1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Financije i gospodarstvo
  3. Stručne rasprave

CORONA virus

• buMBum
  • February 15, 2020 at 11:37 AM
  • barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • July 4, 2021 at 10:23 PM
    • #2,101

e super si to rekla kol. Marielena, svi se tu pozivaju na društvenu odgovornost i ok ajmo onda biti u svemu odgovorni...ajmo uvesti obavezno glasanje na izborima a onda može i obavezno cijepljenje a onima koji se ne slažu kazna 2000kuna :)

ima tko protiv :?:

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • July 4, 2021 at 10:24 PM
    • #2,102
    Quote from Flight

Pa opisi nam malo te slučajeve. Gdje i kada se to dogodilo, nešto o okolnostima, konkretnom cjepivu i sl, pa ako ima istine u tome ne vidim razlog da se priča ne pokrene. Nije da ne vjerujem…. Al obzirom da smo ovdje svi anonimni ne postoji bilo kakva odgovornost za napisanu riječ. Bila ona istinita ili lažna.

Radi se o osobama u srednjim tridesetim godinama, jedna osoba se morala cijepiti radi posla, za drugu nisam siguran da li je radi posla ili svojom voljom, cijepljeni su Pfizerom. Komplikacije su se dogodile nakon 2-3 dana, sa simptomima osipa, visoke temperature, problemi s plućima, znači govorimo o otkazivanju jednog velikog dijela pluća.

Točan identitet osoba znam, ali nemam pravo da vam to kažem, niti me tko autorizirao da nečije privatne podatke javno iznosim. Nemam razloga lagati, tko će vjerovati nek vjeruje, tko neće ne mora. Više od ovog vam ne mogu reći.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • July 4, 2021 at 10:24 PM
    • #2,103

Batka

Je, bitno je da nitko nikoga ne gleda poprijeko i da svatko može raditi sto hoće, al ako slučajno se tko ozbiljno razboli ili ne daj Boze umre…. To nije tvoja odgovornost jer ti to ne razumijes… a zašto to isto pitanje o nerazumijevanju ne postaviš Ministarstvu?

Ja sve savrseno razumijem i sigurno ne bih pasivno vrtio palcevima i filozofirao o “nerazumijevanju” i beskrajnoj slobodi zanovijetanja.

Quote from Paulie
    Quote from Flight

Pa opisi nam malo te slučajeve. Gdje i kada se to dogodilo, nešto o okolnostima, konkretnom cjepivu i sl, pa ako ima istine u tome ne vidim razlog da se priča ne pokrene. Nije da ne vjerujem…. Al obzirom da smo ovdje svi anonimni ne postoji bilo kakva odgovornost za napisanu riječ. Bila ona istinita ili lažna.

Radi se o osobama u srednjim tridesetim godinama, jedna osoba se morala cijepiti radi posla, za drugu nisam siguran da li je radi posla ili svojom voljom, cijepljeni su Pfizerom. Komplikacije su se dogodile nakon 2-3 dana, sa simptomima osipa, visoke temperature, problemi s plućima, znači govorimo o otkazivanju jednog velikog dijela pluća.

Točan identitet osoba znam, ali nemam pravo da vam to kažem, niti me tko autorizirao da nečije privatne podatke javno iznosim. Nemam razloga lagati, tko će vjerovati nek vjeruje, tko neće ne mora.

Pa i ja sam dobio visoku temperaturu od gotovo 38,5-39 stupnjeva od AstraZenece i trajalo je ukupno dva dana. Al to nisu neocekivane nuspojave. Pfizer ima mnogo manje nuspojava od AstraZenece. Svako cjepivo ima nuspojave, ali su posljedica oboljevanja nerijetko puno teze od tih nuspojava.

Edited once, last by Flight: Merged a post created by Flight into this post. (July 4, 2021 at 10:27 PM).

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • July 4, 2021 at 10:45 PM
    • #2,104
    Quote from barbosa 2.0

e super si to rekla kol. Marielena, svi se tu pozivaju na društvenu odgovornost i ok ajmo onda biti u svemu odgovorni...ajmo uvesti obavezno glasanje na izborima a onda može i obavezno cijepljenje a onima koji se ne slažu kazna 2000kuna :)

ima tko protiv :?:

Mi smo drustvo vrlo niske odgovornosti i brige za opce dobro.

Na izbore ne izlazi 60% ljudi, a ovi sto izadju za HDZ glasati su u vecini slucajeva klijentelisticki povezani sa HDZom. Svatko gleda sebicno svoj interes.

I onda se dispet prema losoj vladi ocituje u ovakvoj nezrelosti. Kaze vlada da se moram cijepiti, sada bas necu.

Posljedica i loseg obrazovanja i niskog stupnja odgovornosti.

Nisam ja ni za kakav kolektivizam niti za drzavnu represiju.

Smatram da jako drustvo mogu izgraditi samo slobodni pojedinci.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • July 4, 2021 at 10:45 PM
    • #2,105
    Quote from Paulie

Točan identitet osoba znam, ali nemam pravo da vam to kažem, niti me tko autorizirao da nečije privatne podatke javno iznosim. Nemam razloga lagati, tko će vjerovati nek vjeruje, tko neće ne mora. Više od ovog vam ne mogu reći.

ovo i mene zabrinjava.

ova dobna skupina, do sada, od "prirodne" infekcije virusom nije imala značajnijih posljedica, a cjepiva, dokazano, od tebe mogu napraviti invalida (barem šta se srca tiče).

zamisli osobu tih godina koja ne smije potrčati za svojim djeteom, a da je ne strefi herc.

iskreno, uopće nisam pametan šta napraviti.

nisam pravio onaj test na antitijela, al nedavno sam imao nekih "problema" s gornjim dišnim putevima (al to inače kod mene uobičajeno), pa možda bi mi i test stalno ispadao pozitivan 🤷

btw., ako bi se i cjepio išao bi da mi šuknu Johnsona (no homo :S), jer je samo jedna doza, al, bogami, ne idem na nikakve ove masovnjake inače, pa neću ni na masovno cijepljenje.

jer ako dosad nisam, nekim čudom, skupio i prebolio virus, tamo ću ga sigurno skupiti kad nas na tisuće tamo naguraju bez ikakve distance + šta ću ga još dobiti i cjepivom.

al, npr. otišao bi se cjepiti kod svoje doktorice ili negdje di još 100-tinjak ljudi ne kašlje, ne kiše i ne šmrće po meni.

cjepit se vjerojatno hoću, al pod svojim, i medicinski dokazanim, uvjetima, a ne da me kao stoku guraju u tor da se cijepim na mjestu na kojem se epidemiološke mjere uopće ne poštuju.

jer baš ova masovna cijepljenja di hrpa ljudi ili nema ili ima nekakav polu-imunitet su glavni razlog nastanka novih varijanti (to vam govori i virolog koji je radio i za Gejca, čiji sam invervju objavio).

i još sad pribrojite na sve to isti postupak x2 (osim sa Johnsonom) 🤷

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • July 4, 2021 at 10:58 PM
    • #2,106

VELIKA ANKETA Treba li cijepljenje biti obavezno?

dobar text a ima i ok komentara ispod

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • July 4, 2021 at 10:58 PM
    • #2,107

Ajmo ne ludovati.

Cijepni punklt.

Dolazi se u unaprijed urečenom terminu, na minutu. Nema naguravanja, nema čekanja, ide ko' podmazano. Na jedan se ulaz ulazi, na drugi izlazi, 1700 ljudi u jednom danu,.Ni dobar dan si nisu bili dovoljno blizu reći.

Problem je naravno bila rezervacija termina, ali to je odrađeno u pozadini

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • July 4, 2021 at 11:11 PM
    • #2,108
    Quote from zlocesti

Ajmo ne ludovati.

Cijepni punklt.

Dolazi se u unaprijed urečenom terminu, na minutu. Nema naguravanja, nema čekanja, ide ko' podmazano. Na jedan se ulaz ulazi, na drugi izlazi, 1700 ljudi u jednom danu,.Ni dobar dan si nisu bili dovoljno blizu reći.

nije istina.

prodavačica u mom dućanu je čekala 2 i pol sata u uvjetima koje sam opisao.

možda je tamo kod vas tako, al u ST to definivno nije slučaj.

a mi doli smo poznati po tome da nam je organizacija jača strana i da su ljudi u bolnicama obolijevali od virusa.

jbg., stvori mi uvjete i tretiraj ko čovjeka, pa ću te i poslušati.

a zašto isključivo Johnson?

zato što su ga razvijali Skandinavci, koji su i inače imali najblaže mjere, i koji iznimno poštuju osobne slobode, tako da ako s time cijepe svoje, onda je i meni to sasvim razumna doza zaštite koja je dokazano učinkovita 🤷

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• Ledica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,221
    • July 4, 2021 at 11:17 PM
    • #2,109
    Quote from Marielena

Usporedba SFRJ sa modernim drustvom nema smisla.

Trebamo prihvatiti da je suvremeni covjek skeptik i nema autoritete, a politicari imaju najmanje ugleda u drustvu danas.

Prije korone, drzave sa najvecom procijepljenoscu su bile Izrael i Svicarska, gdje cjepiva nisu nikada bila obavezna.

Hrvatska i Srbija na dnu sa obaveznim cijepljenjem.

Na kakav zaključak nas navodi činjenica da države poput Izraela, Švicarske, Velike Britanije pa i USA imaju najviše stope procijepljenosti svojih građana, a obrazovano stanovništvo naprednih i bogatih balkanskih država mudruje oko cijepljenja i masovno ga odbija ?

• Ledica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,221
    • July 4, 2021 at 11:36 PM
    • #2,110
    Quote from st-brajo
    Quote from zlocesti

Ajmo ne ludovati.

Cijepni punklt.

nije istina.

prodavačica u mom dućanu je čekala 2 i pol sata u uvjetima koje sam opisao.

možda je tamo kod vas tako, al u ST to definivno nije slučaj.

a mi doli smo poznati po tome da nam je organizacija jača strana i da su ljudi u bolnicama obolijevali od virusa.

jbg., stvori mi uvjete i tretiraj ko čovjeka, pa ću te i poslušati.

a zašto isključivo Johnson?

zato što su ga razvijali Skandinavci, koji su i inače imali najblaže mjere, i koji iznimno poštuju osobne slobode, tako da ako s time cijepe svoje, onda je i meni to sasvim razumna doza zaštite koja je dokazano učinkovita 🤷

Display More

Točno je da je organizacija cijepljenja u mnogim sredinama veliki problem. Suprug moje necakinje u Zagrebu rado bi se cijepio, ali cijepljenje je samo organizirano u prijepodnevnoj smjeni, a posao mu je takav da bi mu odgovaralo jedino kasnije popodne nakon posla.

Trebali bi svi doći po savjete o organiziranosti cijepljenja u Međimursku županiju gdje se bez guzve i čekanja možeš cijepiti i prijepodne i poslijepodne, a to je i jedina županija koja je prva izradila jeftinu i efikasnu vlastitu platformu prijave i poziva na cijepljenje.

• maratonac
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,592
    • July 5, 2021 at 12:08 AM
    • #2,111

Ja sam se cijepio s dvije doze Pfizera. Drugi dozu sam primio krajem 5-og mjeseca. Nikakve nuspojave nisam imao, pa čak ni oteklinu na mjestu uboda ili bol u ruci. Supruga mi je zdravstveni radnik. Cijepila se još u veljači-ožujku. Isto nikakve simptome nije imala niti nakon jedne doze. Ona je čak radila test i na antitijela nakon toga i imala ih je ohoho.

Od 100.000 ljudi, par njih će dobit anafilaksu nakon kikirikija. Tako da je teško govorit o nepouzdanosti cjepiva. Sranje je jedino ako si statistički baš ti taj. Al tako je i sa svim drugim. Ne vidim da se ljudi ne voze autima i avionima, a sranja se događaju svaki dan.

Nešto mi govori da ćemo danas UP! :thumbup:

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • July 5, 2021 at 8:13 AM
    • #2,112
    Quote from maratonac

Ja sam se cijepio s dvije doze Pfizera. Drugi dozu sam primio krajem 5-og mjeseca. Nikakve nuspojave nisam imao, pa čak ni oteklinu na mjestu uboda ili bol u ruci. Supruga mi je zdravstveni radnik. Cijepila se još u veljači-ožujku. Isto nikakve simptome nije imala niti nakon jedne doze. Ona je čak radila test i na antitijela nakon toga i imala ih je ohoho.

Od 100.000 ljudi, par njih će dobit anafilaksu nakon kikirikija. Tako da je teško govorit o nepouzdanosti cjepiva. Sranje je jedino ako si statistički baš ti taj. Al tako je i sa svim drugim. Ne vidim da se ljudi ne voze autima i avionima, a sranja se događaju svaki dan.

Od sada pomno pratimo Vaše pisanje da vidimo ima li kakvih promjena u ponašanju 🙂

• discover
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    434
    • July 5, 2021 at 9:02 AM
    • #2,113

ajmo doktori iznesite istinu zašto preporučujete cijepljenje onih koji su već preboljeli i stekli imunitet?

iznesite istinu koliko traje prirodni imunitet, a koliko od cjepiva?

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • July 5, 2021 at 9:22 AM
    • #2,114
    Quote from discover

ajmo doktori iznesite istinu zašto preporučujete cijepljenje onih koji su već preboljeli i stekli imunitet?

iznesite istinu koliko traje prirodni imunitet, a koliko od cjepiva?

Pa vidite stalno novi soj.. mutira do te granice da to još do sada povijest i ljudski život nije zabilježio..malo alfa,beta gama...pa malo južna američki ja pa malo London . .mene zanima kad će doći soj iz Zagorja? Taj će se liječiti na pravi način kao Zagorci prvo se svi zbroje pa oduzmu uz par kupica vina, malo muzike i malo galame... E tad ja idem po svoju dozu 😁😁

• NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • July 5, 2021 at 9:44 AM
    • #2,115
    Quote from Sokolic

Cijepljenje protiv hepatitisa je obvezno. Tu nitko ne vidi fašizam. Kako to? Kako to?

zato jer kad pobereš hepatitis imaš posljedice čitav život, ako s druge strane pobereš koronu i mlad si onda fino imaš 37 temperaturu jedan dan i ne možeš u teretanu taj dan. Ako pak imaš gripu onda si razvaljen 10 dana u bolovima i moliš boga da stane... e sad mene zanima ako od gripe doslovno crkavaš i ne moraš se cijepiti a od ovog smeća imaš 37 jedan dan i na nogama si koji je vama svima k.... :D

Quote from Marielena

Naravno da se tice svih ukljucenih, ali ne bih rekla da clanovi vlade brinu o Vama ili meni. Brinu kako ostati na vlasti.

ne kuži taj to. :D

Edited once, last by NaBiduAsku: Merged a post created by NaBiduAsku into this post. (July 5, 2021 at 9:47 AM).

• NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • July 5, 2021 at 9:49 AM
    • #2,116
    Quote from accountant
    Quote from Sokolic

U plemenitom nastojanju da ne budete izmanipulirani, u uzvišenoj namjeri da imate svoju slobodu, što je super i poželjno, samo pazite da ne izgubite razbor i zdravu logiku

Ajde ne trabunjaj. Imao sam koronu. Prebolio. Lakše nego gripu. Bilo mi je kao lakša viroza. A skužio sam tek po gubitku mirisa da bi mogla biti korona.

Vježbam, pazim što jedem, pješačim do posla i natrag. Vikendom okrenem par km na bajku. Perem ruke nakon wc-a i kad stignem. Higijena buraz.

Svi drugi koje znam, a koji su imali problema, su bili pretili, žderali bureke, neaktivni. Plus neki uredski posao. Ili starci.

Ma sad ćeš reći da i sportaši umiru. Istina, bilo je slučajeva. Ali eto i onaj Šved se srušio na terenu na Euru. Pa pošto je bilo na telki i u prime time terminu svi su vidjeli i pričali o tome.

Tako je i s koronom: ni gripa, ni srčani bolesnici ni onkološki više nisu zanimljivi medijima. Ne nose klikove. Nisu in.

Lockdown je kontraproduktivan. Neefikasan. Dokazano neučinkovit.

Cijepiti se treba - tko želi. Prisila je neustavna.

A na šrot hranu punu šećera i ugljikohidrata, soda sokove uvesti porez kao i na cigarete.

Display More

AMEN. Bravo kolega, toliko jednostavno ali ne možeš kontra straha i paranoje sitnih hipohondara.

• NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • July 5, 2021 at 10:16 AM
    • #2,117

<3 https://www.novilist.hr/rijeka-regija/…-mi-istu-stvar/ <3

bravo roditelji, kaže dijete želim biti siguran da neću nikoga zaraziti... ali dijete drago ako se odrasli boji da ćeš ga zaraziti taj se hipohondar već cijepio a tvoji egositični roditelji toliko žele putovati i biti slobodni da su te dali cijepiti iako sa svojih 12 godina ne bi osjetio da imaš koronu. Toliko te vole. Divotica nema šta.

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • July 5, 2021 at 10:20 AM
    • #2,118

Prisjetimo se Alemkinih riječi prije godinu dana. Što se promijenilo pa je Alemka promijenila svoje stručno mišljenje ?

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kako su britanci zastrašivali ljude lažnim i naručenim medijskim natpisima.

https://seebiz.eu/drustvo/clanov…itarizam/257912

Članovi savjeta SPI-B, koji je prvotno bio formiran tijekom pandemijske 'svinjske gripe', a reaktiviran je s pojavom koronavirusa, upozorio je u ožujku prošle godine da ministri u javnoj komunikaciji trebaju povećati očekivanu razinu osobne prijetnje od covida-19 jer značajan broj ljudi, tvrdili su tada, još uvijek ne osjeća da im je život dovoljno ugrožen.

Idemo dalje, kako je njemački ministar naručio širenje straha: ‘Imat ćemo milijun mrtvih od covida. Dakle, model širenja korone i smrtnosti je naručen, do njega se nije došlo znanstvenim metodama, a znanstvenici su lažirali model. Ne znam da li razumijete kakve to implikacije ima i na znanost kao takvu.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…covida-15050389

Znanstvenicima se, kako prenosi Welt, 19. ožujka prošle godine obratio Markus Kerber, državni tajnik u Ministarstvu unutarnjih poslova koje predvodi bavarski političar Horst Seehofer. Kerber je pisao Lotharu Wieleru, šefu vladinog Instituta „Robert Koch", potom Leibniz Institutu za ekonomska istraživanja, Institutu za njemačku privredu, te Zakladi za znanost i politiku kao i nekim sveučilištima.

Kerber je od njih zatražio „da izrade model na čijoj osnovi bi se mogle planirati mjere preventivne i represivne prirode.“

I da ovakvima ja vjerujem da su cjepiva sigurna ??? S tim da se proizvođač, EU i država odriču bilo kakve odgovornosti. Imam glavu, nisam ovca, cijepiti se neću pod takvim uvjetima dok ovakvi lažovi kreiraju neviđenu propagandu straha.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • July 5, 2021 at 10:29 AM
    • #2,119
    Quote from Paulie

Prisjetimo se Alemkinih riječi prije godinu dana. Što se promijenilo pa je Alemka promijenila svoje stručno mišljenje ?

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kako su britanci zastrašivali ljude lažnim i naručenim medijskim natpisima.

https://seebiz.eu/drustvo/clanov…itarizam/257912

Članovi savjeta SPI-B, koji je prvotno bio formiran tijekom pandemijske 'svinjske gripe', a reaktiviran je s pojavom koronavirusa, upozorio je u ožujku prošle godine da ministri u javnoj komunikaciji trebaju povećati očekivanu razinu osobne prijetnje od covida-19 jer značajan broj ljudi, tvrdili su tada, još uvijek ne osjeća da im je život dovoljno ugrožen.

Idemo dalje, kako je njemački ministar naručio širenje straha: ‘Imat ćemo milijun mrtvih od covida. Dakle, model širenja korone i smrtnosti je naručen, do njega se nije došlo znanstvenim metodama, a znanstvenici su lažirali model. Ne znam da li razumijete kakve to implikacije ima i na znanost kao takvu.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…covida-15050389

Znanstvenicima se, kako prenosi Welt, 19. ožujka prošle godine obratio Markus Kerber, državni tajnik u Ministarstvu unutarnjih poslova koje predvodi bavarski političar Horst Seehofer. Kerber je pisao Lotharu Wieleru, šefu vladinog Instituta „Robert Koch", potom Leibniz Institutu za ekonomska istraživanja, Institutu za njemačku privredu, te Zakladi za znanost i politiku kao i nekim sveučilištima.

Kerber je od njih zatražio „da izrade model na čijoj osnovi bi se mogle planirati mjere preventivne i represivne prirode.“

I da ovakvima ja vjerujem da su cjepiva sigurna ??? S tim da se proizvođač, EU i država odriču bilo kakve odgovornosti. Imam glavu, nisam ovca, cijepiti se neću pod takvim uvjetima dok ovakvi lažovi kreiraju neviđenu propagandu straha.

Display More

Pa što ne staviš cijeli tekst? Sve je pojašnjeno u tekstu. Rizik postoji, al bolje je primiti i djelomično učinkovito cjepivo nego se ne cijepiti i moguće razviti težak ili fatalan oblik bolesti?!

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • July 5, 2021 at 10:31 AM
    • #2,120

Što je to pojašnjeno u tekstu, da treba i do 10 godina ? Žena se posula pepelom i nakon godinu dana govori sve suprotno nego lani. O čemu ti pričaš ?

"Bez tri godine ne možemo biti sigurni da je neki lijek ili cjepivo sto posto učinkovit ili neškodljiv", odgovorila je Markotić.

Opisala je faze nakon kojih se može reći da imamo siguran i učinkoviti lijek ili cjepivo.

"Prvo se rade istraživanja u laboratorijima da se vidi što je kandidat za cjepivo, zatim ispitivanja na životinjama i tu je važno ponovno potvrditi da ne škodi. Nakon toga slijede ispitivanja učinkovitosti hoće li se javiti antitijela koja bi mogla neutralizirati virus. Zatim ide faza u kojoj se na manjem broju ljudi primjenjuje cjepivo i opet gledate neškodljivost koja se ne mora vidjeti odmah. Onda ide faza s par tisuća ispitanika, ponovno je u prvom redu neškodljivost. Ispituje se stvaraju li se antitijela i zatim se testira na više kontinenata i na stotinama tisuća ljudi. Zadnja faza je cjeloživotno praćenje cjepiva što uključuje i prijavu nuspojava", objasnila je Markotić i ponovila u kojem vremenskom periodu je razumno očekivati cjepivo.

"Po normalnom postupku 3, 5, 10 godina, po ubrzanom postupku godinu do dvije s punom sviješću da postoje rizici nepotpune učinkovitosti", dodala je.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. 7SLO 20

• Like 1
      • Santo
      • January 14, 2023 at 2:27 PM
      • Investicijski fondovi
      • Santo
      • June 8, 2025 at 11:13 PM
    2. Odgovora
      20
      Pregleda
      8.9k
      20
    3. Rostov

June 8, 2025 at 11:13 PM
    1. IKBA (ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.) 311

• Like 1
      • propalica
      • February 14, 2020 at 11:16 AM
      • Dionice
      • propalica
      • June 8, 2025 at 6:16 PM
    2. Odgovora
      311
      Pregleda
      107k
      311
    3. Kirac

June 8, 2025 at 6:16 PM
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • June 7, 2025 at 11:04 AM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      488k
      1.2k
    3. bluelionZG

June 7, 2025 at 11:04 AM
    1. HT (Hrvatski Telekom d.d.) 769

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:28 PM
      • Dionice
      • Admin
      • June 6, 2025 at 6:08 PM
    2. Odgovora
      769
      Pregleda
      420k
      769
    3. loto

June 6, 2025 at 6:08 PM
    1. SAPN (SAPONIA d.d.) 1.1k

• tizian1
      • February 12, 2020 at 8:49 PM
      • Dionice
      • tizian1
      • June 6, 2025 at 5:05 PM
    2. Odgovora
      1.1k
      Pregleda
      509k
      1.1k
    3. xdado

June 6, 2025 at 5:05 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• 7SLO

Rostov June 8, 2025 at 11:13 PM
  • IKBA (ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.)

Kirac June 8, 2025 at 6:16 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

bluelionZG June 7, 2025 at 11:04 AM
  • HT (Hrvatski Telekom d.d.)

loto June 6, 2025 at 6:08 PM
  • SAPN (SAPONIA d.d.)

xdado June 6, 2025 at 5:05 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo June 6, 2025 at 11:22 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

Avx June 6, 2025 at 9:21 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 6, 2025 at 9:09 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM

Popularne Teme

• DRY BULK

10,486 Replies, 4 years ago
  • Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

2,561 Replies, 3 years ago
  • Trumpove carine

20 Replies, A month ago
  • CORONA virus

3,567 Replies, 5 years ago
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

1,894 Replies, 5 years ago

Slične teme

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Admin
    • February 12, 2020 at 2:32 PM
    • Dionice
  • Komentari na Poslovni dnevnik - poslovni.hr

• maratonac
    • February 13, 2020 at 8:11 PM
    • Kavana

Tags

• Corona