To govori tehnička.
Tehnička analiza - komentari LIVE
-
-
-
To govori tehnička.
Vidim govori da je buducnost jako mutna i nedefinirana.
-
To govori tehnička.
Vidim govori da je buducnost jako mutna i nedefinirana.
to što ti kolega ne vidiš i imaš staračku dalekovidnost i moraš gurat ekran od sebe, ruke su prekratke... to je tvoj problem
-
to što ti kolega ne vidiš i imaš staračku dalekovidnost i moraš gurat ekran od sebe, ruke su prekratke... to je tvoj problem
Sva sreca da je samo do mene. Prvo sam pomislio da je to sa nekog oblacnog servisa pa da se velika vlaga kondenzirala unutra.
-
Vidim, lijepo se surfa na HPB-u, a sad, nakon proboja otpora, slobodan sam bacit malo SF-a: dugogodišnji cup&handle ili još stariji h&s, target 190 ojrića
kolege babo65 i Junius će se pobrinuti za volumen, ja sam ionak dugoročni ođe
-
DAX na ATH, weekly
-
To je futures, zar ne?
-
DAX na ATH, weekly
ni ne sjecam se koliko je bio ATH od Crobexa 🤣🤣🤣
-
-
Bez obzira na obzir, uskoro prava tehnička analiza...dijelom ovdje, dijelom na blogu...mlad1111...napokon dosta vremena za analize i trgovinu.
TA je kombinacijones raznih poddisciplina...pomno odabrani paštroć klasične TA, indikatora, Bulkovskog, rođendanskih svićica, Ebete-a i Ganalize daje jako dobre rezultate, a uz dva nuzna uvjeta:
- dobar odabir dionica
- mani menađment.
Čitam(o) se.😄😁
-
-
Ni za miša, a kamoli za nas
Crobex u trokutu već dva mjeseca
Nekuda hoće, samo li gdje će
-
Radi se o takozvanom simetričnom trokutu, nakon kojeg u većini slučajeva slijedi nastavak prethodnog trenda, a pošto je u ovom slučaju prethodni trend bio rastući vjerojatno i dalje slijedi nastavak rasta Crobex indeksa.
-
Klasični bullish pennant pattern.
S obzirom da DAX je napravio proboj i novi vrh te i ostali indeksi dobro izgledaju za očekivati je da će se i kod nas nastaviti pozitivan trnd.
Za očekivati je dobru sezonu, razvoj nekih takeovera (imali smo TUHO, sada LKRI, moguće da CKML bude slijedeći) uz zaustavljanje rasta kamatnih stopa i to sve zajedno vrlo vjerojatno će dovesti di daljnjeg rasta cijena dionica a time i samog CROBEX-a
-
Klasični bullish pennant pattern.
S obzirom da DAX je napravio proboj i novi vrh te i ostali indeksi dobro izgledaju za očekivati je da će se i kod nas nastaviti pozitivan trnd.
Za očekivati je dobru sezonu, razvoj nekih takeovera (imali smo TUHO, sada LKRI, moguće da CKML bude slijedeći) uz zaustavljanje rasta kamatnih stopa i to sve zajedno vrlo vjerojatno će dovesti di daljnjeg rasta cijena dionica a time i samog CROBEX-a
Tako je, na Crobexu uskoro slijedi proboj prema gore i po grafu Crobexa prvi target je 2500 - 2600 bodova. Prema gore bi prvi mogli povući brodari u Crobex indeksu, pogotovo Atpl koja je sastavnica Crobexa i Crobex10 indeksa, a ostale dionice će slijediti rast
-
Vezano za sva ova preuzimanja i buduca delistiranja, ima li tko ovdje da mi nacrta grafove za QTLG, GARB, ili mozda DLPR? To su jedine malo novije koje pamtim.
Hvala.
-
Dobro kažu da se market penje stepenicama, a spušta liftom.
Baš me zanima kako će ovaj trokut završiti .
-
Do prije tjedan dana sam bio uvjeren da će se taj trokut riješiti probijanjem na gore, al više nisam siguran. Zapravo, sad mislim suprotno. 😁
Radi se jednostavno o tome da mi je dobar dio dionica koje pratim propalo ispod potpore i mislim da ćemo počet kliziti prema dolje. Nisam baš presretan trenutnim razvojem situacije.
-
Do prije tjedan dana sam bio uvjeren da će se taj trokut riješiti probijanjem na gore, al više nisam siguran. Zapravo, sad mislim suprotno. 😁
Radi se jednostavno o tome da mi je dobar dio dionica koje pratim propalo ispod potpore i mislim da ćemo počet kliziti prema dolje. Nisam baš presretan trenutnim razvojem situacije.
Pomakni potporu
-
Dobro kažu da se market penje stepenicama, a spušta liftom.
Baš me zanima kako će ovaj trokut završiti .
okreni ga naopačke jer daje punoljepšu sliku!
-
Renchi je pitala gdje je dno na ernt
Dno je kada ga vidiš u retrovizoru
Ali za sada je smjer down.
Možda bude SHS ?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor