https://www.ecdc.europa.eu/en/covid-19/si…n-free-movement
Bili su zeleni prije 14 dana...za 14 dana biti će kao i ostatak europe.
Ovo je zaista zabrinjavajuće..
https://www.ecdc.europa.eu/en/covid-19/si…n-free-movement
Bili su zeleni prije 14 dana...za 14 dana biti će kao i ostatak europe.
Ovo je zaista zabrinjavajuće..
Pričamo o smrtnosti, molim lijepo...
Ovo kaže worldometer
kaže ovo, iz vašeg se ništa ne vidi
No, Ferguson je dodao kako su "podaci o hospitalizacijama zasad vrlo ograničeni". Prema studiji, podaci ukazuju na "ograničene promjene u težini bolesti u usporedbi s deltom".
U Londonu, u kojem je omikron već dominantna varijanta, raste i broj hospitaliziranih nakon što se u prošlom tjednu broj zaraženih utrostručio.
Kaj znaci " podaci o hospitalizacijama vrlo ograniceni " i dal je tri puta vise ljudi hospitalizirano u Londonu ?
Mislim bolest postoji i ljudi nazalost umiru al nekak imam osjecaj da nas j....
No, Ferguson je dodao
Jel' to onaj isti Ferguson čiji je model predvidio pola miliona mrtvih od korone?
I ja imam isti osjećaj.
Znači ide se na skijanje?
Ti Francuzi su chickens !
Mi smo pak rasprodali Poljud, i tko nam što može
Split ima danas tradicionalno mali broj testiranja, i preko 40% pozitivnih nalaza
Primorsko Goranska pak ima dvostruko veći broj testiranih na znatno manji broj stanovnika, i samo 10% pozitivnih. / to je ishod mjere cijepljenja /
Zbroji peti val korone i mjere FED-a, nema burze koja im može odoljeti
Sve skupa, ja to ništa ne razumijem. To najavljeno masovno okupljanje u Splitu. Možda sam pogrešno pročitala . Možda je to 2024. godine ?
Display Morehttps://www.jutarnji.hr/video/news/tro…g-vala-15134765
https://www.index.hr/vijesti/clanak…sti_najnovije_d
Split ima danas tradicionalno mali broj testiranja, i preko 40% pozitivnih nalaza
Primorsko Goranska pak ima dvostruko veći broj testiranih na znatno manji broj stanovnika, i samo 10% pozitivnih. / to je ishod mjere cijepljenja /
Sve skupa, ja to ništa ne razumijem. To najavljeno masovno okupljanje u Splitu. Možda sam pogrešno pročitala . Možda je to 2024. godine ?
kolegice, svi u ST bi obolili od svih mogućih sojeva ako će Hajduk bit prvak 😅
Display MoreDisplay Morehttps://www.jutarnji.hr/video/news/tro…g-vala-15134765
Ebolu za titulu
Nisam fan masovnih okupljanja ali ipak je to otvoreni prostor, sa covid potvrdama se ulazi. Mislim da je bilo koji kafic 10 puta opasniji (onako odoka sam napisao 10 da nebi bilo kako to)
Onda su mirni, nece se razboljet
Onda su mirni, nece se razboljet
titula liči sve bolesti, osin ljubavi prema Hajduku 😅
199 austrijskih liječnika o cijepljenju: "To je najveći skandal svih vremena"
Sönnichsen je u srijedu održao konferenciju za novinare na kojoj je kazao da je cijepljenje "najveći medicinski skandal svih vremena".
"To je najveći medicinski skandal svih vremena. Program cijepljenja, koji su svi hvalili, nije uspio. U Velikoj Britaniji se već sada otvoreno govori o onome što ovdje zataškavaju: 'Četvrti val je val cijepljenih. U bolnicama i na jedinicama intenzivne njege nalaze se pretežno cijepljeni pacijenti'", kazao je Sönnichsen.
"Nakon što se pokazalo da dvije doze nisu efikasne, sada nas uvjeravaju da nam je potrebna booster doza", dodao je.
Pedijatrica Gabriela Thalhammer ističe kako je posebno zabrinuta zbog cijepljenja djece i adolescenata.
"Ove godine su mnoga djeca, uključujući i onu malu, dobila covid. No, imala su blage simptome i obično su se oporavila nakon jednog do tri dana. Stoga nema smisla cijepiti djecu", smatra Thalhammer.
Medicinski tehničar Werner Möllera, koji već 30 godina radi u Njemačkoj, kazao je da je u kontaktu s mnogim bolnicama te da se sada događa "pandemija cijepljenih".
"U kontaktu sam s mnogim klinikama. U Njemačkoj imamo značajan porast cijepljenih osoba s teškim simptomima covida. Stoga imamo pandemiju cijepljenih, jednostavno zato što su oni uvjereni da su sigurni, da ne mogu dobiti teške oblike bolesti te se ni ne testiraju. Nasuprot tome, necijepljene osobe su obično mnogo opreznije, vode računa o higijeni i moraju se češće testirati", rekao je Möller.
Medicinsko sveučilište u Beču je prije nekoliko dana priopćilo da je pokrenulo postupak raskidanja radnog odnosa s Andreasom Sönnichsenom te da će raskid stupiti na snagu 1. ožujka.
Sveučilište MedUni Wien već se nekoliko puta ranije ogradilo od Sönnichsenovih izjava, a kao razlog raskida radnog odnosa navodi i činjenicu da je Sönnichsen više puta prekršio interna pravila i upute ustanove u sklopu mjera zaštite protiv covida-19. Sönnichsen je to zanijekao, odnosno kazao je da nije prekršio odredbe povezane s covidom.
Display More199 austrijskih liječnika o cijepljenju: "To je najveći skandal svih vremena"
Sönnichsen je u srijedu održao konferenciju za novinare na kojoj je kazao da je cijepljenje "najveći medicinski skandal svih vremena".
"To je najveći medicinski skandal svih vremena. Program cijepljenja, koji su svi hvalili, nije uspio. U Velikoj Britaniji se već sada otvoreno govori o onome što ovdje zataškavaju: 'Četvrti val je val cijepljenih. U bolnicama i na jedinicama intenzivne njege nalaze se pretežno cijepljeni pacijenti'", kazao je Sönnichsen.
"Nakon što se pokazalo da dvije doze nisu efikasne, sada nas uvjeravaju da nam je potrebna booster doza", dodao je.
Pedijatrica Gabriela Thalhammer ističe kako je posebno zabrinuta zbog cijepljenja djece i adolescenata.
"Ove godine su mnoga djeca, uključujući i onu malu, dobila covid. No, imala su blage simptome i obično su se oporavila nakon jednog do tri dana. Stoga nema smisla cijepiti djecu", smatra Thalhammer.
Medicinski tehničar Werner Möllera, koji već 30 godina radi u Njemačkoj, kazao je da je u kontaktu s mnogim bolnicama te da se sada događa "pandemija cijepljenih".
"U kontaktu sam s mnogim klinikama. U Njemačkoj imamo značajan porast cijepljenih osoba s teškim simptomima covida. Stoga imamo pandemiju cijepljenih, jednostavno zato što su oni uvjereni da su sigurni, da ne mogu dobiti teške oblike bolesti te se ni ne testiraju. Nasuprot tome, necijepljene osobe su obično mnogo opreznije, vode računa o higijeni i moraju se češće testirati", rekao je Möller.
Medicinsko sveučilište u Beču je prije nekoliko dana priopćilo da je pokrenulo postupak raskidanja radnog odnosa s Andreasom Sönnichsenom te da će raskid stupiti na snagu 1. ožujka.
Sveučilište MedUni Wien već se nekoliko puta ranije ogradilo od Sönnichsenovih izjava, a kao razlog raskida radnog odnosa navodi i činjenicu da je Sönnichsen više puta prekršio interna pravila i upute ustanove u sklopu mjera zaštite protiv covida-19. Sönnichsen je to zanijekao, odnosno kazao je da nije prekršio odredbe povezane s covidom.
Kako ti se da ove gluposti prenosit??? Čuj cjepivo ne djeluje, nakon 6-9 mjeseci zasigurno jer jako oslabi, kao i kod cjepiva za gripu(zato se i daje buster doza).....kod mene u ulici muž i žena 80+godina oboje umrli u par dana razlike,nisu cijepljenji, mehaničar u ulici kod kojeg sam vodio auto 68 godina, mrtav, također necijepljen.
Žena od nekih 50-tak godina, teški onkološki bolesnik već godinama, cijepljenja, imala temperaturu od ,dan,dva.
Ajmo dalje , ljudi brali masline, žena od 90 godina cijepljenja,jedva dva dana temperatura između 37 i 38 stupnjeva i to je to, inficirana 7 mjeseci nakon cijepljenja, čovik sa njoj brao masline 71 godina, necijepljen i mrtav.
Druga žena cijepljenja, 78 godina, otišla u liječnika radi nečeg drugoga, ustanovili joj da je pozitivna, nikakvi simptomi...jedna baba u staračkom domu 83 godine necijepljena, mrtva.
Dakle, ovo je što ja znam iz bliže okoline.
Display MoreDisplay More199 austrijskih liječnika o cijepljenju: "To je najveći skandal svih vremena"
Kako ti se da ove gluposti prenosit??? Čuj cjepivo ne djeluje, nakon 6-9 mjeseci zasigurno jer jako oslabi, kao i kod cjepiva za gripu(zato se i daje buster doza).....kod mene u ulici muž i žena 80+godina oboje umrli u par dana razlike,nisu cijepljenji, mehaničar u ulici kod kojeg sam vodio auto 68 godina, mrtav, također necijepljen.
Žena od nekih 50-tak godina, teški onkološki bolesnik već godinama, cijepljenja, imala temperaturu od ,dan,dva.
Ajmo dalje , ljudi brali masline, žena od 90 godina cijepljenja,jedva dva dana temperatura između 37 i 38 stupnjeva i to je to, inficirana 7 mjeseci nakon cijepljenja, čovik sa njoj brao masline 71 godina, necijepljen i mrtav.
Druga žena cijepljenja, 78 godina, otišla u liječnika radi nečeg drugoga, ustanovili joj da je pozitivna, nikakvi simptomi...jedna baba u staračkom domu 83 godine necijepljena, mrtva.
Dakle, ovo je što ja znam iz bliže okoline.
Nisu stvari crno-bijele kolega.
Da jesu već bi se riješili toga.
I
Meni se čini da kol. Marin nije ni pročitao članak, već odmah raspalio
Članak s index.hr je, u biti, vrlo afirmativan za cjepivo i osporava navode tih 199 liječnika
Samo da ne obole od svih sojeva a Hajduk ne bude prvak 😂
Članak s index.hr je, u biti, vrlo afirmativan za cjepivo i osporava navode tih 199 liječnika
ne bi rekao da osporava nego, kako sam ja to shvatio, ukazuje kako je istina uvijek negdje u sredini...cjepivom se svakako postiže djelomična imunizacija ali ne i potpuna stoga je potrebno mijenjati, odnosno prilagoditi pristup epidemiološkoj situaciji a ne tvrdoglavo inzistirati na nekim birokratskim imunizacijskim ausweisima zanemarujući pri tome da cijepljene osobe isto tako i oboljevaju i prenose zarazu, iako manje ali ipak da, što je u konačnici, ne da je nebitno nego je i u stvari još otežavajuća okolnost jer djelomičnom i nepotpunom zaštitom osim što iscrpljujemo zdravstvene resurse, dajemo virusu vremena da mutira i onda ljudi i dalje i ponovno oboljevaju od tih novih sojeva i tako se vrtimo u začaranom krugu već dvije godine.
ja fakat ne znam koje je riješenje cjelokupne ove situacije ali najprije bi svakako izvršio još veći pritisak na predobro plaćene "znanstvenike" farmakološko-medicinskog sektora, odnosno sve one čiji je to posao da se nađu konkretnija riješenja od ovih polučinkovitih umjesto da sa sebe , okrečući pilu naopako, birokratskim i političkim metodama prebacuju odgovornost na populaciju koja konkretno ništa niti ne može osim da, bili cijepljeni ili ne, i dalje i ponovno oboljeva
U onom članku kao da žele reći da cjepivo uništava prirodni imunitet?