Trenutno 80% u Atlanskoj, a u ponedjeljak, vjerojatno ću još kupit na samom startu... nevidim da bi se mogla skoro popraviti situacija u prevozu, tako da i nije trenutno neki rizik.....bar ja tako mislim😀
Kolega ako pricate o investiranju onda je dipserzija majka. Ostalo je sve kockanje...
80% u jednoj dionici a koliko sam Vas shvatio radi se o znacajnom iznosu je puno previse.
Zašto disperzirati samo zbog disperzije?.....cijelu ovu godinu brodari su bili sigurno ulaganje sa visokim prinosom.......sve ide ka tome da če tako i ostati do daljnjega.......kad u obzir uzmemo samo zse jel o zse i pričamo drugi izbor što se likvidnosti i visine prinosa tiče i ne postoji (na atpl mislim ).......kužim to u nekoj drugoj situaciji ali ovakva kakva je, za to na zse, barem za mene postoji samo jedna dionica (likvidnost dionice+prinos=atpl).......ako netko ima puste milione ili na desetke miliona kuna onda ok, tada je priča puno drugačija......ali koliko znam i vidim takvih na forumu nema, a ni na našoj burzi nažalost.......