Display MoreZasto bih ja udarao negativnosti, a imam dobra kola investirana u Atpl, dragi kolega? Bio sam na GS po opunomoceniku, hehe, pozdrav Bojanu.
Pa zar nije osnova biznisa hedgirati, zakljucati, kad su vece cijene, mozda ne 20 ili 25, ali ono barem po 17, a ne kad je blizu povijesnog minimuma, ili jedva breakevena? I vraga se ne moze, moze se, u trenucima kad su bili visoki futuresi sigurno se moglo po nekoj cijeni znatno boljoj od 11k.
Tada nije bilo govora o tome da ce Kinezi kihnuti, energija skroz podivljati itd. Prije recimo godinu i nesto.
Ako se ne varam, a ne varam se, kolege su bili postali sasvim dobre dugorocne ugovore, i to po raznim segmentima.
Jedno izjavljujes tu, drugo ujutro dole na linku pa se malo uskladi jel cash 100% ili nije, razbacujes se s brojevima s 25 sad na 17 kao da se radi o sitnici, a za sve postoji racunica jer na 20 na 3 godine bi svatko zakljucio cak i na 17 da je bilo takvih ugovora, a nije ih bilo osim za capove i to svatko zna tko je malo vani pratio osim ako nemas bas novi brod, a ni toga nije bilo.
"Povlacim sve iz platnog prometa i dok ne prodje ovaj olovni dio ciklusa ne promoljujem nos. CASH-R-A 100%"
PostRE: Porez na ekstraprofit i utjecaj na tržište kapitala
Znaci krenulo je...
Predvidja se pad prihoda jer ide recesija, a troskovi ce rasti jer ce se javljati penzioneri, odgojitelji, ucitelji i svi koji misle da imaju neka prava.
Iduca godina je i zadnja bez izbora, i treba poceti sa zagrijavanjem za izbore.
A to znaci uzmi jednima i dijeli onima kojih ima vise. Bit ce tu i poziva za ukidanjem drugog stupa, porez na nekretnine na nacin da oporezuje moju viksu, ali ne i onome dolje njegovih 5 apartmana, moze i veci porez na kakti prevelike place, a…5. ElementNovember 14, 2022 at 7:30 PM
Da, vrlo uskoro ce biti nazalost biti cash 100%, jer izgleda da su pljackasi krenuli.
Osim toga, jel ti to mene prozivas?
Halo, hej, malo ohladi, gospodine.
Lijepo sam rekao da smatram da su tukci jer nisu iskoristili dobar momentum da dobro dugoorocno ugovore i tu sam u pravu 100%. Ne toleriram nikakvo oponiranje necemu sto je savrseno zdravorazumski. Pozdrav i ides na ignore.