Dal je ove godine prvi april malo zakasnio ili je uranio od sljedece ?
Meni je kod njih svaki dan prvi april. Ima li tu jos tko zeli osnovati grupu podrske klijenata Zabe?
Neki dan su mi zablokirali sve racune jerbo je njihov "AI" zakljucio da sam terorist. Valjda mi je Muhammad Ali drugo ime. Zatim, pazi sad, pobrisao sve osobne podatke iz baze. Onda, naravno, drugi jos pametniji "AI" vidjevsi da osobnih podataka nema, blokirao sve kartice i racune. Nije to neki problem, jerbo imam kartice kod druge banke i puni frizider pa bi prezivio.
Samo su mi zabranili i postavljanje naloga na ZB Trader kao i na ZB Global. Nema izmjena naloga, nema nicega. J..i se ti ako popusis lovu. Cijeli radni dan proveo u Ilici da bi to rjesio. Tri puta se vracao u banku, jer iako su odmah otvorili racune cim sam se pojavio sa osobnom, pristup trzistima sam dobio tek kod zatvaranja istih.
Nije to sve. Koji dan kasnije, i sto nekima ovdje jos dugujem odgovore, su mi zabranili trgovanje UVIX, UVXY, SVIX, BDRY i slicnim ETFovima. Tu nije samo njihova greska ali je cisto programski problem. Njihov!
Kad uracunam svoje vrijeme i zivce koliko me kostaju, gotovo sam siguran da bi anulirao sve prinose na trzistima preko njih. Njima se valjda zivo fucka za klijente osim ako nisi Ledica. A jos imam puno zganaca za pojesti dok ne postanem.