još jedan znak, kako se vodi računa o tržištu kapitala, ne možeš spojiti ništa s ničim
-
-
-
još jedan znak, kako se vodi računa o tržištu kapitala, ne možeš spojiti ništa s ničim
kako ne možeš? dva dana za pripremu i dva dana za pospremanje. meni baš super jer mi rođendan! kud ćeš ljepše!
-
Možda će ljudi izać na izbore sad kad su dobili neradni dan umjesto nedjelje. Vidjet ćemo
-
Tooo Zoki legendo ti si naš kralj, neka je festival demokracije usridu. Edit: čekam žalopojke udruga poduzetnika kako je proračun oštećen za milijarde zilijuna ojra ovim bezočnim potezom.
-
nema tu niki problema, ako Tač smije raditi sve je ok, nema smisla na izbore ići na neke ostatke, mora biti pravi ručak i deblje narezan kruv
-
Zoki je ovdje lipo podmetnuo hdz-u, poznato je da hdz tesko dobiva izbore ako na izboru izadju ovi sta inace slabo izlaze i tesko se mobiliziraju, a ti obicno radje biraju negde otic na produzeni vikend nego izac na izbore kad su izbori u nedilju, ovako ce jedan dio tih glasaca ipak izac jer tesko bas da ce u srijedu negdi ic radi jednog dana
-
Tooo Zoki legendo ti si naš kralj, neka je festival demokracije usridu. Edit: čekam žalopojke udruga poduzetnika kako je proračun oštećen za milijarde zilijuna ojra ovim bezočnim potezom.
'Milanović samog sebe stavlja u fokus. Njegova odluka stvara velike probleme građanima, na rubu je pameti'Koristi svoje ustavne ovlasti, ali sebe stavlja u fokus i stvara više problema: hoće li se taj dan tretirati kao nedjelja, kako će raditi uslužne djelatnosti,…www.vecernji.hr -
Eeeehh da sam samo mogao vidit izraz lica Plenkya i Njonje kad je objavljena ova bomba.
Povratak Jedija Zoke na Pantovčak, kupite kokice, lipo se zavalite. Dark Force neće zavladati svemirom!
-
a ko nam je sada predsjednik ako vise nije zoki? ja sam sada izgubljen.
-
Gore od sadašnjeg premijera je samo da ovaj bude , vrijeme je da odu u realni sektor raditi oboje .
Da vide šta su napravili u zadnjim mandatima premijera i predsjednika par godina na svojoj koži.
-
-
a ko nam je sada predsjednik ako vise nije zoki? ja sam sada izgubljen.
ako Zoki dobije, morat će mandat tražiti od Njonje
Javio se Milanović: Odstupit ću s mjesta predsjednika nakon izborne pobjedeNA FACEBOOKU se javio Zoran Milanović.www.index.hrsama činjenica da će nam Njonjo bit, barem neko vrijeme, predsjednik sve govori o našoj političkoj sceni
-
kako ne možeš? dva dana za pripremu i dva dana za pospremanje. meni baš super jer mi rođendan! kud ćeš ljepše!
Eto, onda sretan rođendan gosp. tollway!
-
Sve je to nebitno u usporedbi s pitanjem kad će opet igrat Perišić.
-
želite možda, ali se ne usuđujete, pitati kada će hajduk biti prvak? da li je vrijeme nakon 19 godina?
-
2024
FOTO / Tvrtka Mate Rimca počela prvu fazu testiranja robotaksija u ZagrebuHrvatska kompanija Project 3 Mobility, u suvlasništvu Mate Rimca, od ponedjeljka pokreće prvu u nizu faza testiranja sustava autonomne vožnje u Zagrebu.n1info.hrko da gledam"Groundhog Day" ili rtl2- Déjà vu i beskonacne reprize
2018
Rimac na hrvatskim cestama testira sustav autonomne vožnjeRimac Automobili objavili su video kojim najavljuju početak testiranja flote istraživačkih vozila koja će prikupljati podatke za buduće sustave autonomijewww.bug.hr -
Eto, onda sretan rođendan gosp. tollway!
hvala na ranim čestitkama, ali ja ću stvarno morati nastaviti slaviti cijeli tjedan jer mi tamo i imendan! a bogami slavim i 25. godišnjicu "braka".
-
pa nije on drIvo pa da index pleše -+7 % , po meni je on totalno nebitan i ja se toga kod svoga ulaganja držim
Uh, jos se sjecam tog dana kad je najavio privatizaciju Petrokemije, pa ja iduci dan uletio navrat-nanos unutra na temelju toga i u konačnici napravio lijepi minus.
a jel bio crnom limuzinom, kao u Diokija, naša burza više reagira na šeike i crne limuzine, nego na ozbiljne probleme
-
Zoka itno mora preko Markića doznati od kuda su stigle pizze i što je sve u njih stavljeno, kako bi mogao nastaviti borbu protiv Ustavnog suda,
neki smatraju da je pizze naručio i platio na korupciju već navikao Plenki, a neki opet misle da je prigodno naručiti pizze jer se u stvari radi o velikoj pizzdariji u režiji Zoke i Peđe, te da su upravo oni imali namjeru odobrovoljiti suce,
istraga je u tijeku,
jedino je poznato da su suci izli sve u slast i .ebe im se tko će doći na vlast,
bitno da radno vrijeme bude od 11, a gablec do 12
KAD SI GLADAN, NISI SVOJ Traje sastanak Ustavnog suda, stigla im hrpa pizzaSuci Ustavnog suda RH odlučuju o zakonitosti odluke predsjednika Zorana Milanovića vezanoj za kandidaturu za premijera na SDP-ovoj listi na predstojećim…www.nacional.hr -
Sudeci prema izjavi ustavnog suda i stavu Milanovica, ovo će biti jako grdo iducih mjesec dana.
Čudi me da Crobex jos nije reagirao.
a kako bi trebao Crobex reagirati? to je sada već postao jedan stabilan index i nije ovisan o biometeorološkoj prognozi i psihičkim poremećajima pojedinaca,
svakome normalnom je jasno tko je i što je Zoran Milanović, a da mu nešto jako ne godi više u fotelji govore svakodnevno njegovi vulgarni istupi o ljudima, koji ga okružuju dugi niz godina i do sada su mu i te kako odgovarali, dok mu je ogdovaralo za njegovu gu.icu
valjda i ovo neki k znači u ovoj prčiji bez obzira tko stajao lijevo ili desno
po meni se tek sada pokazao u svom pravome svjetlu, zašto? budućnost sve zna
Dali je u dobrom svijetlu ili lošem svijetlu? Jer ja i dalje nemogu shvatit dali je Milanović pozitivno za narod ili negativno? 🤔Neslaže se sa premijerom i neslaže se s HDZ-om, ali nisam primjetio da je napravio nešto pozitivno za narod? 🤔
-
a kako bi trebao Crobex reagirati? to je sada već postao jedan stabilan index i nije ovisan o biometeorološkoj prognozi i psihičkim poremećajima pojedinaca,
svakome normalnom je jasno tko je i što je Zoran Milanović, a da mu nešto jako ne godi više u fotelji govore svakodnevno njegovi vulgarni istupi o ljudima, koji ga okružuju dugi niz godina i do sada su mu i te kako odgovarali, dok mu je ogdovaralo za njegovu gu.icu
valjda i ovo neki k znači u ovoj prčiji bez obzira tko stajao lijevo ili desno
po meni se tek sada pokazao u svom pravome svjetlu, zašto? budućnost sve zna
Dali je u dobrom svijetlu ili lošem svijetlu? Jer ja i dalje nemogu shvatit dali je Milanović pozitivno za narod ili negativno? 🤔Neslaže se sa premijerom i neslaže se s HDZ-om, ali nisam primjetio da je napravio nešto pozitivno za narod? 🤔
uglavnom to svi političari ostavljaju za sam kraj, jer pozitivno naprave za narod kada odu
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner