ovo je iz 2019.g ovo je iz 2021,g
Znači umjetno su usadili protein u virus koji omogućava prenos na ljude i upravo taj protein je sada meta u cijepivu...a ameri su financirali lab. u Wuhanu.
Znači umjetno su usadili protein u virus koji omogućava prenos na ljude i upravo taj protein je sada meta u cijepivu...a ameri su financirali lab. u Wuhanu.
I što bi trebali iz ovoga zaključiti ?
Danas imamo 7000 oboljelih, jučer 6300... to je koliko, 220 punih autobusa ljudi...
Od njih će 800 ljudi tijekom idućih 8 dana završiti u bolnici, a stotinjak na respiratoru.
Ako ovo nije pomor, ne znam što je
A očajna vremena traže očajničke mjere.
To sa Covid potvrdama, postoji jedna riječ za to koju nije pristojno upotrijebiti
Cijepljenje je mjera koja spašava život. Ne štiti od obolijevanja, pa čak ni od prenošenja zaraze.. ali štiti od hospitalizacije i fatalnog ishoda. Svede bolest na razinu obične gripe. Zašto nam to ne ulazi u glavu ???????
That's All Folks
Display MoreI što bi trebali iz ovoga zaključiti ?
Danas imamo 7000 oboljelih, jučer 6300... to je koliko, 220 punih autobusa ljudi...
Od njih će 800 ljudi tijekom idućih 8 dana završiti u bolnici, a stotinjak na respiratoru.
To sa Covid potvrdama, postoji jedna riječ za to koju nije pristojno upotrijebiti
Cijepljenje je mjera koja spašava život. Ne štiti od obolijevanja, pa čak ni od prenošenja zaraze.. ali štiti od hospitalizacije i fatalnog ishoda. Svede bolest na razinu obične gripe. Zašto nam to ne ulazi u glavu ???????
That's All Folks
Da cjepiva uopće ne djeluju, jer da djeluju ne bi sad imali 50% više zaraženih nego prije dana kada su se cjepiva pojavila. Njemačka obara rekorde također s 77% cijepljene populacije iznad 18 godina. Pa tko je tu lud, zar nitko ne vidi nelogičnost.
QuoteDodao je i kako u zadnja 24 sata imamo 307 hospitaliziranih od čega 158 nije cijepljeno, što je 49 posto. Od osoba koje su na respiratoru 76 posto njih nije cijepljeno, a od preminulih u zadnja 24 sata nije cijepljeno 27 osoba.
51% hospitaliziranih u zadnja 24 sata je cijepljeno.
QuoteDrugo, pooštravaju se mjere za okupljanja i događanja u zatvorenom gdje će uz EU covid potvrdu biti obvezna maska za lice i fizički razmak.
Dakle na događaju svi imaju potvrdu da su zdravi, a moraju i dalje nositi masku za lice i držati fizički razmak ???
Svjedočimo sumraku inteligencije i rušenju ljudskih sloboda, i iskreno mislim da se ponavlja razdoblje kasnih 30-tih godina 20-tog stoljeća.
naravno da djeluju i da su sigurna, eno ceci kaže da je kao vodu piti... https://hr.n1info.com/vijesti/sasa-c…i-pijenje-vode/
i ova jadna cura 18 godina kad bi popila litru covida ne bi joj bilo ništa, međutim https://www.corriere.it/cronache/21_ot…9c02f57eb.shtml
Neće država plaćati liječenje od potencijalnih nuspojava cijepljenja ili ne daj Bože ukop.
Trenutne znanstvene spoznaje ne moraju odgovarati znanstvenim spoznajama za 10 godina, ali posljedice, ako ih ima, ostaju zauvijek.
Neozbiljno je raznoraznim potvrdicama stigmatizirati ljude, jer prakticiraju pravo odlučivanja o vlastitom zdravlju i životu.
Volja pacijenta je vrhovni zakon.
suma sumarum teme našeg foruma... recimo u ovoj situaciji ja sam Grmoja, a ovi cjepiše su određeni članovi, a posebno članice foruma kao ova 'novinarka' da nije tužno bilo bi smiješno
Je. Dijete bi i čavle jelo, po naravi djeteta....... pa im majke ne dopuštaju
A meni je u stvari svejedno, kada se ne bih time bakćala na dnevnoj bazi... ono za tuđe babe zdravlje
Cijepila sam se pred šest dana i trećom dozom, na dan današnji nemam ni magareće uši ni riblja stopala
Zlovoljna sam kao i uvijek , stanje dakle redovno
Čini se da u kolegičinom slučaju ni treća sreća ne pomaže!
nikako da uspije, ali vjerujte hoće... do kraja ovog mjeseca.
Zašto nebi zatvorili?Jučer popodne sam bio u redovnom mjesećnom šopingu u našem poznatom domaćem centru,dođem na blagajnu ispred mene u redu 4-5 ljudi,stanem iza njih nekih 3-4koraka,dođe neki čovjek iza mene i u vrat mi puše,zamolim ga da se odmakne par koraka i onda je počeo verbalni napad na mene i cijeli svijet.Koliko takvih idiota sebičnih ima kod nas i zato se trebaju uvesti stroge mjere jer mi se neznamo sami čuvati i sve nam je bez veze.Samo da ne govorim o kafićima i seoskim krčmama gdje je sve bez ikakve mjere.
Najbolje je kao Grizzly Adams, negdje na Risnjak. Sve drugo je preriskantno..
najbolje da se ispali na Mars, tamo nema corone.
ovo je iz 2019.g ovo je iz 2021,gZnači umjetno su usadili protein u virus koji omogućava prenos na ljude i upravo taj protein je sada meta u cijepivu...a ameri su financirali lab. u Wuhanu.
ovaj prvi video je vrh... ma razotkrit će se puno toga u budućnosti, a mnogi će se sramiti ako imaju obraza.
Neće država plaćati liječenje od potencijalnih nuspojava cijepljenja ili ne daj Bože ukop.
Trenutne znanstvene spoznaje ne moraju odgovarati znanstvenim spoznajama za 10 godina, ali posljedice, ako ih ima, ostaju zauvijek.
Neozbiljno je raznoraznim potvrdicama stigmatizirati ljude, jer prakticiraju pravo odlučivanja o vlastitom zdravlju i životu.
Smatram da postoji veće dobro(cijepljenje cijele populacije u slučaju iznimno velike opasnosti), ali onda država mora stati iza toga i zbrinuti one koji naj... tj njihove familije.Ovo što rade preko poslodavaca je gadljivo...
Da se pita slobodna volja...to i imamo pa je HDZ na vlasti...
Display MoreDisplay MoreI što bi trebali iz ovoga zaključiti ?
That's All Folks
Da cjepiva uopće ne djeluju, jer da djeluju ne bi sad imali 50% više zaraženih nego prije dana kada su se cjepiva pojavila. Njemačka obara rekorde također s 77% cijepljene populacije iznad 18 godina. Pa tko je tu lud, zar nitko ne vidi nelogičnost.
https://www.telegram.hr/politika-krimi…avnim-sluzbama/
QuoteDodao je i kako u zadnja 24 sata imamo 307 hospitaliziranih od čega 158 nije cijepljeno, što je 49 posto. Od osoba koje su na respiratoru 76 posto njih nije cijepljeno, a od preminulih u zadnja 24 sata nije cijepljeno 27 osoba.
51% hospitaliziranih u zadnja 24 sata je cijepljeno.
QuoteDrugo, pooštravaju se mjere za okupljanja i događanja u zatvorenom gdje će uz EU covid potvrdu biti obvezna maska za lice i fizički razmak.
Dakle na događaju svi imaju potvrdu da su zdravi, a moraju i dalje nositi masku za lice i držati fizički razmak ???
Svjedočimo sumraku inteligencije i rušenju ljudskih sloboda, i iskreno mislim da se ponavlja razdoblje kasnih 30-tih godina 20-tog stoljeća.
sumrak inteligencije? slazem se jer jos postoje ljudi koji misle da su pametniji od svih mada skole nikakve nemaju al zato imaju misljenje o svemu . Ti isti kad obole se nimalo ne ustrucavaju uzek krevet nekom cijepljenom . Onda ne vicu "di je moja sloboda da umrem ko pas na cesti" jer se nisam cijepio. Onda su mali i sitni te trose resurse ostalih .A izabrali su sami da se ne cijepe.
I naravno da imamo sve vise oboljenlih od cjepljenih. Pa kad se svi cijepimo svi oboljeli ce bit cjepljeni. Zaboravljas da cijepivo nije 100% ucinkovito. Da mu pada vremenom djelovanje. Da je bilo 95% na alfa soj a sad smo na delti daleko zaraznijoj.
kazes imamo 50% vise zarazenih. Pa da nema cjepljenih imali bi 400% vise zarazenih jer sad vlada delta a ne alfa soj s kojom ovo stanje usporedjujes.
Ktome tada su se ljudi prdrzavali mjera imao si sve zatvoreno, a sad necjepljeni bauljaju okolo i ne drze se nikakvih mjera.
Jedino se drze zdrastvenog sustava kad obole. Tada im nista ne smeta niti pitaju za svoja ili necija prava .
evo jedan razumistički pristup... malo stanimo na loptu. https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…metode-15116617
pa u pravu su i 'naši' i 'vaši'
mislim da opet ne vidimo širu sliku od one koju gledamo na HRT recimo
cijepiti se treba, tko želi
s naglaskom na starije, slabije i bolesnije
ali što ćeš, neki od njih se ne žele cijepiti jer im nije dostupno (možda da razmislimo o putujućim labosima?)
u pravu je i Lauc kad kaže da je reklamirano i proklamirano vrijeme trajanja efekta cjepiva očito krivo, a to vidimo jer je dosta zaraženih cijepljeno
i visoko procjepljene nacije i zemlje, kao Izrael, skandinavija... imaju ovaj val s većim brojem slučajeva no ikada
pa je upitno u fazi kada se još uvijek malo toga zna raditi cirkus s nametanjem potvrda, maski po centrima i ograničavanjem okupljanja
jednostavno, to nije znanstveni pristup nego 'ajmo probat'
no umjesto da se to shvati kao pluralizam mišljenja, etiketiraju ga kao antivaksera
također vidim da mnoge brine preopterećenost sustava?
taj tzv. 'sustav zdravstva' curi na sve strane, nikad ozbiljnije nije snimljeno stanje i napravljen reset (reforma), i tu je Marić u pravu
držim da tko plaća doprinos za zdravstvo mora dobiti adekvatnu zdravstvenu zaštitu
inače ukinuti ovaj obvezni horizontalni doprinos, nek' si svako plati policu osiguranja kod privatnih osiguravatelja, po mogućnosti onih koji imaju privatne klinike a za ostale neka se pobrine hitna služba
nema druge!
Display MoreNeće država plaćati liječenje od potencijalnih nuspojava cijepljenja ili ne daj Bože ukop.
Smatram da postoji veće dobro(cijepljenje cijele populacije u slučaju iznimno velike opasnosti), ali onda država mora stati iza toga i zbrinuti one koji naj... tj njihove familije.Ovo što rade preko poslodavaca je gadljivo...
Da se pita slobodna volja...to i imamo pa je HDZ na vlasti...
To što je netko u određenom trenutku dao svoj glas određenoj političkoj opciji, ne znači da je potpisao i bjanko zadužnicu.
ako je odlucio neka je. al onda neka ide na klupicu pred bolnicu kad dobije kovid a ne u krevet u bolnicu. izabrao je pa nek ima to sto je izabrao. ne kazem da ga ne treba lijecit jer bolesne ljude treba lijecit, al kad dodjemo do izbora dal ce na klupicu cjepljeni ili necjepljeni treba se znat da je njegov izbor bio klupica, a cjepljenom je izbor bio krevet.
On je prihvatio rizik cjepljenja i "nagrada" mu je krevet u bolnici(ako to mozemo nazvat uopce nagradom). ti si svoje izabrao ne cjepljenjem i eto imas klupicu jer si na njoj zavrsio upravo radi svojeg izbora a cjepljeni je u onom postotku na kojeg nije cjepivo djelovalo.
i da bude jasnije "klupica" je arena- sator pred bolnicom i ostale neadekvatne prostorije koje se ne zovu bolnica.
sumrak inteligencije? slazem se jer jos postoje ljudi koji misle da su pametniji od svih mada skole nikakve nemaju al zato imaju misljenje o svemu . Ti isti kad obole se nimalo ne ustrucavaju uzek krevet nekom cijepljenom . Onda ne vicu "di je moja sloboda da umrem ko pas na cesti" jer se nisam cijepio. Onda su mali i sitni te trose resurse ostalih .A izabrali su sami da se ne cijepe.
I naravno da imamo sve vise oboljenlih od cjepljenih. Pa kad se svi cijepimo svi oboljeli ce bit cjepljeni. Zaboravljas da cijepivo nije 100% ucinkovito. Da mu pada vremenom djelovanje. Da je bilo 95% na alfa soj a sad smo na delti daleko zaraznijoj.
kazes imamo 50% vise zarazenih. Pa da nema cjepljenih imali bi 400% vise zarazenih jer sad vlada delta a ne alfa soj s kojom ovo stanje usporedjujes.
Ktome tada su se ljudi prdrzavali mjera imao si sve zatvoreno, a sad necjepljeni bauljaju okolo i ne drze se nikakvih mjera.
Jedino se drze zdrastvenog sustava kad obole. Tada im nista ne smeta niti pitaju za svoja ili necija prava .
Kad sam bio u osnovnoj školi mene su učili da cjepiva štite, u zadnjih godinu dana imamo cjepivo koje nije učinkovito, a također ubija ljude kroz srčane i moždane udare. Definicija cjepiva se promijenila po potrebi ekipe iz Davosa koja kontrolira svjetske medije. Cijepio se nisam, pa sam nakon 2 godine još zdrav, Covid-19 nisam imao.
Zdravo se hranim, treniram redovito, čuvam svoje zdravlje, i mislim svojom glavom. Nemam ništa protiv cjepiva koja su dokazana i stvarno funkcioniraju, ali ovo smeće koje ne štiti i daje cijepljenjima potvrdu za širenje virusa ne odobravam.
Ukoliko je virus toliko zarazan koliko se priča vjerujem da sam stupio u kontakt s njim, jednostavno sam dovoljno imun na njega. I ne treba mi cjepivo koje mi može dati trombozu ili miokarditis za bolest koju ću 99,99% preživjeti. Ja sam za slobodu izbora, nek svatko odluči za sebe. Ove prisile su iz totalitarnih režima, i jako smo blizu erupciji prosvjeda.
evo i ja kažem da pušačima treba uskratiti krevet kad završe na onkologiji, mislim treba ih liječiti ali oni koji nisu pušili imaju prednost...eto to su moja pravila, mali sam nazi ali hebiga takav sam jedino je sigurno da ćemo svi tako popušit
sumrNemam ništa protiv cjepiva koja su dokazana i stvarno funkcioniraju, ali ovo smeće koje ne štiti i daje cijepljenjima potvrdu za širenje virusa ne odobravam.
ja ga čak i odobravam, nek se cijepi tko god se hoće cijepiti ali en ovako perfidno, uvjetovano otkazima i ostalim gnusobama. A o djeci da i ne govorim. A vi neki ovdje javite mi se, dat ćemo vam ja i moja žena sve doze.
evo i ja kažem da pušačima treba uskratiti krevet kad završe na onkologiji, mislim treba ih liječiti ali oni koji nisu pušili imaju prednost...eto to su moja pravila, mali sam nazi ali hebiga takav sam jedino je sigurno da ćemo svi tako popušit
ja ga čak i odobravam, nek se cijepi tko god se hoće cijepiti ali en ovako perfidno, uvjetovano otkazima i ostalim gnusobama. A o djeci da i ne govorim. A vi neki ovdje javite mi se, dat ćemo vam ja i moja žena sve doze.
pa ja se slazem s tom logikom al zaboravljas da kad dodje pusac na lijecenje bolnice nisu popunje 100% i ne otvaraju arenu i satore da bi tebe primili.
Ovjde pricamo da su necjepljeni koronasi okupirali kompletno zdravstvo i da se radi njihovog izbora svi ostali ne mogu lijeciti. . Ok njihov izbor, al nek onda ostanu na klupici da se mi ostali mozemo lijeciti. dokle god ima mjesta u bolnici nek se lijece i oni u bolnici al ovim tempom mi cemo imat bolesnicke krevete po konzumima.
i molim promjeni poruku gdje me citiras jer to sto kao ja citiram nije moja poruka.
ima i jednih i drugih. cijepljenih i necijepljenih po bolnicama.
Samo ću jednu stvar reći,svi ste hrabri tako dugo dok ti netko iz uže familije ne završi na respiratoru i tamo se bori za život.Da točno cjepivo ne štiti potpuno od korone ali smanjuje rizik.Voziš se autom,vezan si,imaš saobračajnu nesreću i pojas te recimo spasi,ovaj pored tebe nije bio vezan i više ga nema.Jednostavno treba smanjiti rizik,cijepiti se tako da mogu bolnice liječiti druge bolesnike.
Samo ću jednu stvar reći,svi ste hrabri tako dugo dok ti netko iz uže familije ne završi na respiratoru i tamo se bori za život.Da točno cjepivo ne štiti potpuno od korone ali smanjuje rizik.Voziš se autom,vezan si,imaš saobračajnu nesreću i pojas te recimo spasi,ovaj pored tebe nije bio vezan i više ga nema.Jednostavno treba smanjiti rizik,cijepiti se tako da mogu bolnice liječiti druge bolesnike.
Da? Recite to ovoj curi. 18 godina. https://www.corriere.it/cronache/21_ot…9c02f57eb.shtml
Display Moresumrak inteligencije? slazem se jer jos postoje ljudi koji misle da su pametniji od svih mada skole nikakve nemaju al zato imaju misljenje o svemu . Ti isti kad obole se nimalo ne ustrucavaju uzek krevet nekom cijepljenom . Onda ne vicu "di je moja sloboda da umrem ko pas na cesti" jer se nisam cijepio. Onda su mali i sitni te trose resurse ostalih .A izabrali su sami da se ne cijepe.
Kad sam bio u osnovnoj školi mene su učili da cjepiva štite, u zadnjih godinu dana imamo cjepivo koje nije učinkovito, a također ubija ljude kroz srčane i moždane udare. Definicija cjepiva se promijenila po potrebi ekipe iz Davosa koja kontrolira svjetske medije. Cijepio se nisam, pa sam nakon 2 godine još zdrav, Covid-19 nisam imao.
Zdravo se hranim, treniram redovito, čuvam svoje zdravlje, i mislim svojom glavom. Nemam ništa protiv cjepiva koja su dokazana i stvarno funkcioniraju, ali ovo smeće koje ne štiti i daje cijepljenjima potvrdu za širenje virusa ne odobravam.
Ukoliko je virus toliko zarazan koliko se priča vjerujem da sam stupio u kontakt s njim, jednostavno sam dovoljno imun na njega. I ne treba mi cjepivo koje mi može dati trombozu ili miokarditis za bolest koju ću 99,99% preživjeti. Ja sam za slobodu izbora, nek svatko odluči za sebe. Ove prisile su iz totalitarnih režima, i jako smo blizu erupciji prosvjeda.
Jesi se informirao koliko je problematicno to cijepivo koje si dobio u OS? Po danasnjim standardima to cijepivo nebi proslo 2 fazu.
Kolko je to ljudi umrlo od tih silnih nuspojava? iams neki konkretan broj? kolko je to u postotku u odnosu na primjelna cjepiva? Pa kolko je ljdi umrlo i imalo nuspjava od cjepiva koje spominjes koje se prima pod obavezno u OS?
svaka cast za zdrav zivot. Neces se cijepit tvoj izbor i ja ga postujem,. Nadam se da kad ce ti zatrebat kisik i dalje imat taj stav i rec - ne necu ja kiskik ja sam mlad sportista i nisam se cijepio pa je red da ga uzme isto tako mlad sportista koji se cijepio a ne ja.... sigurno ces tako postupiti kad neces moc udahnut jel tako ???mos si mislit . Svi su hrabri dok im se ne dogodi. a kad se dogodi onda muk i tisina slijeganje ramenima itd... znas li kolka je opasnost primat kisik? sto ako tehnicaar nesto sjebe jer je umoran?
Da? Recite to ovoj curi. 18 godina. https://www.corriere.it/cronache/21_ot…9c02f57eb.shtml
24 godine, slovački hokejaš, srčani udar, Covid bi 99,99% preživio.
Sergio Aguero: Football Star Suffers Heart Problems During Match, 6 Weeks After Promoting Vaccines To 12-Year-Olds : The COVID World