RIVP (Valamar Riviera d.d.)
-
-
-
To je nekako i bilo za očekivati, da će krenuti u tom smjeru.
Oni ne misle stati s ulaganjima i širenjem. Ovdje baš moraš biti long term ulagač ako hoćeš vidjet neku konkretniju zaradu.
-
Evo sto Knjiga kaze...
Nazalost, pogreskom sam kupio Knjigu na 02.06.2021. pa rasprodaja posljednja 3 dana nije ukljucena (a bas sam budala🙈🙈🙈)...
Isto tako, usporedba je radjena sa knjigom iz 07.01.2022. pa je tesko bit pametan i precizan...
1. Nitko iz top50 nije izasao skroz iz pozicije; neki su kratili neki dokupljivali, ali i dalje su svi tu...
2. Glavni kupci su PBZ CO OMF (+400k kom) i skrbnicki iz TOP10 (9. PBZ skrbnicki) + 267k kom
3. Glavni prodavaci su ino institucionalni ulagaci (ukupno su pokratili 350 k komada)...ali i dalje su svi tu, jos nitko nije skroz izasao...
4. Smatram da su rasprodaju zadnja 3 dana (400k komada) odradili...ili STATE STREET BANK BOSTON koja je od sijecnja do lipnja skratila 109k kom (sa 493 k kom na 385k kom) sto znaci da je u zadnja 3 dana izasla skroz ili joj je sitno ostalo...ili THE BANK OF NY koja je od sijecnja skratila 21k kom i ostalo joj je 742k kom (bez zadnja 3 dana kad je proslo 395k kom)...
Po trgovanju jucer i danas rekao bih da je rasprodaja gotova i da je banka iz Bostona van...bar se nadam da je tako😀😀😀
Eto, to je to...ako netko zeli knjigu nek se javi na pp
-
ili THE BANK OF NY koja je od sijecnja skratila 21k kom i ostalo joj je 742k kom (bez zadnja 3 dana kad je proslo 395k kom)...
Hvala Parici na iscrpnom izvjestaju. Samo jedno pitanje - jel ta BoNY zapravo BoNY Mellon koju znamo iz operacije Adris-Agrokor?
-
-
Već kada je tu karta neka bude i fotka da netko ne uđe u pogrešan hotel.
FOTOGALERIJA / OVAJ HOTEL JE DANAS PREUZEO POREČKI VALAMAR. IZGLEDA KAO IZ BAJKE - Glas Istre
-
Bio za vikend u Valamar Bellevue Rabac...teta na recepciji mi kaze da su ovaj tjedan bili na 67% popunjenosti (800 gostiju od 1.200 max kapaciteta) i da ovaj vikend ocekuju 1000 gostiju...da nikad nije bila ovakva ludnica u lipnju...a cijena nocenja nije ispod 280 Eur...
-
Nema što, turizam je dočekao svojih 5 minuta, to je već sad vrlo izvjesno. Turista će biti, sve će se pušiti, novca će bit na lopate.
Drugo je pitanje hoće li se to vidjeti na cijeni dionice.
-
Nema što, turizam je dočekao svojih 5 minuta, to je već sad vrlo izvjesno. Turista će biti, sve će se pušiti, novca će bit na lopate.
Meni je bitnije da se vidi na dividendi😁! A mogla bi biti iznad svih očekivanja😁
-
Sve po planu..letit ce perje...ova cijena postaje no brainer...imho
PROGNOZE ODLIČNE SEZONE SE OSTVARUJU Vikend u Rovinju za 80 % nadmašio rekordnu 2019.Da je pred Hrvatskom odlična turistička sezona dokazuje i protekli vikend koji je, barem kada je o Rovinju riječ, prema broju gostiju uvelike nadmašio i sa...istrain.hr -
-
Meni je bitnije da se vidi na dividendi😁! A mogla bi biti iznad svih očekivanja😁
Dividenda??
Koliko se sjećam, nisu bili nešto specijalno izdašni, tako da ne očekujem da se to promijeni.
-
zadnje je bila 1 kn 2019 oko 3% na ovu cijenu a za 2020 bila je odluka 1.20 kn ali dosla korona pa nisu isplatili
-
osim ak je lova za divku ošla u obertauern, onda bumo malkice počakali
Al kak jen moj veli, strpljen sprašen
-
osim ak je lova za divku ošla u obertauern, onda bumo malkice počakali
Al kak jen moj veli, strpljen sprašen
Možda se lova sprema i za nastavak radova na Picalu u Poreču?
To će biti zlatna koka!
-
Jedno je popunjenost a drugo profitabilnost:
Alarmantna situacija: Hotelijeri u šoku, skuplja struja pojest će cijelu prošlogodišnju dobit‘Nikad u povijesti nismo imali situaciju da nam udio troška rada čini preko 30 posto‘, kao što je to danas, ustvrdio je direktor udruge hotelijeranovac.jutarnji.hr -
Svi su digli cijene smjestaja tako da su ukalkulirali cijene struje.
-
Mogli bi malo i u solarke ulozit , pa bi tu koju kunu zaradili.
-
To je vec u planu...😉
-
Svi su digli cijene smjestaja tako da su ukalkulirali cijene struje.
Usluzna djelatnost je osjetljiva grana, a pogotovo nasi se lako razbaciju s dizanjem cijena, evo u splitu vec na dva mjesta kava 25kn, na tom jednom prosle godine je bila 14kn komentar radnika kao ionako nam nije u interesu da nasi dolaze i naravno nasi ce iz protesta radje otic negdi drugdje, ali nisu ni gosti budale dobro oni vazu koliko nesto placaju, pa ih mozes oderat jednom ali drugi put ce isto bolje gledat i oni su potrosaci kao i mi, tako da treba imat mjeru u svemu ako gledas dugorocno, pa se ne bi cudio da se dogodine nekima odbije o glavu jer su pretjerali ove godine.
-
Kolega Status, mišljenja sam da će ove sezone u svim europskim turističkim destinacijama “ “pretjerivati “ s cijenama i smještaja i hrane i pića i svih ostalih usluga iz jednostavnog razloga što je to nužnost zbog inflacije i povećanih ulaznih troškova poslovanja. Očekuje nas vruće ljeto i figurativno i doslovno.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun