Bok, jel itko u zadnje vrijeme crtao ATGR? Ako je neka zalijepi. Pitam čisto iz radoznalosti...
Tehnička analiza - komentari LIVE
-
-
-
Ne izgleda mi apetitlih Rivijera
Cijena je dodirnula 21- prosjek, i odbila se.
Downtrend,
Na 29,30 ja bih chicken izašla, osim da me trgovanje ne uvjeri u suprotno
Al' to je sve samo zabava
-
Ovo pak nije zabava, ovdje je novac na stolu
Za dvije godine Tko živ, tko ne bude
-
Atpl u negativnom trendu vec par mjeseci zbog negativnog trenda vozarina i potaknut market pesimizmom na burzama, medjutim tehnicki na tjednom grafu papir je u nekakvom oversold podrucju, papir se iscrpljuje, umjeren pad cijene s opadajucim volumenom nema zasad razvitka jaceg down trenda, primjetna MACD divergencija vec tjednima cak ljepo izgleda, stochastic u oversold podrucju bez izrazenog trenda sta bi znacilo moguci odbijanac i potvrdu simetricnog trokuta koji onda daje pretpostavku za cca 200kn breakout gore ili dole, ako ode gore tu je jos i H&S na putu, samo je jos potreban i fundamentalni faktor koji bi potaknuo to ali po tehnici puska je napeta barem za nekakav rebound malko veci, iako fundamentalno period za vozarine zbog sezionalnosti nije najidealniji ali pitanje je kakva je zapravo sezionalnost s obzirom na sve poremecaje u globalnoj trgovini, da li zima i potraznja za ugljenom moze izbalansirati tu rupu i da li stvari s kinom se napokon okrecu jer i tamo vec dugo nedostaje posteni rebound s obzirom na covid lockdown, iako manji volumen moze biti i zamka nekad ali to je obicno kada papir ima ozbiljne negativne poslovne postavke, bilance, poslovanja itd.
-
Mozda nevazno, a mozda vezano za StatusQuo -ovu poruku iznad.
Index BCOM - Bloomberg Commodity Index. Interesantno je da vec cetvrti put udara u dno. Od vrhova cijena u ozujku kao i lipnju vidimo trend pada cijena u lijepoj formaciji, bez obzira na predvladavajuce naslove o inflaciji. Sad, dal ce se vrata na 110 konacno otvoriti radi stalnog kuckanja i priustiti nam dodatnu deflaciju zajedno sa povezanom recesijom, ili ce se Kina ipak probuditi i naruciti nesto robe, tko bi ga znao.
-
Da zanimljiv graf i tu se izgleda sprema nekakav breakout brzo iako nekako naginje na nize ali tko zna moze u oba smijera u svakom slucaju izgleda da se moze dosta toga naci sta vjerovatno upucuje na neki vec pomak u nekom smjeru
-
Kriva sam koliko sam teška za Mediku.
Ma kakav mi diamond pao na pamet
Trokut, vidi se iz aviona
E sad, na koju će stranu okinuti
-
Atpl u negativnom trendu vec par mjeseci zbog negativnog trenda vozarina i potaknut market pesimizmom na burzama, medjutim tehnicki na tjednom grafu papir je u nekakvom oversold podrucju, papir se iscrpljuje, umjeren pad cijene s opadajucim volumenom nema zasad razvitka jaceg down trenda, primjetna MACD divergencija vec tjednima cak ljepo izgleda, stochastic u oversold podrucju bez izrazenog trenda sta bi znacilo moguci odbijanac i potvrdu simetricnog trokuta koji onda daje pretpostavku za cca 200kn breakout gore ili dole, ako ode gore tu je jos i H&S na putu, samo je jos potreban i fundamentalni faktor koji bi potaknuo to ali po tehnici puska je napeta barem za nekakav rebound malko veci, iako fundamentalno period za vozarine zbog sezionalnosti nije najidealniji ali pitanje je kakva je zapravo sezionalnost s obzirom na sve poremecaje u globalnoj trgovini, da li zima i potraznja za ugljenom moze izbalansirati tu rupu i da li stvari s kinom se napokon okrecu jer i tamo vec dugo nedostaje posteni rebound s obzirom na covid lockdown, iako manji volumen moze biti i zamka nekad ali to je obicno kada papir ima ozbiljne negativne poslovne postavke, bilance, poslovanja itd.
Vezano za ovaj gore graf koji je tjedni, vidim da se na dnevnome vidi isto jedan ljepi falling wedge, koji su inace reversal osim kad nisu
-
----dionice.net/attachment/13008/
The future direction of the breakout can only be determined after the break has occurred. Sounds obvious enough, but attempting to guess the direction of the breakout can be dangerous. Even though a continuation pattern is supposed to breakout in the direction of the long-term trend, this is not always the case. --- Stockchart.com Sad ćete me namazati katranom i perjem.
Al' papir se ne trguje prije breakouta, osim kamikaza
A da je u downtrendu, je, pogledajte koji slope imaju EMA i SMA
Vi dečki baš imate cojones
-
Mada priznajem da onu formaciju ne bih nazvala simetričnim trokutom. On je u sidewayu, ono je kanal u kojem cijena klizi dolje.
Da ne pominjemo mogućnost double topa ako probije 340 kn. Pa izvol'te se potruditi da ne probije.
Al' da je na burzi lako, bogat bi bio svatko
Mada se moglo zaraditi,
Crtala sam vam tankere, Viro, Jadroplov, Uljanik plovidbu, isto bila predmet poruge
P,S nemam pojma kuda će Atpl
-
-
Mada priznajem da onu formaciju ne bih nazvala simetričnim trokutom. On je u sidewayu, ono je kanal u kojem cijena klizi dolje.
Da ne pominjemo mogućnost double topa ako probije 340 kn. Pa izvol'te se potruditi da ne probije.
Al' da je na burzi lako, bogat bi bio svatko
Mada se moglo zaraditi,
Crtala sam vam tankere, Viro, Jadroplov, Uljanik plovidbu, isto bila predmet poruge
P,S nemam pojma kuda će Atpl
hvala za Viro, ja pohvatao sve na nastavi, 150k+
-
Riskiram teško stečenu reputaciju, i proglašavam Dno na Arenaturistu
Veliki volumeni nisu uspjeli nagurati cijenu dolje, kupnja je apsorbirala prodaju
Plus Chaikin , plus A/D linija, plus RSI itd
A ja , Picasso, nisam uspjela kupiti. Šmrcko. Švorc. Nikad ništa od mene
-
Riskiram teško stečenu reputaciju, i proglašavam Dno na Arenaturistu
Veliki volumeni nisu uspjeli nagurati cijenu dolje, kupnja je apsorbirala prodaju
Plus Chaikin , plus A/D linija, plus RSI itd
A ja , Picasso, nisam uspjela kupiti. Šmrcko. Švorc. Nikad ništa od mene
Treba u carapicu potegnut
-
zadnja dva dana trgovanja na Arnt su pokazala da je 218-222 dno dna tko je kupio bit ce zarade prodaja je usahnula na ovim razinama
-
Hoće li se realizirati onaj trokutić, ne znam. Ne može se znati.
Al' da ću je kupovati po 580 kn, to mi se čini izvjesnijim
Mogao bi i trokutić, u oversoldu smo. Al' i on može do gubitka svijesti
Na Adrisu se pak može nastradati samo od dosade
-
Nisam znala kuda će Atpl, a ona ravno nikuda
Ako propadne do 340 kn, moram priznati da bih čekala odbijanje prije ulaza
Vidim, vidim, dva vrha, mogućnost double top, a vidim i nešto nalik šamponiću, target im je isti , oko 250 kn
-
zadnja dva dana trgovanja na Arnt su pokazala da je 218-222 dno dna tko je kupio bit ce zarade prodaja je usahnula na ovim razinama
bice zarade ako neko potegne prema gore a treba docekati
-
Nisam znala kuda će Atpl, a ona ravno nikuda
Ako propadne do 340 kn, moram priznati da bih čekala odbijanje prije ulaza
Vidim, vidim, dva vrha, mogućnost double top, a vidim i nešto nalik šamponiću, target im je isti , oko 250 kn
E da bilo bi fantasticno 😎😎😎 kupit nesto za 340 ili 250 sto je ove godine imalo EPS 376 i ima na racunu olalaaa.
Ali neznam dali cemo taj film gledati 🤣🤣🤣, tj, znam, necemo 😏
-
Nisam rekla da hocemo.
Samo da bi mogli.
Na 340 izvolite svi u carapice, pare na sunce i u kupovinu.
-
Za počupati kosicu sa glave, nitko više ništa ne crta........... ostali ste prepušteni mojoj hirovitosti
Znam da ima papira koji su vam više Hot, al' meni je ovo hot
Trokut, još uvijek, i živo me zanima na koju će stranu okinuti
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-