Display MoreDisplay MorePrimjetili smo ali i srecom navikli na nerijetku brzopletost bez namjere😉
Nije potrebno skakati Sezonski pad proizvonje u prosincu je ocekivan pa nije bas korektno usporedivati sa prethodnim mjesecima.
Druga polovica godine je u padu ali prva bitno iznad.
Godisnji prosjek proizvodnje rekordno ili jako blizu toga.
Dovoljan za prosjek vozarina na capesizeu najbolji >10g.
Slicno i na manjim brodovima.
Netko ce reci lose i nedovoljno, posebno ako su out po "tehnicki"
Haha, covjece, zona sumraka
Pa jel nisi ti sama usporedila porast proizvodnje u odnosu na prethodni mjesec? To ti znaci ovaj simbol m/m koji si citirala Takodjer, moja usporedba je sa zadnjih tocno 45 mjeseci - dakle, to je najniza razina proizvodnje u zadnjih skoro 4 godine.
Jos uvijek mi nisi to rastumacila.
A da pokusate sa tezom o najnizoj proizvodnji u odredenom satu nekog dana?
Sto bi to govorilo o proizvodnji u tom tjednu ili mjesecu?
Godisnja proizvodnja i godisnja avg vozarina za mene je jedino relevantno a ostalo je za "tehnicare" da izvuku u kojem satu prodati/kupiti.
ove godine je proizvodnja celika dovoljna za 10g nevidene vozarine. U 2022 ce proizvodnja celika biti veca nego u 2021.
Mogu obrazloziti sa vise razloga.
Po vama ce proizvodnja biti manja zakljucujem iz vaseg najnovijeg pozivanja na "oprez"
Po meni ce sve avg vozarine za 2022 biti vece od 2021 a po vama ce biti manje.
Koliko manje?
Opet zakljucujem jer ste pesimisticno oprezni.
Zasto da mi pretpostavljamo sto vi mislite a ne zelite napisati?
Zar nebi bilo normalno i fer da to napisete?
Ako svoje misljenje mjenjate dijametralno suprotno od dana do dana ovisno dali ste prodali ili bi htjeli jeftinije kupiti, skuplje prodati ne vidim smisao nase rasprave jer to nije moj stil ulaganja.
Ovako ispada da jedino ocekujete i poticete cijenovne oscilacije za daytrade aktivnosti.
I to je ok i vase pravo ali nisam dobra sugovornica za taj stil.
Zadrzavam pravo vl. interpretacije a vrijeme ce pokazati tko je imao hrabrosti napisati svoje prognoze i tko je bolje analizirao.
I tko je bolje trejdao a tko vise zaradio
Sretno