Ako može netko analizu za Atpl?.Hvala
Tehnička analiza - komentari LIVE
-
-
-
-
Ružno pače ima lijepi graf
Cijenom dolje, linija akumulacija/ distribucija up
Chaikin uglavnom pozitivan
Papiru fali likvidnost ?
Kada cijena naraste biti će i likvidnosti
Ništa tako uspješno ne reklamira papir kao rast cijene
Nemam Viro. Nisam ga pogledala na vrijeme, iz poznatih razloga , šmrcko
-
-
Zločka,molim te koji je target sada za atpl, vidim lijepo vuće.
-
Nekako mi je u glavi od ranije 480 kn
Ići ću vidjeti
-
kako reče kolegica zlocesti: samo zabava
CROBEX 2000 ETF
ne znam zašto kolege vole gledat korelaciju CROBEX - DAX, kad ista ne postoji (šta je i logično, obzirom na strukturu naše ekonomije), a isto je i sa drugim većim EU indeksima (FTSE MIB, CAC 40, IBEX).
nešto najbliže nama u EU je ATX Vienna, koja je odradila higher high, dok smo mi odradili lower high
sad je samo pitanje tko će koga da povuče, mi njizi ili oni nami
-
kako reče kolegica zlocesti: samo zabava
CROBEX 2000 ETF
ne znam zašto kolege vole gledat korelaciju CROBEX - DAX, kad ista ne postoji (šta je i logično, obzirom na strukturu naše ekonomije), a isto je i sa drugim većim EU indeksima (FTSE MIB, CAC 40, IBEX).
nešto najbliže nama u EU je ATX Vienna, koja je odradila higher high, dok smo mi odradili lower high
sad je samo pitanje tko će koga da povuče, mi njizi ili oni nami
Tebe neće povući,neki dan si napisao da ne trguješ na našoj burzi.
-
Nekako mi je u glavi od ranije 480 kn
Ići ću vidjeti
to se zove slonovsko pamćenje .. ne trebaš ići vidjeti..nakon višekratnog (uspješnog pokušaja) proboja 450-460 (max. vrha dosegnutog u proljeće 2017.g), dalje više nema značajnog otpora sve do 480/490+...a tu tek slijede reklame/ šport i glazba
-
ispričavam se, greškom stavio sam gore mlađu sestru, starija je ovdje u nastavku..
-
-
žalosno je da je ova tema zamrla u posljednje vrijeme..ne kužim što je tome uzrok, mittko prati druge tržnice?
-
Adris otišao u sideway, po dobrom starom običaju.
Bollinger se sužava, squeeze samo što nije
Očekujem pomak gore, a ne dolje
Cijena je padala, a A/D linija uzlaznog smjera, netko je imao viška papira, a netko viška novaca
A/D linija kaže da se papir akumulira, ili ja dobro ne vidim
-
ERNT izgleda bullish.
Vrlo.
Market odbija nižu cijenu, pa ako ne ide dolje, morati će gore. Sve nekud ide, jednom
Cijena pada, ali padaju i volumeni. A uz prijašnje velike volumene na pad cijene apsorbirana je sva prodaja, i cijena nije znatnije pala, izuzevši uobičajeno bacanje papira nakon ex dividend day
Imam ERNT.
-
1.9. je bilo mudro skratiti poziciju, barem 30 do 50% ....ipak, tehnički, baš i nije bilo razloga za to (ovo nisu obične, nego HA svijeće - zelene sa repićem prema gore, to su one koje najviše želite gledati), MA prosjeci poredani kako treba, količine solidne
-
dok kod starije sestre (opet Heikin Ashi), prije proboja važne psihološke granice (400, 450, 500) ne zna se da li bi piškila ili kakila...to oklijevanje ponekad zna potrajati duže, i više od 2 mjeseca..možda zbog godišnjih odmora ...?
-
-
Adris otišao u sideway, po dobrom starom običaju.
Bollinger se sužava, squeeze samo što nije
Očekujem pomak gore, a ne dolje
Cijena je padala, a A/D linija uzlaznog smjera, netko je imao viška papira, a netko viška novaca
A/D linija kaže da se papir akumulira, ili ja dobro ne vidim
jeste vi to već krenuli u jesensku pripremu pekmeza
-
ako je tek sada, onda po običaju kasni! kod mene pekmez i od marelica i od šljiva odavno spremljen! neki dan i ajvar u dvije varijante: blagi slatkasti i ljući kiselkasti! pa koga kako dopadne!
-
ahde
ako je tek sada, onda po običaju kasni! kod mene pekmez i od marelica i od šljiva odavno spremljen! neki dan i ajvar u dvije varijante: blagi slatkasti i ljući kiselkasti! pa koga kako dopadne!
ah da ...ruke u pekmezu, ne znam za ajvar, obično kasni kod mene pekmez.
-
Donji tjedni bollinger na 40.60 kn, gornji na 47.60 kn.
Trenutna cijena 41.60 kn iliti strucno receno cijedjenje zadnjih naivaca.
Ulaz u Crobex bi trebao donijeti rast.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k