imaš trokut, ako probije na gornju stranu na većem prometu, target je cca 57
taman na 50% fiba od ovog pada...otpor na 53
ako na donju, imaćemo lijepi dabl botom
imaš trokut, ako probije na gornju stranu na većem prometu, target je cca 57
taman na 50% fiba od ovog pada...otpor na 53
ako na donju, imaćemo lijepi dabl botom
Na dlkv sam išla najednu od ove dvije varijante
U svakom slučaju, pravac uzbrdo. Nakon nizbrdo ?
Ove šuplje svjećice, to sam ja crtala buduće trgovinske dane
Oj, tekničarke i tekničari, jel netko koristi Fibonacci vertical retracements?
Čemu to i kak se koristi?
Fala.
Fibonacci Retracements. Fibonacci time zones are vertical lines that represent future time periods where the price could make a high, low, or reverse course. Fibonacci retracements instead indicate areas the price could pull back off of a high or low.
Ja sam koristila jedno vrijeme, al' je na našem marketu posve beskorisno, osim što impresivno izgleda
Post mortem
Išla vidjeti što se dešavalo, dok sam ja radila ... popodnevnu, ubuduće day off u dan izvješća
Dogodio se stampedo, malih količina. Kap po kap, vodopad
Na bidu su spremno progutali sve ponuđeno.
Ovakvih sam se stvari nagledala na Optimi
Kuda će cijena, ne znam. Netko će drugi odlučiti
naše dionice analizirati 5 minutnim grafom nema apsolutno nikakvog smisla niti rezona.
Ovaj petominutni graf je anatomija jednog pada
Poučan je
Ovaj petominutni graf je anatomija jednog pada
Poučan je
ovaj trogodišnji je još poučniji, ravna crta signalizira samo jedno, ovo je faza kome, ali u slučaju pozitivnog ishoda za određeno vrijeme nudi četrdesetostruki dobitak, e sada samo vi još postavite koeficijente pa tko želi uložiti, široko mu polje
Koliko me moji dečki citiraju, i brinu oko mojih ulaganja....
Mora da je u pitanju Ljubav
Na vlas je isto izgledao graf Optime, na 1,70.. odakle se nije mogao odlijepiti cca godinu dana
Znamo kako je bilo dalje
No, nakon što me je kolega Barbosa na smrt isprepadao potkrijepljenim činjenicama o mogućem stečaju, izašla sam flat sa 20 tisuća komada, taman pred početak rasta cijene. Ko' plavuša
Lijepa mu hvala, i ne ponovilo se
Molim vas da ne brinete o meni, pogriješiti znam i sama, mada mi uz vas to bolje ide
KODT - šira slika: mjesečni RSI vrišti na 95. Prostora za rast malo, nije više vrijeme za kupnju već za ono drugo.
Da cijena malo padne, pretpostavljam da bi se RSI ispuhao samo tako. Kažem pretpostavljam, jer ga inače ne koristim, al znam kako se ponaša.
Ono u čemu se slažem je da je cijena zrela za korekciju. Doduše, da je neka druga dionica u pitanju, rekao bih gotovo sigurno, al budući da je u pitanju Končar, ništa nije sigurno. Jer... bio sam isto tako siguran kad sam je prodao prije par mjeseci, pa sam ostao kratak za četveroznamenkasti iznos. 😮💨
KODT - šira slika: mjesečni RSI vrišti na 95. Prostora za rast malo, nije više vrijeme za kupnju već za ono drugo.
Rsi vristi 95 od 400 eura sta ti to govori, ako si se po tome ravnao dobro si falio. Uostalom poznato je da je rsi koristan u sideways trzistu ne kad su jaki trendovi u pitanju, korekcija ce sigurno doci ali je kod ovakvih trendova tesko prognozirati i rizicno je izac kada cijena moze jos napravit dosta rasta bez obzira na predhodan rast ako se netko po tome ravna pogotovo ako se gledaju fundamenti koji podupiru da prostora ima jos
Rsi vristi 95 od 400 eura sta ti to govori, ako si se po tome ravnao dobro si falio. Uostalom poznato je da je rsi koristan u sideways trzistu ne kad su jaki trendovi u pitanju, korekcija ce sigurno doci ali je kod ovakvih trendova tesko prognozirati i rizicno je izac kada cijena moze jos napravit dosta rasta bez obzira na predhodan rast ako se netko po tome ravna pogotovo ako se gledaju fundamenti koji podupiru da prostora ima jos
Netočno, gospodine StatusQuo. Kad je cijena probila 400 EUR, mjesečni RSI je bio na 70. Slika govori sve. Navedenu dionicu nisam imao, niti ću je imati. Inače, ima jedna stara investitorska uzrečica: trava nikad ne raste do neba.
sonda U pravu ste, manji pad cijene može ispuhati dnevni pa i tjedni RSI, no ja pišem o mjesečnom.
Inače, ima jedna stara investitorska uzrečica: trava nikad ne raste do neba.
Mislim da sam vidjela micu macu
Jedan brzopotezni, ono ... il' vidiš ili nije
Ima li živih tehničara ođe?
Zna li netko ima li opcija na tradingview-u (ili negdje drugdje) da se prikaz korigira sa inflacijom?
tnx
Bila sam u pravu za hpb
A nitko da mi pusu posalje
Ajmeeee, kakvi ste
Bila sam u pravu za hpb
A nitko da mi pusu posalje
Ajmeeee, kakvi ste
kad nema puse u emitokonima a ono voce da stavim nebi bas bilo u redu
oce grah na ikba?
i hpb ponovljeni- da vidimo nove targete?