1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Boris.....
  • February 12, 2020 at 2:43 PM
  • kvart99
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    592
    • November 20, 2020 at 12:25 PM
    Quote from Meri

Da je baš skroz popušio lovu ne vjerujem da bi rekao, možda se i vratim.

A zasto ti to bila tako losa ideja ?

Ako je sada, nekim čudim, uspio dogovoriti prodaju svojeg paketa po izuzetno skupih 5kn, a onda - kad Česi zgotove dogovor koji je vec jednom bio spreman za realizaciju - znaci kad uskoro cijena kom preracunato bude cca 0,10 do 0,20kn - tko bi mu mogao zamjeriti da ide ponovo isprobati sreću sa novim ulaskom u investiciju.

Svakako će mu za to trebati puno manje para.

• Backdraft
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    991
    • November 20, 2020 at 1:02 PM

razmisljam da li da kupim ili ne, na kraju sam odustao i stavio na Osijek protiv Dinama, ipak manji je rizik

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • November 20, 2020 at 2:14 PM
    Quote from Meri
    Quote from naim

Jel bi se ti Meri vratio ili vratila na mjesto gdje si napravio pušionu zivota?

Iako.... još je tu i Varteks u opasnoj konkurenciji.

Ne znam kako je biti u njegovim cipelama, a niti mi se gleda u tudji novčanik, al da se popušilo, popušilo se.... tko je kriv? Zar je važno tko je kriv...

To i hoću reći. Netko je jutros stavio njegovu izjavu gdje ostavlja mogućnost povratka u dionicu. Ja sam zaključila da i nije takva pušiona

A gle, ako tako gledaš možda za njega pušiona 50-tak milijuna kuna u Đuri i nije takva pušiona :/:rolleyes:8|:sleeping:.

Mislim, možda čovjek ima milijardu kuna u imovini (to ne znam), pa mu je to samo 5% gubitka što

svatko može preživjeti.

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• lebowski
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,518
    • November 20, 2020 at 2:29 PM

Ma gle, možda je financijski i završio u gubitku, ali ono najvrjednije nije, to je zadržao. Mogućnost da prizna pogrešku.

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • November 20, 2020 at 2:31 PM
    Quote from lebowski

Ma gle, možda je financijski i završio u gubitku, ali ono najvrjednije nije, to je zadržao. Mogućnost da prizna pogrešku.

A stekao je i iskustvo i znanje, jel tako, to se često spominje ovdje na forumu kao najvrijedniji asset:?::!::saint:

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• tepra
    Guest
    • November 20, 2020 at 2:31 PM
    Quote from lebowski

Ovo se vrlo često provlači, pa me zanima, zašto je ljudima toliko bitno da drugi priznaju greške?

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • November 20, 2020 at 2:57 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Meri

To i hoću reći. Netko je jutros stavio njegovu izjavu gdje ostavlja mogućnost povratka u dionicu. Ja sam zaključila da i nije takva pušiona

A gle, ako tako gledaš možda za njega pušiona 50-tak milijuna kuna u Đuri i nije takva pušiona :/:rolleyes:8|:sleeping:.

Mislim, možda čovjek ima milijardu kuna u imovini (to ne znam), pa mu je to samo 5% gubitka što

svatko može preživjeti.

imao je on sreću što je ženu uspio nagovoriti da i ona malo kupi, pa mu sada ne može ništa prigovarati

• lebowski
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,518
    • November 20, 2020 at 3:20 PM

Inače, radnicima ĐĐ-a su plaće počele kasniti prije nešto više od godinu dana, a vlada je manirom izvrsnog gospodara angažirala PWC da napravi plan restrukturiranja već negdje u lipnju ove godine. Mislim da ovi bokci Česi budu za par dana odnijeli gaće na štapu.

Quote from tepra
    Quote from lebowski

Ovo se vrlo često provlači, pa me zanima, zašto je ljudima toliko bitno da drugi priznaju greške?

Znaš kak se veli u narodu - ako se sjednom napikneš na grablje, možda su krive grablje, ali ako se nabodeš dvaput, kriv si ti. Onaj tko nije u mogućnosti priznati si greške, ne može ni napredovati.

A inače je potpuno nebitno.

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • November 20, 2020 at 3:35 PM
    Quote from tepra
    Quote from lebowski

Mozda nije generalno ali vjerovatno je to iz razloga povijesti ponasanja N.B znas ono ko visoko leti nisko pada, dok je stvari kontrolirao onda su ga bila puna usta pametovanja, znanja, kreiranja selektiranih informacija koja mu idu na ruku i cestog omalovazavanja neistomisljenika koji bi prezentirali drugacije vidjenje pa se onda to sve generalno vidi kao jedno veliko ego kojem je tesko priznati gresku i poraz, a s obzirom da je od sebe stvorio javnu licnost tako se sve i vaze, pa mozda ljudi ocekuju priznanje greske jer znaju da je mozda to iskreno priznanje greske zapravo teze nego sami taj novcani gubitak za takvu osobu, a i podosta ljudi je izgubilo novaca zbog njega pa ljudi mozda ocekuju kao i nekakvu ispriku u vidu prizanja greske jer ipak sam ih je naveo na taj gubitak smislenim marketinskim radnjama, zato i ovo priznanje opet je djelomicno prizanje jer opet je to on nekako u celofanu stavio da nadje opravdanje za taj potez nekim vecim ciljem, da danas sutra moze reci da je njegov potez bio presudan da djuro stane na noge i raste, a realnost je da ga je drzava istresla iz gaca vjerovatno sve smisleno, da je drzava tila osigurala bi posla djuri na vrijeme i poduzela radnje prije jer ipak je djuro bitan za vojnu opstojnost nisu trebali cekat da dodje do zida, a ovako su po meni kao opravdano izuli one koji ih zuljaju da bi mogli pod otkrilje zakona opet preuzest djuru, pa mu je i ovaj potez mozda zadnji pokusaj borbe protiv drzave prepustanjem nekom jacem igracu koji bi mogao nesto postic ili barem nesto vise nego sta on vise moze trenutno, a svjestan je da je doveden pred zid.

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • November 20, 2020 at 3:49 PM

Ma kod NBa je sve marketing. I ne tvrdi da je on kriv jer je ulozio u stecajusu nego su drugi tu krivi a on je htio dobro.

A sada svaki dan crta epidemioloske grafove gdje optimisticno stalno najavljuje jos od ljeta kraj epidemije. Epidemiolog nije. Ego je to.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • November 20, 2020 at 3:55 PM
    Quote from Marielena

Ma kod NBa je sve marketing. I ne tvrdi da je on kriv jer je ulozio u stecajusu nego su drugi tu krivi a on je htio dobro.

A sada svaki dan crta epidemioloske grafove gdje optimisticno stalno najavljuje jos od ljeta kraj epidemije. Epidemiolog nije. Ego je to.

čovjek samo ne želi izgubiti status gurua i zato se stalno negdje gura, najprije roboti, sada epidemiolog...............

• nemo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    768
    • November 20, 2020 at 4:07 PM

Djuro Djakovich = Uljanik 2.0

NB = Horvath, samo što ovaj drugi nije svoja kohonas stavio u škrip. Puno ega puno priče na kraju najpametniji ispali ulagači u cigle i beton. Ovdje ni Krona nije pomogla a neće ni polovno novi mlaznjaci. Aaaako kojim slucajem se i proda tu na 7-8 kn, otvaram skuplji pjenušac☺

• Meri
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    671
    • November 20, 2020 at 4:19 PM

Ugovor je potpisan 17.11. Moguće da će biti večeras u skdd iako ova preknjiženja često kasne. Pa da vidimo da li su jos s nekim napraviki kupoprodaju tko nema obvezu izvještavanja.

• tepra
    Guest
    • November 21, 2020 at 12:59 PM
    Quote from Nenad Bakić

Više nisam dioničar Đure Đakovića.

Vjerovao sam u ogromne potencijale kompanije, dva puta sudjelovao u dokapitalizaciji, jednom kao ključni dioničar, što je kompaniju dva puta spasilo s ruba, aktivirao se u u smjeni lošeg vodstva.
    Nažalost, propuštene su ogromne velike prilike, velikim dijelom i zbog odgovornosti države kao ključnog dioničara.

Iako sam zbog glasačke snage vjerojatno mogao proći i puno bolje, prodao sam svoje dionice uz značajan gubitak, preuzimajući odgovnornost za svoju lošu ulagačku odluku – u biti lako je biti 'general poslije bitke', ĐĐ je mogao biti najznačajnija hrvatska industrijska kompanija pa portfeljno gledajući ulagačka odluka možda i nije bila loša – jer nisam htio stajati na putu transformaciji kompanije koja je sada izgledna.
    Vjerujem da je ova Vlada ozbiljna u namjeri da pruži ozbiljnu priliku, a Czechoslovak Group (CSG) sjajan industrijski partner koji može osigurati odličnu budućnost Đuri Đakoviću.
    Moja odluka o prodaji dionica je velikim dijelom bila uvjetovana upravo profilom CSG jer mislim da pogotovo u ovom trenutku krize treba gledati što je najbolje za kompaniju, radna mjesta i stvaranje vrijednosti za društvo. Mislim da sam bio važan da održimo kompaniju, doduše bilo je u sličnim stvarima i boljih razvoja, kao kad smo dioničarskim aktivizmom sačuvali vrijednost uloga malih dioničara u Valamaru, tada preko 10.000 stradalnika Domovinskog rata.

U ovom trenutku budućnost je neizvjesna, ali možda opet postanem dioničar, tko zna ...

• nemo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    768
    • November 21, 2020 at 5:11 PM

Svi smo mi, NB😎 (Neno Bijelica)

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • November 21, 2020 at 7:16 PM
    Quote from tepra
    Quote from Nenad Bakić

Više nisam dioničar Đure Đakovića.

Vjerovao sam u ogromne potencijale kompanije, dva puta sudjelovao u dokapitalizaciji, jednom kao ključni dioničar, što je kompaniju dva puta spasilo s ruba, aktivirao se u u smjeni lošeg vodstva.
    Nažalost, propuštene su ogromne velike prilike, velikim dijelom i zbog odgovornosti države kao ključnog dioničara.

Iako sam zbog glasačke snage vjerojatno mogao proći i puno bolje, prodao sam svoje dionice uz značajan gubitak, preuzimajući odgovnornost za svoju lošu ulagačku odluku – u biti lako je biti 'general poslije bitke', ĐĐ je mogao biti najznačajnija hrvatska industrijska kompanija pa portfeljno gledajući ulagačka odluka možda i nije bila loša – jer nisam htio stajati na putu transformaciji kompanije koja je sada izgledna.
    Vjerujem da je ova Vlada ozbiljna u namjeri da pruži ozbiljnu priliku, a Czechoslovak Group (CSG) sjajan industrijski partner koji može osigurati odličnu budućnost Đuri Đakoviću.
    Moja odluka o prodaji dionica je velikim dijelom bila uvjetovana upravo profilom CSG jer mislim da pogotovo u ovom trenutku krize treba gledati što je najbolje za kompaniju, radna mjesta i stvaranje vrijednosti za društvo. Mislim da sam bio važan da održimo kompaniju, doduše bilo je u sličnim stvarima i boljih razvoja, kao kad smo dioničarskim aktivizmom sačuvali vrijednost uloga malih dioničara u Valamaru, tada preko 10.000 stradalnika Domovinskog rata.

U ovom trenutku budućnost je neizvjesna, ali možda opet postanem dioničar, tko zna ...

Mozda I ja postanem dionicar nakon privatizacije i dokapitalizacije.

• Backdraft
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    991
    • November 21, 2020 at 7:27 PM
    Quote from Backdraft

razmisljam da li da kupim ili ne, na kraju sam odustao i stavio na Osijek protiv Dinama, ipak manji je rizik

Hhahaha sta sam vam rekao, steta sto nisam vise 😁

• naim
    Guest
    • November 22, 2020 at 6:39 AM
    Quote from lebowski

Inače, radnicima ĐĐ-a su plaće počele kasniti prije nešto više od godinu dana, a vlada je manirom izvrsnog gospodara angažirala PWC da napravi plan restrukturiranja već negdje u lipnju ove godine. Mislim da ovi bokci Česi budu za par dana odnijeli gaće na štapu.

Quote from tepra

Znaš kak se veli u narodu - ako se sjednom napikneš na grablje, možda su krive grablje, ali ako se nabodeš dvaput, kriv si ti. Onaj tko nije u mogućnosti priznati si greške, ne može ni napredovati.

A inače je potpuno nebitno.

Ma, dobro ti si možda očekivao javno pokajanje.... kroz suze sina razmetnoga, ali defacto je priznao gresku i poraz prodajom ili točnije “prijenosom” paketa nekome drugome ako se držimo one stare latinske “Acta, non verba”..... no sociopatski karakter i uronjenost u grandioznost u ‘rđavoj konzervi promašenih ocekivanja i izgubljenog vremena, ionako neće nikad iz njega izbaviti tradicionalno priznanje. Meni je iskreno zao sto je to tako ispalo jer se pokazalo da ni najgrlatiji glineni golubovi nemaju šanse u nasem “zvjerinjaku”. Država u kojoj nekakav opskurni sindikalist može ucjenivati i ucijeniti politiku i igrati se sa tuđim kapitalom kao sprihericom i nečijim okom ili gdje jedna cafekuvarica i servirka može voditi konditorsku firmu sa 2.700 zaposlenih i onda je mimo svake logike i pravila igre prepustiti nekakvim švercerima pokvarenog mesa, uz dogovor, za manje novaca od konkurencije, nije ni zaslužila da se zove državom (i inim sto svaka uređena država predstavlja), već cirkusom i zvjerinjakom. Šteta poginulih i preživjelih koji su se za nju borili i patetično vjerovali u “bolje sutra”.

• harpun
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,570
    • November 23, 2020 at 9:54 PM

Neki kupuju

BEGIĆ DRAGO
    ----89,4500.88

bez ocjena molim

• KultLicnosti
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,644
    • November 25, 2020 at 10:17 AM

Ovdje se mališani dioničari drže dosta hrabro, cijena je visoka, iako neznam što je podloga za to nakon bijega guru NB-a. Što će dalje Ivanović niko nezna, nevjerujem da će bit zadnji na barikadama i izginit.

Ugl sretno svima koji su ostali.

...i zaboravimo ono što smo naučili kad smo bili mali. Propuh ne ubija, propuh u ovoj krizi spašava. (D.B.)

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • June 7, 2025 at 11:04 AM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      488k
      1.2k
    3. bluelionZG

June 7, 2025 at 11:04 AM
    1. HT (Hrvatski Telekom d.d.) 769

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:28 PM
      • Dionice
      • Admin
      • June 6, 2025 at 6:08 PM
    2. Odgovora
      769
      Pregleda
      420k
      769
    3. loto

June 6, 2025 at 6:08 PM
    1. SAPN (SAPONIA d.d.) 1.1k

• tizian1
      • February 12, 2020 at 8:49 PM
      • Dionice
      • tizian1
      • June 6, 2025 at 5:05 PM
    2. Odgovora
      1.1k
      Pregleda
      509k
      1.1k
    3. xdado

June 6, 2025 at 5:05 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 6, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      916k
      2k
    3. umalo

June 6, 2025 at 11:22 AM
    1. Tvrtke s potencijalom za IPO 34

• toluen
      • May 31, 2020 at 6:04 PM
      • Dionice
      • toluen
      • June 6, 2025 at 9:21 AM
    2. Odgovora
      34
      Pregleda
      18k
      34
    3. Avx

June 6, 2025 at 9:21 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• PODR (Podravka d.d.)

bluelionZG June 7, 2025 at 11:04 AM
  • HT (Hrvatski Telekom d.d.)

loto June 6, 2025 at 6:08 PM
  • SAPN (SAPONIA d.d.)

xdado June 6, 2025 at 5:05 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo June 6, 2025 at 11:22 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

Avx June 6, 2025 at 9:21 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 6, 2025 at 9:09 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado June 5, 2025 at 9:45 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

misterno June 4, 2025 at 7:36 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,809 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

6,014 Replies, 5 years ago