sada znamo ko je radio ove miljunske promete ovih dana.. bit će i za novi rolls ne samo puricu
Što smo danas tržili
-
-
-
Podr
pa Podr. možeš bit pun samo kao konzerva, a ne kao brod.........samo brodara moš' bit pun ko brod.......
i tu sam neloš, ali ništa ozbiljnije dok se malo ne razbistri voda,
inače se netko pitao neki dan zašto se ruši Jdrn sa 28,80kn e pa i te dvije su kod mene ne mojom krivnjom
-
+malo DDJH , kolki €jri stižu, treba samo podijeliti dioničarima
-
pa Podr. možeš bit pun samo kao konzerva, a ne kao brod.........samo brodara moš' bit pun ko brod.......
inače se netko pitao neki dan zašto se ruši Jdrn sa 28,80kn e pa i te dvije su kod mene ne mojom krivnjom
Srušite cijenu, pa neko kresne po asku na 13-13,20 da povrati cijenu...ja vam dišem za vratom i na asku i na bidu Jadrana...:)
-
Srušite cijenu, pa neko kresne po asku na 13-13,20 da povrati cijenu...ja vam dišem za vratom i na asku i na bidu Jadrana...:)
gosn.Marin, a da probamo ponovno pročitati, ako sam kupijo, onda nisam ja prodao i zbog toga se odričem svake krivnje za veliki pad na nikakvom prometu
-
gosn.Marin, a da probamo ponovno pročitati, ako sam kupijo, onda nisam ja prodao i zbog toga se odričem svake krivnje za veliki pad na nikakvom prometu
Kanimo se semantike. Gospon Moller, ostavite i meni koju tranšu dionica. Uslugu vratim drugdje.
-
-malo DDJH od jučer, nismo se dugo družili, iznenadili me ova brzina obavijesti, kao da je već sve bilo spremno,
ajde i porezno priznati gubitak je nekada dobitak
-
Evo dokupija ATPL po 343 kn...sada mi je prosjek 365kn
Riješio se danas ATPL po 368kn...čekamo na niže...
Vratio nazad dio ATPL po 352 i 353kn.
Poklopio mi JDRN na 13.50kn, nisam stiga uteknit na više.
-
+atpl malo nadopunio radi prosjeka, prenizak mi
-
Prodao dio INGR, kupio malo ULPL
-
-
-podr
+Atpl
nekako mi nos govori da će mornarska juha biti gušća, samo moram paziti na valove da se ne prospe
netko danas zagrizo i ne pušta, ko pit bull
-
Imao sam nešto sitno, trgovalo mi se, al nisam znao što bih.
Pa sam krenuo oštro... i na sigurno.
Zato...
+ GRNL
-
Dok sam se jutros bavio autom poklopilo mi ATPL na 390kn...1 radni dan držanja 2.5%.
-
Nemoj samo sutra trcati unutra po 420-30 😅
-
Da mogli bi sutra na te%% razine...DSX je na 4,25 do 4,3 danas a ATPL ga je znala često pratiti....GOGL je već odmakao 25% posto iznad ATPL.
-
jbg zakasnio sam došao sam bio u 9.35h, mislimo sam dignit nalog na barem 399kn, a i nije bio neki iznos.
-
+(pljus) Atpl na 400
-
LRHC
U sred epidemije korone, whoops
Long.
-
LRHC
U sred epidemije korone, whoops
Long.
tu se Cerp nešto uznemirio sitno
-