Display MorePostoje analitičari i ANALITIĆARI, i naravno postoje ONI koji misle i znaju da su dobri ANALITIČARI.
Samo ću reći ovo kada ne ide drugačije vjerodostojnost vlastitog piskaranja podupire se prosipankem po bidu vrlog institucionalca u privatne svrhe. Zvuči nemoguće, o da itekako je moguće.
Npr transparentno prebaciš 10.000 dionica sa skrbnivkog računa na vlastiti ispod top 10 pa onda istovaruješ po bidu čim se stvari ne odvijaji kako si duuuuuuuuugoročno planirao.
Arsenal presušuje, a nervoza je ogromna.
p.s. Inače nije mean nego median, a u konkretnom slučaju ne mijenjq ništa bitno. Razlika je enormna
mnogi su te slusali na 475kn pa su pogubili ogromne novce. I ti se sad imas obraza javljati i jos uvijek drobis o nekakvim prodajama itd. I strasno i zalosno. Sta sad zelis uvaliti dodatne dionice ekipi pa si se vratio? ahahahaha. Dakle, da ukratko mi ispricamo nasu povijest, pa da ljudi znaju o cemu raspravljamo. Gigic i ekipa su na cijeni od 465kn govorili da to nikad nece ici ispod i da ce ljudi izgubiti lovu ako ne kupe sto prije. Njih 10 su se kao i ovdje tako napisivali i uzivali u rastu dionice. Onda sam ja dosao i rekao ekipi da proda jer da bi uskoro trebale dionice krenuti padati. Htio pomoci ljudima. Oni su nabacivali ovakve analize, a ja ispravljao i objasnjavo zasto ce to ici dole. To je bilo prije godinu i pol. Sad mozete vidjeti tko je bio u pravu