1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Financije i gospodarstvo
  3. Stručne rasprave

CORONA virus

• buMBum
  • February 15, 2020 at 11:37 AM
  • zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • December 30, 2020 at 6:42 PM
    • #1,521
    Quote from emil
    Quote from Paulie

Cijepite se onda, ako cjepivo štiti kako vi vjerujete nemate se čega bojati niti vas ja ne-cjepiša bilo kako ugrožavam.

Pušači ugrožavaju drugog zbog pasivnog pušenja, alkoholičari ugrožavaju pješake i druge vozače, itd. Vašom logikom puno ljudi bi se moglo izolirati u male kutije i odbaciti od društva.

Samo da vas jedno pitam, ukoliko vama cjepivo izazove neke ozbiljne zdravstvene posljedice, odričete li se vi prava na solidarno liječenje ?

Vidim da ste brzi na okidaču da se necjepiše odreknu prava na solidarno liječenje, pa pitam vas za obrnutu situaciju, ukoliko bude nuspojava da li se odričete prava na liječenje ?

pa i izolirani su. pusaci smiju pusit tamo gdje je dozvoljeno i u svojoj spavacoj.

vozaci ne smiju vozit pijani jer snose sankcije.

isto tako svi zarazeni ne smiju bauljat okolo jer eto zele imat svoju slobodu nego moraju bit izolirani ili doma ili u nekoj ustanovi.

Tvojom logikom netko s TBC smije eto doc u skolu vrtic i kretat se slobodno i sirit zarazu bez da ikome polaze racuna. I onda to jos skrivat da bi zarazio sto vise ljudi jer eto ima slobodu popit kavu kad i gdje hoce i onda jos na kraju uzet oruzje u ruku jer eto ima svoju slobodu.. E pa ne moze nego ce ga lijepo i silom stavit u ustanovu i izolirat od ostatka jer njegova sloboda nije veca od sloboda ostalih.

Sad TBC zamjeni s ebolom-tifusom-kugom-sars-mers po izboru pa vidi dal bi ti zelio u kaficu sjedit kraj nekog ko ima neku od tih bolesti bez da te je upoznao s time da ju ima.

Display More

Ovo je već miješanje kruška i jabuka! Uspoređivati i covid sa ebolom, tifusom, itd, je malo nategnuto, ne može se raspravlja na taj način 😊

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • December 31, 2020 at 6:11 AM
    • #1,522

Pa jasno, degenerici. I ne volim biti teoreticar zavjere ali mislim da je korona i tome sluzila. Unistavanju i upropastavanju europske ekonomije, a moralno su nas ucjenjivali zivotima starijih osoba.

P.S. stigli i podaci Drzavnog zavoda za statistiku za studeni. U prvih 11 mjeseci u 2020 umrlo 6(Sest) osoba vise od devetogodisnjeg prosjeka.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • December 31, 2020 at 8:39 AM
    • #1,523
    Quote from Marielena

Pa jasno, degenerici. I ne volim biti teoreticar zavjere ali mislim da je korona i tome sluzila. Unistavanju i upropastavanju europske ekonomije, a moralno su nas ucjenjivali zivotima starijih osoba.

P.S. stigli i podaci Drzavnog zavoda za statistiku za studeni. U prvih 11 mjeseci u 2020 umrlo 6(Sest) osoba vise od devetogodisnjeg prosjeka.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…o-lani-15039956

Ja mislim da najprije trebaš kliknuti na link pa procitati sto piše u naslovu, a onda i u samome tekstu. I najvažnije, razumjeti to sto piše.

Da nije bilo nikakvih mjera, mrtvi bi se brojali u još značajno višim postocima od studenog pa naovamo.

• 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • December 31, 2020 at 8:51 AM
    • #1,524
    Quote from Flight
    Quote from Marielena

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…o-lani-15039956

Ja mislim da najprije trebaš kliknuti na link pa procitati sto piše u naslovu, a onda i u samome tekstu. I najvažnije, razumjeti to sto piše.

Da nije bilo nikakvih mjera, mrtvi bi se brojali u još značajno višim postocima od studenog pa naovamo.

And so what? Znaci uz starost, rak, dijabetes, srcani udar, pretilost i jos hrpu toga dobili smo sezonsku virozu koja povecava smrtnost kod velikom vecinom ionako predsmrtne populacije za jos neki %. To je rizik koji je kud i kamo prihvatljiviji nego opsezno socioekonomsko gnjavljenje s mjerama koje ionako nemaju velikog efekta. Kome nije jasno da je Lauc u pravu, da je brzinu sirenja epidemije za 70% smanjila samo i iskljucivo prokuzenost taj ne kuzi nista. Pa ne moze za 70% usporiti zatvaranje kafica i restorana!! Kad bi to bilo tako to bi bilo svjetsko cudo. Za Nobelovu nagradu drito.

Tu je stvar vrijednosnog stava: ja nisam za socijalizaciju rizika. Niti imovine. Jer nisam niti za socijalizam niti za politicki isforsiranu solidarnost. Tko jest to je njegova stvar. I neka s tim ne davi druge.

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • December 31, 2020 at 9:02 AM
    • #1,525

Kome je Lauc referenca za bilo što taj bolje nek svaki dan slije u sebe gajbu pivkana i sasvim svejedno će mu biti tko je za bilo što kriv.

• Ledica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,221
    • December 31, 2020 at 9:52 AM
    • #1,526
    Quote from Marielena

Nije šest osoba već 6 % .

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ni/2243087.aspx

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • December 31, 2020 at 10:32 AM
    • #1,527

Čitam što pišete, trljam okice

Sve se svede na sit gladnom, i zdrav bolesnom. Taoci starije populacije, teorije zavjere, pa vi mladi to zlo donosite kući vlastitim starim roditeljima.

I zbog čega mislite da mladi ljudi ne završavaju na respiratorima ? Bolest ne bira, hirovita je i nepredvidiva

Zaboravljamo ljudsku solidarnost.

Sa oboljelima. Sa onima koji imaju manje. Sa drugačijima.

Gdje to vodi ?

Da li je protest kojeg izražavate protest prema autoritetima, prema stranci na vlasti, ili protiv čovjeka pored vas ?

Puni ste gnjeva.

O mjerama..........što nam nedostaje ? Kava u kafiću, ručak vani nedjeljom ? Ajme tragedije

Želim se sutra probuditi u svijetu u kojem je čovjek čovjeku brat.

..................Kada bi želje bile konji , svi bi prosjaci jahali !

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • December 31, 2020 at 10:35 AM
    • #1,528
    Quote from zm1
    Quote from emil

pa i izolirani su. pusaci smiju pusit tamo gdje je dozvoljeno i u svojoj spavacoj.

vozaci ne smiju vozit pijani jer snose sankcije.

isto tako svi zarazeni ne smiju bauljat okolo jer eto zele imat svoju slobodu nego moraju bit izolirani ili doma ili u nekoj ustanovi.

Tvojom logikom netko s TBC smije eto doc u skolu vrtic i kretat se slobodno i sirit zarazu bez da ikome polaze racuna. I onda to jos skrivat da bi zarazio sto vise ljudi jer eto ima slobodu popit kavu kad i gdje hoce i onda jos na kraju uzet oruzje u ruku jer eto ima svoju slobodu.. E pa ne moze nego ce ga lijepo i silom stavit u ustanovu i izolirat od ostatka jer njegova sloboda nije veca od sloboda ostalih.

Sad TBC zamjeni s ebolom-tifusom-kugom-sars-mers po izboru pa vidi dal bi ti zelio u kaficu sjedit kraj nekog ko ima neku od tih bolesti bez da te je upoznao s time da ju ima.

Display More

Ovo je već miješanje kruška i jabuka! Uspoređivati i covid sa ebolom, tifusom, itd, je malo nategnuto, ne može se raspravlja na taj način 😊

Display More

Nategnuto je, al poanta je ista- Dal bi zelio sjedit u kaficu kraj nekoga ko je jako zarazan? dal je to covid ili TBC ili ebola je potpuno nebitno. Bitno je da taj zarazeni mora obavjestit svoju okolinu o svojoj bolesti jer direktno utjece na sve oko sebe. KAd me obavijestio da ima tbc na meni je dalje da odlucim da cu sjest kraj njega da si popijem kavicu. Dalje je na epidemiolozima i politicarima da utvrde i propisu sto dalje. Dal je dovoljno napravit nista- ili je dovoljno da eto cvojek svima oko sebe osobno govori da je zarazan ili se zarazeni ipak mora smejstit u ustanovu na lijecenje dokle god je zarazan. Pa karantene postoje odavno.. Trenutno su gore spomenuti odlucili da je dovoljno zatvorit kafice i nosit maske. znaci to neces odlucit niti ti niti ja osobno nego neki politicar na preporuku nekog epidemiologa jer ni ja a ni ti nisi izabran od vecine pa samim time ne mozes ni odredjivat stose radit vecina dok eto oni mogu.

i to se zove demokracija na djelu. demokracija ne znaci da pojedinac moze radit sto hoce. Vecina takodjer ne moze ugnjetavat manjinu al posto je vlast ipak vecinom izabrana njihovi potezi se propituju na ustavnim sudovima a kod nas je ustavni sud odlucio da prvi lock i zabrana kretanja nije protuustavan i tu je ta prica zavrsena sto se hrvatskog pravosudja tice. Dalje postojiEU instance pa probajte tamo postic to sto zelite al sumnajm da ce i tamo bit drugacije.

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • December 31, 2020 at 10:43 AM
    • #1,529
    Quote from zlocesti

Sve se svede na sit gladnom, i zdrav bolesnom. Taoci starije populacije, teorije zavjere, pa vi mladi to zlo donosite kući vlastitim starim roditeljima.

I zbog čega mislite da mladi ljudi ne završavaju na respiratorima ? Bolest ne bira, hirovita je i nepredvidiva

Gdje to vodi ?

Da li je protest kojeg izražavate protest prema autoritetima, prema stranci na vlasti, ili protiv čovjeka pored vas ?

Puni ste gnjeva.

O mjerama..........što nam nedostaje ? Kava u kafiću, ručak vani nedjeljom ? Ajme tragedije

Display More

kolegice, pogledaje situaciju u Petrijinji.

common people je pomogao jedni drugima.

naši sportaši, milijunaši u Eurima, koji imaju novaca da cijelu Petrinju iz temelja obnove su donirali, za njih, neku siću, jer će radije kupiti stan u Monacu da plate što manje poreza.

o kojoj solidarnosti pričamo?

bogataši će donirati samo onoliko koliko im ulazi u porezne olakšice, i ni lipe više, a mi, obični ljudi, jedni drugima prebacujemo to novca što imamo, jer nas med i mijeko očekuje na drugom svijetu iz kojeg se nitko nije vratio.

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • December 31, 2020 at 11:14 AM
    • #1,530
    Quote from st-brajo
    Quote from zlocesti

Gdje to vodi ?

Puni ste gnjeva.

Display More

kolegice, pogledaje situaciju u Petrijinji.

common people je pomogao jedni drugima.

naši sportaši, milijunaši u Eurima, koji imaju novaca da cijelu Petrinju iz temelja obnove su donirali, za njih, neku siću, jer će radije kupiti stan u Monacu da plate što manje poreza.

o kojoj solidarnosti pričamo?

bogataši će donirati samo onoliko koliko im ulazi u porezne olakšice, i ni lipe više, a mi, obični ljudi, jedni drugima prebacujemo to novca što imamo, jer nas med i mijeko očekuje na drugom svijetu iz kojeg se nitko nije vratio.

Display More

Ne bih se složio! Ne možeš znat koliko je koji bogataš donirao , jer su donacije uglavnom anonimne kao i iznosi. A jedan bogataš prezimena Buffet, odlučio skoro svo bogatstvo donirat nakon smrti, a dosad je već vjerojatno po prilično dao, tako da..

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • December 31, 2020 at 12:05 PM
    • #1,531
    Quote from Marielena

Neznam dal ste nesto pobrkali ili ste nasjeli na neku antivaksersku teoriju zavjera pa evo link na clanak.

U studenom ove godine umrlo 1357 ljudi više nego lani

Cak da je i istina da je 6 ljudi razlika zaboravaljate da je razlika tolka jer su uvedene mjere. pa samo mozemo pretpostaavit kolko bi bilo umrlih da mjera nije bilo. U prvom valu bi bilo kao sad u drugom ili puno vise...

https://www.dzs.hr/Hrv/Covid-19/stanovnistvo-umrli.html

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• rambo_5
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,138
    • December 31, 2020 at 1:34 PM
    • #1,532

Apsolutno sam za solidarnost i često sam u životu pomogao potrebitima, novcem, radom, kako god...

Ono sa čim imam problem je PRISILNA SOLIDARNOST, koja i nije solidarnost nego svođenje mene kao osobe na sredstvo koje će netko drugi isporištavati pod POKRIĆEM SOLIDARNOSTI, pod prijetnjom nasilja ako se ne pokorim. Upravo tome u 21. stoljeću služi država, uzima nam 70-80% krvavo zarađenog novca pod prijetnjom nasilja, a sve u ime solidarnosti. Mafija je manje pohlepna i odvratna od modernih država i Elita koje stoje iza njih. O tome se radi, korona je samo sredstvo, kad to prođe bit će nešto drugo, pa treće, nije uopće bitno šta. Bitno je samo da sistem nastavi isisavati našu životnu energiju godinu za godinom...

• 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • December 31, 2020 at 2:05 PM
    • #1,533
    Quote from rambo_5

Apsolutno sam za solidarnost i često sam u životu pomogao potrebitima, novcem, radom, kako god...

Ono sa čim imam problem je PRISILNA SOLIDARNOST, koja i nije solidarnost nego svođenje mene kao osobe na sredstvo koje će netko drugi isporištavati pod POKRIĆEM SOLIDARNOSTI, pod prijetnjom nasilja ako se ne pokorim. Upravo tome u 21. stoljeću služi država, uzima nam 70-80% krvavo zarađenog novca pod prijetnjom nasilja, a sve u ime solidarnosti. Mafija je manje pohlepna i odvratna od modernih država i Elita koje stoje iza njih. O tome se radi, korona je samo sredstvo, kad to prođe bit će nešto drugo, pa treće, nije uopće bitno šta. Bitno je samo da sistem nastavi isisavati našu životnu energiju godinu za godinom...

Upravo tako. Kad ja nekome dam 100 kn, pomognem nasuti deku, iskopati septicku itd. jer mu zelim pomoci u nevolji ili potrebi onda je to solidarnost. Osnovni element solidarnosti je dobrovoljnost.

Ako mene netko zakonom i pendrekom prisiljava da nekome dam 100 kn, da se pokoravam nekim mjerama itd. onda to nije solidarnost jer nema dobrovoljnosti. To je oporezivanje. A ja necu ni pod razno pristati na to da se oporezivanje naziva solidarnoscu i da me se pravi blesavim i da prisilu dobrovoljno prihvacam. Prihvacam, da, jer je prisila, ali dobrovoljnosti i solidarnosti tu nema.

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • December 31, 2020 at 2:33 PM
    • #1,534
    Quote from 5. Element

Upravo tako. Kad ja nekome dam 100 kn, pomognem nasuti deku, iskopati septicku itd. jer mu zelim pomoci u nevolji ili potrebi onda je to solidarnost. Osnovni element solidarnosti je dobrovoljnost.

Ako mene netko zakonom i pendrekom prisiljava da nekome dam 100 kn, da se pokoravam nekim mjerama itd. onda to nije solidarnost jer nema dobrovoljnosti. To je oporezivanje. A ja necu ni pod razno pristati na to da se oporezivanje naziva solidarnoscu i da me se pravi blesavim i da prisilu dobrovoljno prihvacam. Prihvacam, da, jer je prisila, ali dobrovoljnosti i solidarnosti tu nema.

banaliziras stvari jer nije isto dal ti dajes 100 kuna jer si "solidaran" ili dal ces dobit ljecnicku skrb koju si nemozes sam platit "solidarno"

Sutra kad ti zatreba operacija od par stoo tisuca necega ces je u hrvatskoj dobit ak ju je moguce obavit u hrvatskoj. Hoces je platit? ne neces nego ce je platit svi ostali "solidarno pendrekom" da bi je ti dobio jer je nas sustav solidaran sustav, Ti to mozes zvat porezom sto i je al je baziran na solidarnosti kolko je to moguce jer ne privredjuju svi isto i netko ima vise a netko manje pa da eto nebi samo 200 obitelji imalo zdravstveno mi imamo sustav koji imamo "solidaran"(a ameri nemaju) i koji kaze da je solidarnost kad ti penderkom uzme 100 kuna i da onome kome treba jer ce isto tako penderkom uzet nekom 1000 kuna da bi tebi platio operaciju presadjivanja jetre ili srca koji kostaju po pola milje eura koje si sam ne mozes priustit. Jesi siguiran da bi dovoljno dugo zivio kad bi cekao da takvi kao ti daju solidarno svojih 100 kuna za tvoju operaciju? samo se sjeti male NORE koja nije docekala tvojih "solidarnih" 100kuna....

mogli bi mi solidarno cekat da se svi pijanci sami otrijezne i dovedu pameti al to nikad nebi docekali pa zato postoji kako kazes solidarni PENDREK koji ce ih dovest u granice civiliziranog ponasanja pa da ne ugrozavaju svojim ponasanjem sve oko sebe.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • December 31, 2020 at 4:27 PM
    • #1,535
    Quote from rambo_5

Država ti uzima 70-80%?! Na čemu to? Misliš od bruto II plaće? Ili?

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • December 31, 2020 at 7:18 PM
    • #1,536
    Quote from Flight

Misli na ukupnu sumu koju država uzima kroz višestruko oporezivanje i u pravu je:

1. od plaće ode 16,5% na dosta loše zdravstveno osiguranje i 20% na mirovinsko osiguranje, s tim da je prosječna mirovina oko 300 eura
    2. ostalo se oporezuje kroz porez na dohodak, znači nakon plaće ostane 50-60% ovisno o tome koliko tko zarađuje
    3. uliješ gorivo u rezervoar, trošak nameta i poreza je 80%
    4. kupiš bilo što, PDV je 25%
    5. kupiš automobil, osim PDV-a platiš i PPMV, kad sam kupio zadnji automobil platio sam efektivno oko 40% poreza
    6. sad na taj isti automobil svake godine plaćam razne trošarine prilikom registracije + porez na automobil (koji je već moj)
    7. pa gdje su komunalne usluge, slivne vode, ne znam ni ja što, čisti porez koji se uzima, a država ne daje nikakvu uslugu
    8. itd.
  • bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • December 31, 2020 at 8:01 PM
    • #1,537
    Quote from Paulie
    Quote from Flight

Misli na ukupnu sumu koju država uzima kroz višestruko oporezivanje i u pravu je:

1. od plaće ode 16,5% na dosta loše zdravstveno osiguranje i 20% na mirovinsko osiguranje, s tim da je prosječna mirovina oko 300 eura
    2. ostalo se oporezuje kroz porez na dohodak, znači nakon plaće ostane 50-60% ovisno o tome koliko tko zarađuje
    5. kupiš automobil, osim PDV-a platiš i PPMV, kad sam kupio zadnji automobil platio sam efektivno oko 40% poreza
    6. sad na taj isti automobil svake godine plaćam razne trošarine prilikom registracije + porez na automobil (koji je već moj)
    7. pa gdje su komunalne usluge, slivne vode, ne znam ni ja što, čisti porez koji se uzima, a država ne daje nikakvu uslugu
    8. itd.

Poštovani kolega , ovo je počelo javnih financija, prije ovakvog načina oporezivanja bili su blatnjavi putevi, šekret od wc se bacao sa balkona, nije bilo javnog zdravstva ....

• etoimene
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    642
    • December 31, 2020 at 9:11 PM
    • #1,538
    Quote from emil
    Quote from 5. Element

Sutra kad ti zatreba operacija od par stoo tisuca necega ces je u hrvatskoj dobit ak ju je moguce obavit u hrvatskoj. Hoces je platit?

samo se sjeti male NORE koja nije docekala tvojih "solidarnih" 100kuna....

Jesi skoro koristio neke javne usluge kao npr. operacija koju gore spominješ? Ili vrtić? Ili školstvo? Nema tu sreće.

Ovo s Norom ti nije baš ... Kako znaš da i njegovih solidarnih nisu tamo a možda i još dobrovoljnih? Na žalost, tada nikakve kune nisu mogle pomoći. :(

Quote from Ledica
    Quote from Marielena

Nije šest osoba već 6 % .

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ni/2243087.aspx

6% je u odnosu na lani. Napisano je 6 (šest) u odnosu na devetogodišnji prosjek.

Evo, kome se računa ... https://www.dzs.hr/Hrv/Covid-19/stanovnistvo-umrli.html

Edited once, last by etoimene: Merged a post created by etoimene into this post. (December 31, 2020 at 9:15 PM).

• rambo_5
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,138
    • December 31, 2020 at 9:37 PM
    • #1,539
    Quote from bbkk0000
    Quote from Paulie

8. itd.

Poštovani kolega , ovo je počelo javnih financija, prije ovakvog načina oporezivanja bili su blatnjavi putevi, šekret od wc se bacao sa balkona, nije bilo javnog zdravstva ....

Kolega, sve ovo o čemu vi pričate bi se moglo bez problema pokriti i sa 30%, ali zašto im treba naših 80% zaključite sami. Ajde, pomoći ću vam: 250.000 uhljeba, zlatni WC-i i žičare, trostruka bojanja tunela, 100.000 umirovljenih 30-godišnjaka, tajkuni i njihovi ugovori s državom i njenim firmama, isisavanja milijardi iz Hrvatske preko INA-e, Schwartz grupe, banaka i posebno HT-a, nabava preskupog oružja koje se onda ruši po Lici u prvom letu nakon "servisa" itd. Ajd, pametan ste čovjek, nemojte braniti neobranjivo...

• Ledica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,221
    • December 31, 2020 at 10:16 PM
    • #1,540

Kolega etoimene, hvala na ispravcima i linkovima , nadam se da ne želite dokazivati da virus i smrti od njega ne postoje ,devetogodišnji prosjek u državi u kojoj se nikad ne zna koliko u stvari stanovnika imamo, koliko tisuća ili stotina tisuća se iselilo koje godine meni govori isto kao i podatak koliko ljudi jede meso, a koliko zelje, a u prosjeku svi jedemo sarmu.

Jedini relevantan podatak iz ove statistike je da u studenom ove godine imamo 32,9% vise umrlih u odnosu na studeni prošle godine, svakom pametnom jasno je i zašto je tako osim ravnozemljašima i raznim teoretičarima zavjera.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 3k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 28, 2025 at 7:16 PM
    2. Odgovora
      3k
      Pregleda
      1.3M
      3k
    3. umalo

May 28, 2025 at 7:16 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 28, 2025 at 7:08 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. vitoo

May 28, 2025 at 7:08 PM
    1. SPAN (SPAN d.d.) 2.6k

• LodeRunner
      • May 26, 2021 at 12:21 PM
      • Dionice
      • LodeRunner
      • May 28, 2025 at 3:41 PM
    2. Odgovora
      2.6k
      Pregleda
      1.1M
      2.6k
    3. mooji

May 28, 2025 at 3:41 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 28, 2025 at 2:00 PM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 28, 2025 at 2:00 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 28, 2025 at 1:14 PM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. tento

May 28, 2025 at 1:14 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 28, 2025 at 7:16 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

vitoo May 28, 2025 at 7:08 PM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji May 28, 2025 at 3:41 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 28, 2025 at 2:00 PM
  • Što smo danas tržili

tento May 28, 2025 at 1:14 PM
  • Hrvatski ETF fondovi

Bokyklc May 28, 2025 at 8:01 AM
  • ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

All May 28, 2025 at 7:39 AM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

marinac May 27, 2025 at 1:02 PM
  • Best buy

All May 27, 2025 at 12:54 PM
  • INGR (INGRA d.d.)

All May 27, 2025 at 12:45 PM

Popularne Teme

• DRY BULK

10,486 Replies, 4 years ago
  • Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

2,561 Replies, 3 years ago
  • Trumpove carine

16 Replies, A month ago
  • CORONA virus

3,567 Replies, 5 years ago
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

1,894 Replies, 5 years ago

Slične teme

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Admin
    • February 12, 2020 at 2:32 PM
    • Dionice
  • Komentari na Poslovni dnevnik - poslovni.hr

• maratonac
    • February 13, 2020 at 8:11 PM
    • Kavana

Tags

• Corona