1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Financije i gospodarstvo
  3. Stručne rasprave

CORONA virus

• buMBum
  • February 15, 2020 at 11:37 AM
  • emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • November 5, 2021 at 1:00 PM
    • #2,621
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Sony

Samo ću jednu stvar reći,svi ste hrabri tako dugo dok ti netko iz uže familije ne završi na respiratoru i tamo se bori za život.Da točno cjepivo ne štiti potpuno od korone ali smanjuje rizik.Voziš se autom,vezan si,imaš saobračajnu nesreću i pojas te recimo spasi,ovaj pored tebe nije bio vezan i više ga nema.Jednostavno treba smanjiti rizik,cijepiti se tako da mogu bolnice liječiti druge bolesnike.

Da? Recite to ovoj curi. 18 godina. https://www.corriere.it/cronache/21_ot…9c02f57eb.shtml

wow naso si jednu. .e onda je to pravilo.milijuni spasenih al ti ces nac 1 kojoj je nastetilo i onda je to prava istina ....

sto nisi stavio onu jadnu trudnicu ? sta bi ja sad trebao govorit da ce sve trudnice umrijet jer je trudna? to su vasi argumenti. ima jedna tamo kaj je ....

eto reci ti ovoj curi da je cjepljenje bezveze i da kovid ne postoji.

U Zaraznoj je umrla rodilja koja je oboljela od covida
    Vijest je potvrđena iz Ministarstva zdravstva i same Klinike dr. Fran Mihaljević
    www.telegram.hr

PS: jos jednom napominjem promijni svoj post 2614 jer to nisamja pisao

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • November 5, 2021 at 1:04 PM
    • #2,622
    Quote from emil
    Quote from NaBiduAsku

Da? Recite to ovoj curi. 18 godina. https://www.corriere.it/cronache/21_ot…9c02f57eb.shtml

wow naso si jednu. .e onda je to pravilo.milijuni spasenih al ti ces nac 1 kojoj je nastetilo i onda je to prava istina ....

sto nisi stavio onu jadnu trudnicu ? sta bi ja sad trebao govorit da ce sve trudnice umrijet jer je trudna? to su vasi argumenti. ima jedna tamo kaj je ....

eto reci ti ovoj curi da je cjepljenje bezveze i da kovid ne postoji.

https://www.telegram.hr/politika-krimi…jela-od-covida/

kompiću ti si taj koji sliježeš ramenima, Svi su hrabri dok im se ne dogodi. a kad se dogodi onda muk i tisina slijeganje ramenima, a ne ja. Svatko ima pravo na izbor... mi vam se nećemo cijepiti, da se na trepavice postavite. Nikad :) I tko je rekao da covid ne postoji, ja to nikad nisam rekao ;)

p.s. taj post 2614 je valjda slučajno ostao na tebi dok sam brisao komentare. Znam da si za cijepljenje, nikad nisam sumnjao u to :)

• ZSEZSE
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    401
    • November 5, 2021 at 2:00 PM
    • #2,623
    Quote from emil
    Quote from NaBiduAsku

evo i ja kažem da pušačima treba uskratiti krevet kad završe na onkologiji, mislim treba ih liječiti ali oni koji nisu pušili imaju prednost...eto to su moja pravila, mali sam nazi ali hebiga takav sam :P jedino je sigurno da ćemo svi tako popušit ^^

ja ga čak i odobravam, nek se cijepi tko god se hoće cijepiti ali en ovako perfidno, uvjetovano otkazima i ostalim gnusobama. A o djeci da i ne govorim. A vi neki ovdje javite mi se, dat ćemo vam ja i moja žena sve doze.

pa ja se slazem s tom logikom al zaboravljas da kad dodje pusac na lijecenje bolnice nisu popunje 100% i ne otvaraju arenu i satore da bi tebe primili.

Ovjde pricamo da su necjepljeni koronasi okupirali kompletno zdravstvo i da se radi njihovog izbora svi ostali ne mogu lijeciti. .

Nepušać čeka na red za CT, ultrazvuk iza pušaća?

Zar ne?

• zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • November 5, 2021 at 2:08 PM
    • #2,624
    Quote from emil
    Quote from Paulie

Kad sam bio u osnovnoj školi mene su učili da cjepiva štite, u zadnjih godinu dana imamo cjepivo koje nije učinkovito, a također ubija ljude kroz srčane i moždane udare. Definicija cjepiva se promijenila po potrebi ekipe iz Davosa koja kontrolira svjetske medije. Cijepio se nisam, pa sam nakon 2 godine još zdrav, Covid-19 nisam imao.

Zdravo se hranim, treniram redovito, čuvam svoje zdravlje, i mislim svojom glavom. Nemam ništa protiv cjepiva koja su dokazana i stvarno funkcioniraju, ali ovo smeće koje ne štiti i daje cijepljenjima potvrdu za širenje virusa ne odobravam.

Ukoliko je virus toliko zarazan koliko se priča vjerujem da sam stupio u kontakt s njim, jednostavno sam dovoljno imun na njega. I ne treba mi cjepivo koje mi može dati trombozu ili miokarditis za bolest koju ću 99,99% preživjeti. Ja sam za slobodu izbora, nek svatko odluči za sebe. Ove prisile su iz totalitarnih režima, i jako smo blizu erupciji prosvjeda.

Jesi se informirao koliko je problematicno to cijepivo koje si dobio u OS? Po danasnjim standardima to cijepivo nebi proslo 2 fazu.

Kolko je to ljudi umrlo od tih silnih nuspojava? iams neki konkretan broj? kolko je to u postotku u odnosu na primjelna cjepiva? Pa kolko je ljdi umrlo i imalo nuspjava od cjepiva koje spominjes koje se prima pod obavezno u OS?

svaka cast za zdrav zivot. Neces se cijepit tvoj izbor i ja ga postujem,. Nadam se da kad ce ti zatrebat kisik i dalje imat taj stav i rec - ne necu ja kiskik ja sam mlad sportista i nisam se cijepio pa je red da ga uzme isto tako mlad sportista koji se cijepio a ne ja.... sigurno ces tako postupiti kad neces moc udahnut jel tako ???mos si mislit . Svi su hrabri dok im se ne dogodi. a kad se dogodi onda muk i tisina slijeganje ramenima itd... znas li kolka je opasnost primat kisik? sto ako tehnicaar nesto sjebe jer je umoran?

Display More

"Nadam se da kad ce ti zatrebat kisik i dalje imat taj stav i rec - ne necu ja kiskik ja sam mlad sportista i nisam se cijepio pa je red da ga uzme isto tako mlad sportista koji se cijepio a ne ja."

Ajde malo razmislite prije nego nesto napisete ! Ovo nema nikakve logičnisti

• Ledica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,221
    • November 5, 2021 at 3:14 PM
    • #2,625

Merck već proizvodi lijek za virus, evo sad i Pfizer izbacio odličnu vijest o njihovom lijeku tak da mi se čini da ćemo ipak izbjeći građanski rat između vaksera i antivaksera.

• ZSEZSE
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    401
    • November 5, 2021 at 3:20 PM
    • #2,626
    Quote from Sony

Samo ću jednu stvar reći,svi ste hrabri tako dugo dok ti netko iz uže familije ne završi na respiratoru i tamo se bori za život.Da točno cjepivo ne štiti potpuno od korone ali smanjuje rizik.Voziš se autom,vezan si,imaš saobračajnu nesreću i pojas te recimo spasi,ovaj pored tebe nije bio vezan i više ga nema.Jednostavno treba smanjiti rizik,cijepiti se tako da mogu bolnice liječiti druge bolesnike.

Sony slažem se s tobom samo postoji jedna bitna razlika koju prešučuješ, a to je ta da da ukoliko se vežeš ili ne vežeš taj pojas te neće ubiti sam od sebe, u malom postotku kod cjepiva postoji ta šansa.Sad ti postavljam pitanje da znaš da na svakih milion ljudi koji koriste pojas 2 umre i 7 ostanu invalidi čim se zavežu, da li bi ga koristio neovisno radiš li 1000 ili 100000 km godišnje tj. ulaziš u auto 5 puta godišnje ili 2000 godišnje?Da li bi ga koristio da država ne želi stati iza njega?Kako je rekao onaj Srbin onaj koji umre njemu je 100%.Ljudi misle da pandemiju mogu izbjeći kod cjepiva nemogu ništa.Nisam se cjepio i prebolio sam bez ikakvih problema jedan dan mala temperatura.Netko drugi nema tu sreću.Kovid putovnicu nemogu dobiti,da li da se cijepim i riskiram ovih 1 ili 2 na milion zato jer Beroš tako kaže ili?

Nisam antivakser jer da jesam djeca mi nebi bila cijepljena redovno +dodatno.

• NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • November 5, 2021 at 3:22 PM
    • #2,627

Pfizer tvrdi: Naše cjepivo je 95 posto učinkovito u borbi protiv koronavirusa ^^ ^^

Pfizer tvrdi: Naše cjepivo je 95 posto učinkovito u borbi protiv koronavirusa
    Pfizer i partner BioNTech objavili su kako je njihovo cjepivo više od 95 posto učinkovito u borbi protiv Covida-19 nakon analize u trećoj fazi ispitivanja. To…
    www.vecernji.hr

COVID-19 vaccines: What does 95% efficacy actually mean?
    It doesn't mean 5% of vaccinated people get infected.
    www.livescience.com

One common misunderstanding is that 95% efficacy means that in the Pfizer clinical trial, 5% of vaccinated people got COVID. But that's not true; the actual percentage of vaccinated people in the Pfizer (and Moderna) trials who got COVID-19 was about a hundred times less than that: 0.04%. :D

danas je vijest izbacit jednako lako kao i LAŽ. Da im vjerujemo?

• Infinity
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,987
    • November 5, 2021 at 3:48 PM
    • #2,628

Jedina tema na forumu u kojoj su svi u pravu.

Nezgodna situacija.

• Milijarder
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,428
    • November 5, 2021 at 3:58 PM
    • #2,629
    Quote from emil
    Quote from Paulie

Da cjepiva uopće ne djeluju, jer da djeluju ne bi sad imali 50% više zaraženih nego prije dana kada su se cjepiva pojavila. Njemačka obara rekorde također s 77% cijepljene populacije iznad 18 godina. Pa tko je tu lud, zar nitko ne vidi nelogičnost.

https://www.telegram.hr/politika-krimi…avnim-sluzbama/

51% hospitaliziranih u zadnja 24 sata je cijepljeno.

Dakle na događaju svi imaju potvrdu da su zdravi, a moraju i dalje nositi masku za lice i držati fizički razmak ???

Svjedočimo sumraku inteligencije i rušenju ljudskih sloboda, i iskreno mislim da se ponavlja razdoblje kasnih 30-tih godina 20-tog stoljeća.

sumrak inteligencije? slazem se jer jos postoje ljudi koji misle da su pametniji od svih mada skole nikakve nemaju al zato imaju misljenje o svemu . Ti isti kad obole se nimalo ne ustrucavaju uzek krevet nekom cijepljenom . Onda ne vicu "di je moja sloboda da umrem ko pas na cesti" jer se nisam cijepio. Onda su mali i sitni te trose resurse ostalih .A izabrali su sami da se ne cijepe.

I naravno da imamo sve vise oboljenlih od cjepljenih. Pa kad se svi cijepimo svi oboljeli ce bit cjepljeni. Zaboravljas da cijepivo nije 100% ucinkovito. Da mu pada vremenom djelovanje. Da je bilo 95% na alfa soj a sad smo na delti daleko zaraznijoj.

kazes imamo 50% vise zarazenih. Pa da nema cjepljenih imali bi 400% vise zarazenih jer sad vlada delta a ne alfa soj s kojom ovo stanje usporedjujes.

Ktome tada su se ljudi prdrzavali mjera imao si sve zatvoreno, a sad necjepljeni bauljaju okolo i ne drze se nikakvih mjera.

Jedino se drze zdrastvenog sustava kad obole. Tada im nista ne smeta niti pitaju za svoja ili necija prava .

Display More

Upravo obrnuto, cijepljeni bauljaju nekontrolirano okolo i šire boleštinu (u ovom slučaju biološko oružje naziva covid-19, proizvedeno u laboratorijima Pfizera u Wuhanu), jer misle da su zaštićeni kao lički medvjedi.

Necijepljeni se mnogo više čuvaju, a pogotovo se moraju čuvati od ovih bahatih vaksera! :P

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • November 5, 2021 at 4:11 PM
    • #2,630

nemojte zamjeriti, ali ja ću se cijepiti samo kada krene cijepljenje u gu.icu, jer mi od tamo najlakše dolazi u glavu, ali ovo cijepljenje u ruku mi ne ide nikako u glavu,

uzeo bih također i taj novi lijek koji farmaceuti imaju očito već spreman za ovaj model virusa, samo treba uplatiti nekoliko milijardica $ na njihov račun, da oni mogu nafatati novih šišmiša za daljnje eksperimentalne radnje,

i nije me briga kakve nuspojave ima taj lijek, bitno da ne mogu u njega ugraditi čip, a ja ću još svakako prije nego ga popijem to rastopiti u vodi da se osobno uvjerim kako nema ništa,

molio bih stručnjake iz struke, trebam li mikročip tražiti mikroskopom

• Sony
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    262
    • November 5, 2021 at 4:12 PM
    • #2,631
    Quote from Ledica

Merck već proizvodi lijek za virus, evo sad i Pfizer izbacio odličnu vijest o njihovom lijeku tak da mi se čini da ćemo ipak izbjeći građanski rat između vaksera i antivaksera.

Koja je razlika,samo je nekome tabletu lakše popiti nego dobiti iglu.Sastav te tablete može isto biti tko zna što.

• Ledica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,221
    • November 5, 2021 at 4:16 PM
    • #2,632
    Quote from Ledica

Smanjuje smrtnost za čak 89 posto: I Pfizer razvio lijek protiv bolesti COVID-19 koji se može uzimati kod kuće
    Pfizer je u razvoju ovog novog lijeka iskoristio eksperimentalni antivirusni lijek originalno razvijen za liječenje SARS-a.
    zimo.dnevnik.hr

Evo i domaći medij prenosi vijest.

Quote from Sony
    Quote from Ledica

Koja je razlika,samo je nekome tabletu lakše popiti nego dobiti iglu.Sastav te tablete može isto biti tko zna što.

Razlika između cijepiva i lijeka je ogromna.

Cijepe se zdravi , to je preventiva

Lijek uzimaju oboljeli, to je liječenje

Edited once, last by Ledica: Merged a post created by Ledica into this post. (November 5, 2021 at 4:20 PM).

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • November 5, 2021 at 4:41 PM
    • #2,633
    Quote from NaBiduAsku

Pfizer tvrdi: Naše cjepivo je 95 posto učinkovito u borbi protiv koronavirusa ^^ ^^

https://www.vecernji.hr/vijesti/pfizer…avirusa-1447059

https://www.livescience.com/covid-19-vacci…-explained.html

One common misunderstanding is that 95% efficacy means that in the Pfizer clinical trial, 5% of vaccinated people got COVID. But that's not true; the actual percentage of vaccinated people in the Pfizer (and Moderna) trials who got COVID-19 was about a hundred times less than that: 0.04%. :D

Mogo si napisat i da je PLIVA lagala jer eto danas sumamed ne pomaze kao onda . KAd je ta vijest objavljena je vladao alfa soj i to je bila tocna vijest. Virus ne miruje. i sigurno ces moc za 10 godina napisat da danasje cjepivo ne pomaze uopce za tadasnji oblik xyz kovida.

Quote from Milijarder
    Quote from emil

sumrak inteligencije? slazem se jer jos postoje ljudi koji misle da su pametniji od svih mada skole nikakve nemaju al zato imaju misljenje o svemu . Ti isti kad obole se nimalo ne ustrucavaju uzek krevet nekom cijepljenom . Onda ne vicu "di je moja sloboda da umrem ko pas na cesti" jer se nisam cijepio. Onda su mali i sitni te trose resurse ostalih .A izabrali su sami da se ne cijepe.

I naravno da imamo sve vise oboljenlih od cjepljenih. Pa kad se svi cijepimo svi oboljeli ce bit cjepljeni. Zaboravljas da cijepivo nije 100% ucinkovito. Da mu pada vremenom djelovanje. Da je bilo 95% na alfa soj a sad smo na delti daleko zaraznijoj.

kazes imamo 50% vise zarazenih. Pa da nema cjepljenih imali bi 400% vise zarazenih jer sad vlada delta a ne alfa soj s kojom ovo stanje usporedjujes.

Ktome tada su se ljudi prdrzavali mjera imao si sve zatvoreno, a sad necjepljeni bauljaju okolo i ne drze se nikakvih mjera.

Jedino se drze zdrastvenog sustava kad obole. Tada im nista ne smeta niti pitaju za svoja ili necija prava .

(u ovom slučaju biološko oružje naziva covid-19, proizvedeno u laboratorijima Pfizera u Wuhanu), jer misle da su zaštićeni kao lički medvjedi.

Display More

wow. bio si osobno prisutan tom stvaranju ili ti je frend reko na klupici?

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

Edited once, last by emil: Merged a post created by emil into this post. (November 5, 2021 at 4:44 PM).

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • November 5, 2021 at 4:46 PM
    • #2,634
    Quote from Sony
    Quote from Ledica

pa velika

ovo je lijek. i rijesava mnoge probleme. zarazis se . uzmes lijek ozdravis idemo dalje.

Neces lijek, ne moras. i sad ima ljudi koji odbijaju lijecenje. Ok nema ih puno jer brzo zavrse pod zemljom al eto postoje i takvi.

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • November 5, 2021 at 6:18 PM
    • #2,635
    Quote from tin

ovo je iz 2019.g

ovo je iz 2021,g

Znači umjetno su usadili protein u virus koji omogućava prenos na ljude i upravo taj protein je sada meta u cijepivu...a ameri su financirali lab. u Wuhanu.

Nadam se da ce doci vrijeme kada ce se Fauciju suditi za zlocin protiv covjecnosti.

U Kini se vec odavno vrse znanstvena istrazivanja koja su na zapadu zabranjena iz bioetickih razloga, kao dizajniranje beba.

Ne zato jer je zapad tehnoloski inferioran, nego je to protivno zapadnom moralu.

• Sony
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    262
    • November 5, 2021 at 6:36 PM
    • #2,636
    Quote from emil
    Quote from Sony

pa velika

ovo je lijek. i rijesava mnoge probleme. zarazis se . uzmes lijek ozdravis idemo dalje.

Neces lijek, ne moras. i sad ima ljudi koji odbijaju lijecenje. Ok nema ih puno jer brzo zavrse pod zemljom al eto postoje i takvi.

Ne mislim u tom smislu nego da je u cijepivu neki nano čip ili nešto slično,kad nekoga pitam zašto se neće cijepiti odgovor je uvijek isti,čipiraju nas.

• Milijarder
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,428
    • November 5, 2021 at 7:00 PM
    • #2,637
    Quote from emil
    Quote from NaBiduAsku

https://www.vecernji.hr/vijesti/pfizer…avirusa-1447059

https://www.livescience.com/covid-19-vacci…-explained.html

Mogo si napisat i da je PLIVA lagala jer eto danas sumamed ne pomaze kao onda . KAd je ta vijest objavljena je vladao alfa soj i to je bila tocna vijest. Virus ne miruje. i sigurno ces moc za 10 godina napisat da danasje cjepivo ne pomaze uopce za tadasnji oblik xyz kovida.

Quote from Milijarder

(u ovom slučaju biološko oružje naziva covid-19, proizvedeno u laboratorijima Pfizera u Wuhanu), jer misle da su zaštićeni kao lički medvjedi.

wow. bio si osobno prisutan tom stvaranju ili ti je frend reko na klupici?

Display More

Kada jin prevlada, postaje svoja suprotnost jang, isto tako, kada pamet prevlada, pretvara se u svoju suprotnost..... 8o

• Milijarder
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,428
    • November 5, 2021 at 7:08 PM
    • #2,638

Najprije te otruju, a onda ti nude spasonosni protuotrov! :cursing:

Poznato? 8o

I naravno, besplatno! :) :S :P

• discover
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    434
    • November 5, 2021 at 7:09 PM
    • #2,639

pa kaj niste čuli da je nestašica čipova?

Zato kaj su sve potrošili u cjepiva :D

Iduća 2 cjepiva su ključna!

Pozdrav letećem stožeru montija pythona

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • November 5, 2021 at 7:13 PM
    • #2,640

Evo sto kaze drug Capak. Naravno ovaj postotak nije tocan, ali nema veze. Valjda za HDZ uhljeba nije niti vazno da zna postotni racun, ali neka ostane zabiljezeno da vidimo koji je kvocijent inteligencije ljudi koji odlucuju o nasim zivotima:

"U zadnja 24 sata 307 je hospitaliziranih, 158 nije cijepljeno, dakle 49 posto", rekao je Capak.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:59 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      906k
      2k
    3. All

May 24, 2025 at 1:59 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 23, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

May 23, 2025 at 6:35 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 4:07 PM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. Hafid

May 23, 2025 at 4:07 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

All May 24, 2025 at 1:59 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 23, 2025 at 1:36 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM

Popularne Teme

• DRY BULK

10,486 Replies, 4 years ago
  • Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

2,561 Replies, 3 years ago
  • Trumpove carine

16 Replies, A month ago
  • CORONA virus

3,567 Replies, 5 years ago
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

1,894 Replies, 5 years ago

Slične teme

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Admin
    • February 12, 2020 at 2:32 PM
    • Dionice
  • Komentari na Poslovni dnevnik - poslovni.hr

• maratonac
    • February 13, 2020 at 8:11 PM
    • Kavana

Tags

• Corona