednostavno pokloni svoje dionice nekome, rekao bih da to ipak treba ići preko pravnog subjekta. PE razgovori kreću za 10ak, pa bumo vidili dal se udio span d.d. smanjuje u vlasničkoj strukturi, sad će biti u top 10 pa će biti vidljivo svima.

2. nedavno su pripojili infocumulus, a u ESOP u su mogli sudjelovati samo djelatnici SPAN hrvatska, ne bi me začudilo da će dio usmjeriti prema njima i ostalim djelatnicima koji nisu imali priliku sudjelovati u ESOP-u

Nikako mi ne drži vodu da zbog osobnih interesa i para išli "zaj*" vlastite djelatnike koji su kupili dionice, a onda ih istima nagrađivati.

Vjerojatno nisu uzeli posve u obzir kako će "vanjski" investitori na to gledati i reagirati na ovaj potez.

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • January 22, 2022 at 1:33 PM

To sto su većinski dionicari koji upravljaju firmom prodali manji dio svojeg ulaganja ne znaci da je firma loša i da je netko prevaren nego da su oni dobili priliku naplatiti dio svojeg dugoročnog ulaganja i upravljanja firmom. Oni će i nakon prodaje ostati većinski i dalje će upravljati, ali će imati i stabilniju i čvršću vlasničku strukturu, vrijeme će pokazati da li će to značiti i daljnji rast poslovnih rezultata i vrijendosti dioničarima.

• Parica
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    3,765
    • January 22, 2022 at 2:40 PM
    Quote from Mcvily77
    Quote from Parica

Ha ha...

Display More

Ja razumijem zašto ste izašli, i to je u redu, štitite svoju investiciju. Malo mi je žao, jer ste dobar sugovornik i da se puno naučiti iz Vaših postova.

Al duboko sam uvjeren da ovo nije motivirano nekim muljanjem, osobnim interesima i sl. To bi značilo da sve što sam vidio i naučio o Spanu o ljudima u njemu u zadnjih 5 godina je jebeno dobra predstava, a također zbog slijedećeg:

1. Svrha kupovine vlastitih dionica je dodjela radnicima kao vid nagrađivanja. Ne znam kak je s pravne strane, al ne vjerujem da su to mogli izvesti da Nikola jednostavno pokloni svoje dionice nekome, rekao bih da to ipak treba ići preko pravnog subjekta. PE razgovori kreću za 10ak, pa bumo vidili dal se udio span d.d. smanjuje u vlasničkoj strukturi, sad će biti u top 10 pa će biti vidljivo svima.

2. nedavno su pripojili infocumulus, a u ESOP u su mogli sudjelovati samo djelatnici SPAN hrvatska, ne bi me začudilo da će dio usmjeriti prema njima i ostalim djelatnicima koji nisu imali priliku sudjelovati u ESOP-u

Nikako mi ne drži vodu da zbog osobnih interesa i para išli "zaj*" vlastite djelatnike koji su kupili dionice, a onda ih istima nagrađivati.

Vjerojatno nisu uzeli posve u obzir kako će "vanjski" investitori na to gledati i reagirati na ovaj potez.

Display More

Vjerujte mi, meni je jos vise zao sto sam izasao...ovo je jedna od rijetkih firmi gdje sam uvjeren u rast poslovanja i cijene dionice...

Izgubio sam povjerenje u Upravu, a u tom slucaju nema smisla participirat u vlasnistvu..

Najgore od svega je sto sam i ja cuo od ex zsposlenika da je SPAN odlican poslodavac, da su dobra ekipa i da je g. Dujmovic bas pozitivna faca...a takav dojam i sam imam

I dalje smatram da su fundamenti odlicni da ce poslovanje bit sve bolje...ocekujem izglasavanje divke i ulazak u CROBEX...uz upravu koja jako brine o cijeni to bi trebalo katapultirat cijenu...

Medjutim, odlucio sam izaci ponajvise kao znak protesta jer ovakve postupke ne podrzavam i to je bio jedini nacin da izrazim nezadovoljstvo...

I dalje je meni SPAN na radaru, ali sada vise kao spekulacija jer trebat ce neko vrijeme da "progutam" ovu aktivnost i da se odlucim dugorocno izlozit...

P.s. eh da, super ste i Vi sugovornik, puno dobrih i korisnih informacija sam dobio od Vas i bas mi je zao sto vise nismo u istom timu...ali ne znaci da necemo opet bit

Sretno vam svima bilo i nek SPAN ispuni ocekivanja i postane perjanica naseg TK...za dobrobit svih aktera na trzistu...

• Mcvily77
    Student
    Reakcija primljeno
    201
    • January 22, 2022 at 3:08 PM
    Quote from Parica
    Quote from Mcvily77

Display More

Vjerujte mi, meni je jos vise zao sto sam izasao...ovo je jedna od rijetkih firmi gdje sam uvjeren u rast poslovanja i cijene dionice...

Izgubio sam povjerenje u Upravu, a u tom slucaju nema smisla participirat u vlasnistvu..

Najgore od svega je sto sam i ja cuo od ex zsposlenika da je SPAN odlican poslodavac, da su dobra ekipa i da je g. Dujmovic bas pozitivna faca...a takav dojam i sam imam

I dalje smatram da su fundamenti odlicni da ce poslovanje bit sve bolje...ocekujem izglasavanje divke i ulazak u CROBEX...uz upravu koja jako brine o cijeni to bi trebalo katapultirat cijenu...

Medjutim, odlucio sam izaci ponajvise kao znak protesta jer ovakve postupke ne podrzavam i to je bio jedini nacin da izrazim nezadovoljstvo...

I dalje je meni SPAN na radaru, ali sada vise kao spekulacija jer trebat ce neko vrijeme da "progutam" ovu aktivnost i da se odlucim dugorocno izlozit...

P.s. eh da, super ste i Vi sugovornik, puno dobrih i korisnih informacija sam dobio od Vas i bas mi je zao sto vise nismo u istom timu...ali ne znaci da necemo opet bit

Sretno vam svima bilo i nek SPAN ispuni ocekivanja i postane perjanica naseg TK...za dobrobit svih aktera na trzistu...

Display More

Ma sve pet, razumijem Vašu odluku. Uvjeren sam da kad podvučete crtu da ste od cijele priče profitirali i kad se slegnu emocije da ćete ipak imati pozitivne dojmove što ste uopće ušli u ovu dionicu.

Nisam ja za burzovna mešetarenja i ovdje sam prvenstveno zbog Spana i da do neke mjere podjelim sliku insidera, nekoga kome je Span omogučio pristojan život u Hrvatskoj. Istovremeno se trudim da moji upisi što manje utječu na nečiju odluku da kupi ili proda, iako sam svjestan da samim pisanjem to radim do neke mjere.

Netipično je za Span i upravu da razmišlja kratkoročno. Svaki potez u zadnjih 5 godina koliko sam tu je bio u kontekstu kako će isti dugoročno utjecati na firmu i ljude koji tu rade.

Ponavljam, moje razumjevanje tržišta kapitala je bazično, i ne znam koliko su ovakvi potezi česti i kakav dugoročan utjecaj mogu imati.

Svaka medalja ima dvije strane. Svi prodavatelji imaju uvid u poslovanje firme, i već imaju ideju kakvo će kvartalno izvješće biti.

Isto tako, s obzirom na tržišnu vrijednost u trenutku objave i cijenu po kojoj su prodali dionice ispada da se svaki od prodavača odrekao skoro 200k kn, Bočkal oko 1M, a istovremeno uštedili firmi skoro 400k pri kupnji.

S vremenom će se razjasniti sve i dobit ćemo punu sliku ovog poteza.

Želim Vam svu sreću i možda opet postanemo kolege suvlasnici kad se prašina slegne :)

• Backdraft
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    991
    • January 22, 2022 at 3:50 PM

Bilo bi lijepo kada bi se uprava ocitovala ili odgovorila na sva ta pitanja u nekom clanku.

Vecini nasih firmi nema nikakvu komunikaciju s dionicarima pa neka pokazu ako se i tu razlikuju od drugih.

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • January 22, 2022 at 5:34 PM

Nemam SPAN

Mada sam unaprijed " znala " scenarij. Moglo se zaraditi na razlici IPO, sadašnja cijena. Al ja uvijek finog nosa.

Ne znam čemu čuđenje, ovo su uobičajeni manevri. Svi to rade. Svugdje u svijetu.

IPO dijelom i tome služi :S

Treba pričekati prvo izviješće pa vidjeti što se u stvari kupilo

dionicar
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,186
    • January 22, 2022 at 6:46 PM

Ne znam čemu pričati o izvješću da se vidi kada se lako vidi da fine izvjesce prošloj godina ?

Ja općenito nisam baš za firme gdje većinski imaju 50% - kontrolu firme

• Parica
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    3,765
    • January 23, 2022 at 8:00 PM
    Quote from zlocesti

Nemam SPAN

Mada sam unaprijed " znala " scenarij. Moglo se zaraditi na razlici IPO, sadašnja cijena. Al ja uvijek finog nosa.

Ne znam čemu čuđenje, ovo su uobičajeni manevri. Svi to rade. Svugdje u svijetu.

IPO dijelom i tome služi :S

Treba pričekati prvo izviješće pa vidjeti što se u stvari kupilo

Ne slazem se...

Postoji IPO kad postojeci vlasnici prodaju dio svog vlasnistva i lova ide njima u dzep i IPO-om naplacuju svoj rad i ulozeni kapital...i to je u redu

ALI postoji IPO kad se izdaju nove dionice ili prodaju trezorske dionice i tada lova ide drustvu, a ne vlasnicima. Taj prikupljeni kapital sluzi za razvoj i rast drustva, a ne za otkup dionica od inicijalnih vlasnika po vecoj cijeni nego u IPO-u.

Opet pitam, zasto Uprava (i bivsi clan Uprave) nisu prodavali svoje dionice zajedno s trezorskim u IPO-u???

Ne trgujem vani, ali siguran sam da ovo ne bi proslo na razvijenim marketima...cijena dionice bi bila zakucana na dno...IMHO

P.s. pa izaslo je izvjesce za Q3 i za sada, ispunjavaju sva (moja) ocekivanja, uopce ne sumnjam da ce se rast nastavit i u Q4...rasturaju i fundamentalno pristojno izgledaju...ali ulaganje nisu samo fundamenti, zar ne?

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • January 23, 2022 at 9:20 PM

Vidi se da ne trgujete na razvijenim tržištima jer tamo je kao i ovdje normalno da uprava prodaje dionice u vlasništvu i isto ih tako kupuje. Za to postoji uređena procedura koja se mora poštovati.

Ja ne vidim nikakav problem oko prodaje dionica, kao ni kupnje. InterCapital je uredno raspisao tender za prikupljanje ponuda i da ste tamo nazvali i pitali mogli ste saznati o čemu se radi. Dakle, sve je napravljeno korektno i u skladu sa zakonskim i regulatornim okvirom.

• JosefBeuys
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    371
    • January 25, 2022 at 12:48 PM

Dujmović kupuje ...

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/SPAN/ZPI-SPAN-400201dbdb228242cfbae1533ec5109b.pdf

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • January 25, 2022 at 3:23 PM

A sto nije Dujmović ovom kupovinom dionica ušao u obvezu javne ponude?

• JosefBeuys
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    371
    • January 25, 2022 at 3:28 PM
    Quote from havi

A sto nije Dujmović ovom kupovinom dionica ušao u obvezu javne ponude?

Ne. Po kojoj bi to osnovi bilo? On ima skoro 36%.

Baš gledam popis dioničara. Onu kupovinu dionica su obavili Raiffeisen i Span, a istresla se uprava.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Edited once, last by JosefBeuys: Merged a post created by JosefBeuys into this post. (January 25, 2022 at 3:31 PM).

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • January 25, 2022 at 3:36 PM

A da, izgleda da je on davno prije prešao prag kada društvo još nije bilo na burzi pa je ovo zapravo dodatno stjecanje nakon već prethodno ostvarene kontrole! 👍

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • June 7, 2025 at 11:04 AM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      487k
      1.2k
    3. bluelionZG

June 7, 2025 at 11:04 AM
    1. HT (Hrvatski Telekom d.d.) 769

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:28 PM
      • Dionice
      • Admin
      • June 6, 2025 at 6:08 PM
    2. Odgovora
      769
      Pregleda
      419k
      769
    3. loto

June 6, 2025 at 6:08 PM
    1. SAPN (SAPONIA d.d.) 1.1k

• tizian1
      • February 12, 2020 at 8:49 PM
      • Dionice
      • tizian1
      • June 6, 2025 at 5:05 PM
    2. Odgovora
      1.1k
      Pregleda
      509k
      1.1k
    3. xdado

June 6, 2025 at 5:05 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 6, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      916k
      2k
    3. umalo

June 6, 2025 at 11:22 AM
    1. Tvrtke s potencijalom za IPO 33

• toluen
      • May 31, 2020 at 6:04 PM
      • Dionice
      • toluen
      • June 6, 2025 at 9:21 AM
    2. Odgovora
      33
      Pregleda
      18k
      33
    3. Avx

June 6, 2025 at 9:21 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• PODR (Podravka d.d.)

bluelionZG June 7, 2025 at 11:04 AM
  • HT (Hrvatski Telekom d.d.)

loto June 6, 2025 at 6:08 PM
  • SAPN (SAPONIA d.d.)

xdado June 6, 2025 at 5:05 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo June 6, 2025 at 11:22 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

Avx June 6, 2025 at 9:21 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 6, 2025 at 9:09 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado June 5, 2025 at 9:45 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

misterno June 4, 2025 at 7:36 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,809 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

6,014 Replies, 5 years ago