Zamrlo trgovanje, zamrla i tema
Kupila Mediku jutros.
To mi je zamjena za prihod od rentanja nekretnine.
Reći ćete mi da sam mogla čekati i kupiti jeftinije
Možda jesam, možda nisam
Kupila Mediku jutros.
Možda jesam, možda nisam
Kupila Mediku jutros.
Možda jesam, možda nisam
Vrhunska investicija pogotovo otkako je cijena išla gore 1000 eura. Tamo 2025 vratit će te tih 1000eura rasta cijene, inflaciju će te pokrit do 2029, tamo 2030 mogli bi napokon što zaraditi, pod uvjetom da sve ovo godine bude uopće i bude dividende.
Oh.
Sva je sreća da svi isto ne mislimo.
Uzevši u obzir da je cijena stambenog kvadrata isto porasla, a da će padom tržišta pasti i cijena nekretnine koju ni ne možeš unovčiti lijevim klikom, sreća je negdje na sredini
Meni je ovdje očekivani dividendni prinos cca 7%, obzirom na prosječnu ulaznu cijenu, rok držanja zauvijek za novac koji će mi trebati Nikada. Pa je jedini rizik da Medika ipak propadne.
I čudnije su se stvari dešavale . Al' burza ko burza, sigurno je jedino da ništa nije sigurno
Šalu na stranu......na rok držanja Zauvijek, svaki je papir koji daje dividendu i ima stabilno poslovanje bolji od štednje u banci
Nece Medika propasti, ali da ce cijena dionice u jednom trenutku pasti, to zasigurno hoce.
Ako padne na 20-tku onda cu tek razmotriti kupnju 10-tak dionica, ali ne prije toga.
Kupila Mediku jutros.
Možda jesam, možda nisam
Zloćka, nisi čitala profesora ekonomije?
nekretnine treba kupiti... makar stajale
jedino moraju biti dobra lokacija i 'utržive', što god to značilo
eh da, i zasaditi svoj vrt, dakle svi na selo
tu je čak i u pravu jer je deindustrijalizacija već dugo na djelu
tako da smjer je jasan - idemo ruralno!
Display MoreZamrlo trgovanje, zamrla i tema
Kupila Mediku jutros.
Možda jesam, možda nisam
Zloćka, nisi čitala profesora ekonomije?
nekretnine treba kupiti... makar stajale
jedino moraju biti dobra lokacija i 'utržive', što god to značilo
eh da, i zasaditi svoj vrt, dakle svi na selo
tu je čak i u pravu jer je deindustrijalizacija već dugo na djelu
tako da smjer je jasan - idemo ruralno!
kolega za potrebe diverzifikacije, zaboravili ste napomenut da treba kupiti i škrinju, i u njih nakrcati svinjske polovice kako bi čovjek sa sela hedgirao rastuću inflaciju.. a nebi bilo loše da isto napravi i onaj iz grada
znači diverzifikacija, dio u ciglu, dio u škrinju, i dio u svinjske polovice
Ne znam zasto ste svi navalili na te svinjske polovice. Junetina je bolja. A i ocekujem da ce cijena narasti vise nego svinjetini
Display MoreOh.
Sva je sreća da svi isto ne mislimo.
Uzevši u obzir da je cijena stambenog kvadrata isto porasla, a da će padom tržišta pasti i cijena nekretnine koju ni ne možeš unovčiti lijevim klikom, sreća je negdje na sredini
Meni je ovdje očekivani dividendni prinos cca 7%, obzirom na prosječnu ulaznu cijenu, rok držanja zauvijek za novac koji će mi trebati Nikada. Pa je jedini rizik da Medika ipak propadne.
I čudnije su se stvari dešavale . Al' burza ko burza, sigurno je jedino da ništa nije sigurno
Šalu na stranu......na rok držanja Zauvijek, svaki je papir koji daje dividendu i ima stabilno poslovanje bolji od štednje u banci
Bravo Zloćka.
Ja po Pfizeru lupam...:-))
Evo dokupija ATPL po 343 kn...sada mi je prosjek 365kn
Slicno kao kolegica, dokupio na 343, prosjek 364
Motao neki burek i na 390, ali ce se izgleda pokvariti od stajanja 😁
ATPL kupio malo na 341, prodao na 355, tek toliko da si pokvarim prosjek 320 kn.
Prodao RIVP na 32,4
Čekam OPTE ispod 5
- GRNL.... mizerne količine, al zarada bombastična
Bude li ova dionica pokazivala znakove života, možda i uložim više od 1,5 % svog potrfelja.
Ode atpl po 361, kupljena po 343
Taman za burek
Evo dokupija ATPL po 343 kn...sada mi je prosjek 365kn
Riješio se danas ATPL po 368kn...čekamo na niže...
cijelo vrijeme odsutnosti +kupovao sam ozbiljnije samo jednu dionicu i sada mogu reći da sam pun kao brod, ajde dobro kao broditj, biti će i za burek, za puricu, za dobra vina i poklone
p.s. da sam znao da će me moderator na toliko zakatančiti mogao sam planirati skijanje prije Božića
, uglavnom odmorio sam i vas i sebe
Hm
Što ste kupovao ?
Radoznala sam
Hm
Što ste kupovao ?
Radoznala sam
Podr
Hm
Što ste kupovao ?
Radoznala sam
Podr
Ova predstavlja Dalićku?
Hm
Što ste kupovao ?
Radoznala sam
Podr
pa Podr. možeš bit pun samo kao konzerva, a ne kao brod.........samo brodara moš' bit pun ko brod.......
Clever !
Tu će biti sreće, al' ne znamo kada
Sreća ko' sreća