- najprije da vas pohvalim za vaš rad na ovoj temi, vaši grafovi mi puno pomažu pri investicijskom razmišljanju.
- morali bi i vi puno više vjerovati vašim grafovima, jer na njima se vidi je li ja kupujem ili prodajem i u kom smjeru će ići dionica.
- a sad malo opisno o onome što se vidi na grafu.
- cijena je pala na cca 10kn, to je većina trejdera iskoristila i sada ti isti trejderi prodaju VLEN ako treba i s gubitkom jer nema se vremena tu čekati neku dobit dok se može puno više zaraditi/izgubiti na ATPL.
- ja VLEN ne prodajem sigurno do izvješća, sada sam nešto sitno i kupovala na cca 10kn, ali na žalost taj račun vam nije vidljiv.
- i kada prodajem ili kupujem, to radim jednim laganim stilom ne kao onaj japanski kamikaza koji s svojih 20.000,oo kn svaki dan ulazi ili izlazi iz pozicije.
- komentar na graf.
- dionica je u tvz. kanalu, ide ili liže po dnu, možda još sitno i propadne dolje, ali sigurno pozitivno izvješće za 2Q će (barem se nadam) okrenuti smjer ka gornjem rubu kanala.
- FA (fundamentalna analiza) VLEN.
- P/E 4.82, zaduženost, dobit.... stvarno su odlični pokazatelji.
- vi gospon Mittko ste stvarno dobro zaradili na JDPL, nisam ljubomorna na vašu zaradu.
- u JDPL ste investirali zbog grafa TA,
- za moj ukus je FA JDPL strava, i moj stil investiranja je takav ma koliko bila primamljiva buduća zarada tu obično ne stavljam ni kune, kod dionica se ne kockam, za to vam je idealna kladionica, jedan par i malo veći ulog np. da Hr neće dobiti dobro plaćaju.
- a držim se i onoga što me je naučio i gospon VLAD111, TA pogađa 70%.