1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Birtija

• StatusQuo
  • February 17, 2020 at 10:14 PM
  • Kivi
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    362
    • January 16, 2021 at 10:20 AM
    • #1,601
    Quote from alias
    Quote from gigic23

Postoje analitičari i ANALITIĆARI, i naravno postoje ONI koji misle i znaju da su dobri ANALITIČARI.

Samo ću reći ovo kada ne ide drugačije vjerodostojnost vlastitog piskaranja podupire se prosipankem po bidu vrlog institucionalca u privatne svrhe. Zvuči nemoguće, o da itekako je moguće.

Npr transparentno prebaciš 10.000 dionica sa skrbnivkog računa na vlastiti ispod top 10 pa onda istovaruješ po bidu čim se stvari ne odvijaji kako si duuuuuuuuugoročno planirao.

Arsenal presušuje, a nervoza je ogromna.

:) :P 8) :thumbup:

p.s. Inače nije mean nego median, a u konkretnom slučaju ne mijenjq ništa bitno. Razlika je enormna

Display More

:) mnogi su te slusali na 475kn pa su pogubili ogromne novce. I ti se sad imas obraza javljati i jos uvijek drobis o nekakvim prodajama itd. I strasno i zalosno. Sta sad zelis uvaliti dodatne dionice ekipi pa si se vratio? ahahahaha. Dakle, da ukratko mi ispricamo nasu povijest, pa da ljudi znaju o cemu raspravljamo. Gigic i ekipa su na cijeni od 465kn govorili da to nikad nece ici ispod i da ce ljudi izgubiti lovu ako ne kupe sto prije. Njih 10 su se kao i ovdje tako napisivali i uzivali u rastu dionice. Onda sam ja dosao i rekao ekipi da proda jer da bi uskoro trebale dionice krenuti padati. Htio pomoci ljudima. Oni su nabacivali ovakve analize, a ja ispravljao i objasnjavo zasto ce to ici dole. To je bilo prije godinu i pol. Sad mozete vidjeti tko je bio u pravu

Display More

Da dobro se sjecam kako je to bilo.. skupila se ekipa ko i sada i mjesecima drobila o nekakvom velebnom rastu i probijanju 4znamenke.. kad ono bara presusila.. kolega Alias samo vi nastavite pisati i vase analize su korisne ovdje.. pa neka svatko moze jos malo dublje uci u tematiku brodarstva.. koja je iznimno kompleksna.. a o gigicu, migri i ostalima nema smisla pricati.. nadam se da ce se forum vratiti u okvire razmjene informacija a ne cistog drukanja..

• 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • January 16, 2021 at 11:20 AM
    • #1,602

A koje to informacije?

Alias je sam sebi uspio skociti u usta oko barem 3 aspekta u roku od mjesec i kusur.

Od toga da ce sigurno biti losa godina do toga da ipak nece, da nije rastao uvoz NITI JEDNE commodity u niti jednu zemlju pa se ispostavilo da rudaca i ugljen rastu dvoznamenkastim % pa sve do velebne tvrdnje da uopce ne druka protiv Atpl, a niti protiv sektora nego samo upozorava na opasnosti i ne zeli da mi pogubimo novce ovdje. Provrtite malo. Ima toga i na ovom i na onom forumu. Totalni smjehovi.

Lijepo vam kazem: slusajte moju malenkost. Ili nemojte, ako procijenite da pisem gluposti. Ali ja mislim da znam sto ce biti. Jer se rukovodim zdravom logikom, logikom poslovnog ciklusa koji se ponovio vec nebrojeno puta. Slicno govori i migra.

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• alias
    Guest
    • January 16, 2021 at 12:05 PM
    • #1,603

I ne bih rekao da pišem kao ekipa ovdje; npr, diokidina: ja sam kupio, očekujem raketu, ili 5 element: bit ce manje brodova i s cjepivom potraznja ce skociti do neba, kao i BDI, nego pokusavam logicno objasniti zasto, kako i šta gledati, i opet ja drukam, a "pozitivci" ne drukaju nego pišu istinu. Ma bolesno. Kazem, pisite sta hocete. Nemojte me prozivati i necu vise pisati, jer vidim da nitko ne zeli nista nauciti, a ona sve ovo nema smisla. Uzivajte. Imam pametnijeg posla

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • January 16, 2021 at 12:39 PM
    • #1,604
    Quote from migra
    Quote from BudFox

Migra, još uvijek mi je živo sjećanje kako ste bili bullish i navlačili ekipu na kupnju dionica

tjedan dana prije pucanja Agrokora, kao da ste znali što će se desiti, a poslije se niste

godinama javljali, te samo to imam za reći o kredibilitetu vašeg pisanja, a vi opalite

jednu čitabu na A4, jer manje ni ne očekujem :thumbup:

da si napisao da misliš ili da ti se čini još bi razumio i posumnjao u zamjenu ali pošto tvrdiš meni je jasno koji su tvoji motivi.

pazi sad,dobivaš 10.000 kn nagradu ako to dokažeš ali ako ne dokažeš ovdje ćeš se javno ispričati za ovu namjernu laž te se javno obvezati da ćeš me staviti na block i da nećeš čitati i komentirati moje komentare,podrazumjeva se da ću ja postupiti jednako.

od 2010 do 2019 nisam radio prekide u komentiranju duže od mjesec ili dva.

znači izrekao si dvije lažne optužbe koje očekujem da potkrijepiš ili demantiraš.

imaš li hrabrosti prihvatiti ovu ponudu jer ako nemaš biti će jasno kakav si komentator i koji su tvoji motivi?

p.s.

nikad nisam imao bilo koju dionicu niti obveznicu iz sastava agrokora (od 2004),nikad preporučio,nakon blokade agrokora na temi općenito o todinom načinu upravljanja napisao nešto kritičkog štiva i to je sve .

Display More

Pošto je vikend, migra evo nešto za tebe da se malo smiriš :)

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• migra
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    706
    • January 16, 2021 at 12:55 PM
    • #1,605
    Quote from BudFox

Migra, još uvijek mi je živo sjećanje kako ste bili bullish i navlačili ekipu na kupnju dionica

tjedan dana prije pucanja Agrokora, kao da ste znali što će se desiti, a poslije se niste

godinama javljali, te samo to imam za reći o kredibilitetu vašeg pisanja, a vi opalite

Quote from BudFox
    Quote from migra

da si napisao da misliš ili da ti se čini još bi razumio i posumnjao u zamjenu ali pošto tvrdiš meni je jasno koji su tvoji motivi.

pazi sad,dobivaš 10.000 kn nagradu ako to dokažeš ali ako ne dokažeš ovdje ćeš se javno ispričati za ovu namjernu laž te se javno obvezati da ćeš me staviti na block i da nećeš čitati i komentirati moje komentare,podrazumjeva se da ću ja postupiti jednako.

od 2010 do 2019 nisam radio prekide u komentiranju duže od mjesec ili dva.

znači izrekao si dvije lažne optužbe koje očekujem da potkrijepiš ili demantiraš.

imaš li hrabrosti prihvatiti ovu ponudu jer ako nemaš biti će jasno kakav si komentator i koji su tvoji motivi?

p.s.

nikad nisam imao bilo koju dionicu niti obveznicu iz sastava agrokora (od 2004),nikad preporučio,nakon blokade agrokora na temi općenito o todinom načinu upravljanja napisao nešto kritičkog štiva i to je sve .

Display More

Display More

da držiš malo do svojeg integriteta tražio bi dokaze i pokušao zaraditi 10.000kn

u pon u 12h za mene je priča završena ako se ne oglasiš ideš na ignore.ako ti ne postupiš jednako sve ćeš o sebi sam izreći.

šta te je tako jako pogodilo da si ovako očajnički reagirao znaš sam, ne zanima me ali pretpostavljam da si shortao ATPL svojim ili tuđim dionicama.

trebat će ti puuuno sreće sa tim potezom,ne radi moje beznačajne malenkosti već radi znaš i sam sve...

rezime sljedi...

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • January 16, 2021 at 1:10 PM
    • #1,606
    Quote from migra
    Quote from BudFox

Quote from BudFox

da držiš malo do svojeg integriteta tražio bi dokaze i pokušao zaraditi 10.000kn

u pon u 12h za mene je priča završena ako se ne oglasiš ideš na ignore.ako ti ne postupiš jednako sve ćeš o sebi sam izreći.

šta te je tako jako pogodilo da si ovako očajnički reagirao znaš sam, ne zanima me ali pretpostavljam da si shortao ATPL svojim ili tuđim dionicama.

trebat će ti puuuno sreće sa tim potezom,ne radi moje beznačajne malenkosti već radi znaš i sam sve...

rezime sljedi...

Display More

Dragi kolega Migra,

Slobodno zadrži 10 000 kuna, trebat će ti, ja sam ok, a za teorije zavjere nemam vremena, bez ljutnje.

Za tebe imam tek slijedeću poruku :):thumbup:

• migra
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    706
    • January 16, 2021 at 1:49 PM
    • #1,607

drugi put u startu malo jasnije naznači da si u za..b..c..a modu,koji i meni odgovara ako je prepoznatljiv i očekivan a ovako ...

biti će manje nesporazuma i ovakvih nepotrebnih situacija.

sretno i tebi i pridruži se u raspravi ,naći ćeš...

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • January 16, 2021 at 1:59 PM
    • #1,608

Pa u birtiji smo, a prave ne rade, pa nam ne preostaje ništa drugo nego za..b..c..a ovdje :)

• migra
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    706
    • January 16, 2021 at 2:07 PM
    • #1,609

sorry ja sam friški na ovom forumu, nisam još polovio...

do jučer početnik u punom smislu te riječi,čini se da i nisam još zaslužio promociju pa malo smanji očekivanja i prilagodi program:)

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • January 18, 2021 at 12:44 PM
    • #1,610
    Quote from alias

E sad ona puno vaznija stvar. Dal itko misli, a onda treba na pregled, da se cijena dionice ruši preko foruma? Jedino sta moze srusiti vrijednost dionici je njezino poslovanje. NIŠTA DRUGO.

E stvarno se odavno nisam nasmijao ovako dobro.. kažeš jedino poslovanje može dignuti i srušiti vrijednost dionice????? ahahahahahha, a to je tako svugdje u svijetu? i BTC raste zbog poslovanja i njegove vrijednosti? ahahahahah jaooo

• alias
    Guest
    • January 18, 2021 at 12:52 PM
    • #1,611
    Quote from D_artagnan
    Quote from alias

E sad ona puno vaznija stvar. Dal itko misli, a onda treba na pregled, da se cijena dionice ruši preko foruma? Jedino sta moze srusiti vrijednost dionici je njezino poslovanje. NIŠTA DRUGO.

E stvarno se odavno nisam nasmijao ovako dobro.. kažeš jedino poslovanje može dignuti i srušiti vrijednost dionice????? ahahahahahha, a to je tako svugdje u svijetu? i BTC raste zbog poslovanja i njegove vrijednosti? ahahahahah jaooo

O boze moj. Ovo nema nigdje. Nema logike koja vama pomaže. On spominje BTC gdje hrpa budala kupuje to bez da išta zna o vrijednosti ičega. Svaka slučajnost sa stvarnim osobama... Nikad bili na burzi, vide da nesto raste kao ludo, i naravno zele učestvovati. Kakve to ima veze našom barom i ATPL-om i shortom meni je van svake pameti. Odustajem. Morat cu se kompletno kloniti ovog foruma, jer cu oboliti od gluposti. Pa ovdje nema nit mrvice razuma. Procitaj kako je nastao prvi bubble zbog tulipana pa ces vidjeti kolika je ljudska glupost.

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • January 18, 2021 at 4:16 PM
    • #1,612

Ma BTC sam napomenuo jer je on van svake pameti..

ali da neto treba rasti ili padati samo zbog poslovanja to je kao da vjerujes u djeda bozicnjaka... mislim da sve vani raste ili pada zbog poslovnih rezultata, ahahahha, da si rekao zbog interesa i zakona ponude-potraznje, ok, ali poslovnih rezultata, da kako ne, trebalo bi

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,015
    • January 19, 2021 at 2:57 PM
    • #1,613

ovaj vikend definitivno idem na Jadran......turisti se kupuju kao da na plaži mjesta za ručnik nema.........😀.....više ne vjerujujem da je zima, da ozbiljnog interesa za ljetni booking još naravno nema i da nas čeka neizvjesna turistička sezona.....😀......odo za vikend i ja na kupanje među "rulju".......

• trial
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,163
    • January 19, 2021 at 4:17 PM
    • #1,614

Bit će neizvjesna, ali puno manje nego ova prošle godine koja je na kraju ipak nekako odradila. Ako ovaj novi soj virusa ne razvali, bit će i bolja nego prošla godina.

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • January 19, 2021 at 4:17 PM
    • #1,615
    Quote from hugh

ovaj vikend definitivno idem na Jadran......turisti se kupuju kao da na plaži mjesta za ručnik nema.........😀.....više ne vjerujujem da je zima, da ozbiljnog interesa za ljetni booking još naravno nema i da nas čeka neizvjesna turistička sezona.....😀......odo za vikend i ja na kupanje među "rulju".......

Ja se bas vratila s mora :)

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,015
    • January 19, 2021 at 4:25 PM
    • #1,616
    Quote from Marielena
    Quote from hugh

Jel su velike kolone na Lučkom?.....jel veči pritisak za more ili prema unutrašnjosti?......😂🤣

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • January 19, 2021 at 4:29 PM
    • #1,617
    Quote from hugh
    Quote from Marielena

Jel su velike kolone na Lučkom?.....jel veči pritisak za more ili prema unutrašnjosti?......😂🤣

Ja bila u stanu. Kvarner. Od mog dolaska tamo profirirao jedino Konzum i DM. Ne radi nista u mjestu od restorana, kafica ili pizzeria. Svi hoteli koje sam vidjela su zatvoreni. Ljudi uredjuju svoje apartmane to ne mogu reci.

Kakva ce biti sezona ne znam.

• Backdraft
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    991
    • January 27, 2021 at 1:45 PM
    • #1,618

Zovem cijeli dan Porsche Inter Auto da vidim kakav A5 imaju na lageru, ali zauzeto. Niste valjda svi krenuli u shoping 😁

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • January 27, 2021 at 2:26 PM
    • #1,619

Backdraft to bi tek bio gubitak. još malo pa si ga posudiš i voziš se od točke a do točke b. previše para ni za šta. da je neki clio ajde de ali porš ti ne treba svaki dan.

• Optimistcro
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    586
    • January 27, 2021 at 3:24 PM
    • #1,620
    Quote from Backdraft

Zovem cijeli dan Porsche Inter Auto da vidim kakav A5 imaju na lageru, ali zauzeto. Niste valjda svi krenuli u shoping 😁

Šta ste toliko svi zapeli za audi, kao mala djeca.. Furate se na business class đir: Crni Audi parkiran ispred ZSE, a Vi kao u reklami usporeno izlazite u Tom Ford odijelu i skidate naočale dok pramen svilene kose pada preko oka😂😂

Ja ponosno vozim škodu kodiaq 💪 i ne bi ga dao za sve audije svijeta pa makar se prodala optima po 50 kn... Tehnologija,udobnost, dizajn, performanse iste kao u mnogim audijima a ne upadaš toliko u oči nikome i platiš manje...

Poanta :budite racionalni😉

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • June 7, 2025 at 11:04 AM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      488k
      1.2k
    3. bluelionZG

June 7, 2025 at 11:04 AM
    1. HT (Hrvatski Telekom d.d.) 769

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:28 PM
      • Dionice
      • Admin
      • June 6, 2025 at 6:08 PM
    2. Odgovora
      769
      Pregleda
      420k
      769
    3. loto

June 6, 2025 at 6:08 PM
    1. SAPN (SAPONIA d.d.) 1.1k

• tizian1
      • February 12, 2020 at 8:49 PM
      • Dionice
      • tizian1
      • June 6, 2025 at 5:05 PM
    2. Odgovora
      1.1k
      Pregleda
      509k
      1.1k
    3. xdado

June 6, 2025 at 5:05 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 6, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      916k
      2k
    3. umalo

June 6, 2025 at 11:22 AM
    1. Tvrtke s potencijalom za IPO 34

• toluen
      • May 31, 2020 at 6:04 PM
      • Dionice
      • toluen
      • June 6, 2025 at 9:21 AM
    2. Odgovora
      34
      Pregleda
      18k
      34
    3. Avx

June 6, 2025 at 9:21 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• PODR (Podravka d.d.)

bluelionZG June 7, 2025 at 11:04 AM
  • HT (Hrvatski Telekom d.d.)

loto June 6, 2025 at 6:08 PM
  • SAPN (SAPONIA d.d.)

xdado June 6, 2025 at 5:05 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo June 6, 2025 at 11:22 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

Avx June 6, 2025 at 9:21 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 6, 2025 at 9:09 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado June 5, 2025 at 9:45 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

misterno June 4, 2025 at 7:36 PM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,267 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Online korisnici na ovoj temi

• 3 gostiju
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt