kolega, što fali ovima: prekidač
bezvremenski dizajn a bome jača i mišiće
Imale smo te u starom stanu u Splitu, ja sam tada bija dite, palija sam svitlo, tako da udrem šakom u prekidač, drugačije nije išlo
kolega, što fali ovima: prekidač
bezvremenski dizajn a bome jača i mišiće
Imale smo te u starom stanu u Splitu, ja sam tada bija dite, palija sam svitlo, tako da udrem šakom u prekidač, drugačije nije išlo
napredni su prevazišli burek
Evo pravog primjera kako bi država trebala smanjiti rizik za svakog pojedinca, zar mislite da naša ZB živi izolirano i daleko o fenomena ovisnosti i drogiranja, da li bi investitor volio da netko iz uprave u obitelji ima problem sa drogom ili da i sam konzumira, a ova pošast širi se brže od troskota
bravo, momci!
ja znam samo usitno nešto popravit
I ja znam puno toga platit da mi drugi popravi i renovira
AI ne prati balun
I ja samo nešto sitno znam popraviti, suprug ni to. 😂
popravljam sve. čak sam se i u struju krenuo petljati. smatram da je to obveza sviju nas da nas ne naprave potrošačkim robovima. materijal koji koriste se stvarno teško popravlja. obično smeće. više košta transport nego što to vrijedi.
Ali i da ostanemo muškarci..nije stvar love nego muški se ponašati
popravljam sve. čak sam se i u struju krenuo petljati. smatram da je to obveza sviju nas da nas ne naprave potrošačkim robovima. materijal koji koriste se stvarno teško popravlja. obično smeće. više košta transport nego što to vrijedi.
Što to znači muški se ponašati, ja sam svojoj djeci presvlačio pelene, stavljao robu na sušilo, kuhao ručak, slagalo posuđe, jednostavno to život traži da bi obitelj funkcionirala
Što to znači muški se ponašati, ja sam svojoj djeci presvlačio pelene, stavljao robu na sušilo, kuhao ručak, slagalo posuđe, jednostavno to život traži da bi obitelj funkcionirala
Drago mi je pročitati. Isto tako, ali još i puno, puno više, pa još sve to pod "bombama"...
Bas ovo ste ste napisali je olicenje pravog muskoh ponasanja. Tako bi svaki muskarac trebao pomoci svojoj zeni...ali ja sam ciljano ba nešto drugo. Mislim da je društvo izmedju ostalog takvo zato što te tradicionalne muške poslove muškarci više ne rade pa onda to onda efekt na njih same ali i na obitelj. Svi drugačije gledaju i cijene ono što je proizvod vlastitog angažmana.. uključujući i težak koj je napravio posao
o čemu se tu uopće raspravlja...o muškim/ženskim poslovima...nama toga, čiji je to muž, čija je to žena i čije je to dijete...svi rade sve ali kad jedan to počne koristiti/dominirati/zaokupljati/mjeriti...e to onda to ne izlazi na dobro...samo zajednički target i zajednički krevet, kad se to izgubi u glupostima onda je raspad sistema
Prema izvorima iz PU Zadarske zaraženo je najmanje desetak zadarskih policajaca (točan broj još se utvrđuje), a koji su bili u nadzoru granice radi sprječavanja prelaska migranata. Policajci iz Zadra bili su smješteni kod koreničkog ugostitelja gdje je radila Ukrajinka s kojom su imali spolne odnose te se tako zarazili
cudno mi je, tj nije mi cudno jer se eu bavi glupostima, ali recimo da bi trebao EU donesti neke smjernice zakona gdje se sve clanice moraju pridrzavati
ovakve EU gdje recimo u nizozemskoj mozes zapalit joint i otic na kurve i platit porez, u hrvatskoj zavrsis u zatvoru nema smisla
pogotovo "bez granica"
odes u amsterdam, kupis joint, predjes preko granice koja ne postoji, i u zatvor
il nek se dogovore ili se vratimo svako svojoj kuci i to je to
Sve kaj je zabranjeno je slatko.
Policajci iz Zadra bili su smješteni kod koreničkog ugostitelja gdje je radila Ukrajinka s kojom su imali spolne odnose te se tako zarazili.
Hm, najmanje desetak policajaca zaraženo? Mislim da su došli do pogrešnog zaključka da je svih desetak zarazila Ukrajinka.
Pretpostavljam da je samo jednoga zarazila Ukrajinka, a ostalih desetak su međusobno zarazili jedan drugoga.
Sve kaj je zabranjeno je slatko.
Evo, nisam siguran, ali mislim da je ova na slici osupnuta činjenicom da na svijetu postoje prostitutke i zacijalo je protivnica prostitucije.
Aaah, neeee, čim vidim nju i njezin pogled, odmah sam za legalizaciju prostitucije.
ovakve EU gdje recimo u nizozemskoj mozes zapalit joint i otic na kurve i platit porez, u hrvatskoj zavrsis u zatvoru nema smisla
daleko je to, bliže je villach, isto sve može i još platiš općinskom karticom
ali opet , izgleda da ti zatvor nikako ne gine
zezanciju na stranu, prostitucija je jadan posao najblaže rečeno i treba to legalizirati i zakonom urediti ne na način da se sad tu neko kažnjava nego da prostitutke koje uglavnom ne rade te stvari iz zadovoljstva nego iz potrebe, da imaju zaštitu od kriminalnih eksploatatorskih subjekata kao i raznih nasilnika i frikova bolesnih na mozak uz naravno neki porez na "dodanu vrijednost"
Dva članka na istom portalu. Što reći?
Bravo :palac gore: :palac gore: :palac gore: :palac gore: :palac gore:
sve može i još platiš općinskom karticom
Ovaj gradonačelnik, osim što puno *ebe, sudeći po težini, također i puno jede, i to izgleda austrijske masne gulaše i kolače, a ne mediteransku blitvu.
Ovako ili onako, turizam je u usponu tako da će u narednom razdoblju biti dobre zarade.
P. S. Čitaj temu o turizmu pod "stručne rasprave", sve u plusu.
Kolega, na moru zivim ljetne godisnje praznike vec 18 godina i radim iz gusta sa djecom na otoku krku od 2018. Otkad mi to kripto dozvoli.. vidim ja taj nas turizam kako raste, kako je palacinka i dalje jedino i najbolje sto se nudi na Rivi s nogu, poskupila sa 8 na 35kn i vidim ja taj napredak i lijepe nove smart kante za smece kupljene eu novcem od eu. Napredak. A manje volumenom nego one prije pa smeca svuda oko kante. Ko most. Ponos nas. Kraj nase mostogradnje napravili ga kinezi s parama od eu.. sve se interpretira pozitivno za turizam, sve je to napredak i rast ce to, sigurno jos ali usluzni sektor kad pukne pod pravom krizom ijao..
Ne vjerujem u nas turizam, predugo ga gledam, na staklenim je nogama..