Standardna fora. Prodaje ekipa kojoj se neda cekati ili su mislili brzo okrenuti pare. Kada se oni raščiste, ide SAPN dalje po starom.
ja mislim da baš prodaju oni što im je ošao druk ležaj, pa da mogu zamijeniti za drugi
Standardna fora. Prodaje ekipa kojoj se neda cekati ili su mislili brzo okrenuti pare. Kada se oni raščiste, ide SAPN dalje po starom.
ja mislim da baš prodaju oni što im je ošao druk ležaj, pa da mogu zamijeniti za drugi
Izgleda da se netko prebacuje negdje drugdje.
Ali prodavati sad ovo, ne znam da će drugdje bolje proći.
Daleko je ovo od histerije. Mi smo tek u fazi da hvatamo priključak...
Dugorocno je Atpl u up trendu.
Oce bit ovih nasih 220V ili americkih na 110V
- koji ovo neodgovorni investitor ne da, da ovo čudo propadne ispod 11 kn ???
- toliko muke za doći do 11kn i sada jednostavno ne da da prodavač osvoji tu željenu cijenu od 10 kn.
- zar vam nije u interesu kupovati po nižoj cijeni.
- zašto mislite da ako puno platite da to i puno više vrijedi ???
Obavijest.
- prestajem pisati na ovoj temi jer me je cenzura upravo obavijestila da nemam konkretan doprinos temi.
- a možda su ovi iz cenzure puni ovih čudnih dionica.
- nema veze, ne ljutim se, poštujem pravila igrice.
- sretno vam u daljnjem trgovanju VLEN.
- stvarno je šteta što ne mogu napisati što trenutno muljam na ovoj dionici.
Display MoreObavijest.
- prestajem pisati na ovoj temi jer me je cenzura upravo obavijestila da nemam konkretan doprinos temi.
- a možda su ovi iz cenzure puni ovih čudnih dionica.
- nema veze, ne ljutim se, poštujem pravila igrice.
- sretno vam u daljnjem trgovanju VLEN.
- stvarno je šteta što ne mogu napisati što trenutno muljam na ovoj dionici.
ma samo piši, čitamo mi i svaštaru
a tamo je valjda svaki doprinos dobar
Vani danas ronjenje na otvaranju:
Mani se čorava posla kolega....napišite koliko su ti isti brodari rasli u odnosu na 4.mjesec 2019....ostali ste sami i ovdje i na poslovnom...mogu razumijeti poneki druk i navijanje za svoju dionicu al ti ga brate pretjera....nauči se da uživš i kad se susjedu krava oteli....pa mu čestitaj i poželi mu svako dobro.
Ima takvih talenata koji uvijek pogode...uvijek su u dionici kad trebaju biti vani ili su uvijek vani kad treba biti u dionici.
Oni su savršeni indikatori. Kakva TA, kakvi bakrači...
Jucer niste imali vremena postat kad su rasli ?
Boli malo kaj ste prodali ?
Opustite se , nije sve u novcima.
Treba obraz sacuvat, to mi se cini vaznije,
lp
BudFox pa vi ste prije godinu i pol kad je dionica bila na 450 kn govorili ide to na 600.Pa jeli vi stvarno mislite da ce netko kupiti ili prodati dionicu na osnovu toga sto vi napišete na forumu?
Kako je Matan rekao Iviša brajo kupuj dok je jeftino prodaji po skupo...
Hm vidim da sam falio, mislio sam da cemo nakon izvjestaja preskocit 300 iz prvog pokusaja, ali dobro i nakon 2-3 dana zakasnjenja nije strasno 🤗
Jel to netko danas kupio 2000 komada u šusu, jer je neki Rudan kupio jucer 200 komada
Evo promjene u top 10
ATPL-R-A2. 2. CERP/REPUBLIKA HRVATSKA -645 -0,05% -0,17M 136.192 259,00 30.04.21 35,27 9,76%
Ja se nadam da si to bio ti , fališ prijo, fališ lisico ....
Jel to netko danas kupio 2000 komada u šusu, jer je neki Rudan kupio jucer 200 komada
Evo promjene u top 10
ATPL-R-A2. 2. CERP/REPUBLIKA HRVATSKA -645 -0,05% -0,17M 136.192 259,00 30.04.21 35,27 9,76% Ja se nadam da si to bio ti , fališ prijo, fališ lisico ....
Otkud znas da nisam, gospon lovator.... Ispod 1000 komada ni ne trgujem sa ATPL, premala je zarada, a likvidnosti koliko hoces, sto se ne moze bas reci za ostatak trzista..
Burza je za trgovanje, a ne za gledanje, a zaradio si tek kad prodas i odes na cevape .
P.S. I platis drzavi porez dok zaradjujes, a dok gubis nikome nista
Otkud znas da nisam gospon lovator.... Ispod 1000 komada ni ne trgujem sa ATPL, premala je zarada, a likvidnosti koliko hoces.
Burza je za trgovanje, a ne za gledanje, a zaradio si tek kad prodas i odes na cevape
na šta sve automehaničar natira čovika
sad bi trebala nastupit jedna jača korekcija i indexa i dionica
cjene dionica su pregrijane isto kao i index
idemo natrag 1600bod
kao u zadnjh 13 god
sad bi trebala nastupit jedna jača korekcija i indexa i dionica
cjene dionica su pregrijane isto kao i index
idemo natrag 1600bod
kao u zadnjh 13 god
Iz vasih usta u Bozje usi.
Bilo bi i vrijeme.
Koliko dusebriznika pa to nema u p.m. Sad bi svi pomogli da ne izgubimo pare. Sutra teska prodaja atpl i prekrcaj u optimu