Kapitaliziran dio REN. Plusić mrvicu preko 40% .
Što smo danas tržili
-
-
-
Minus udjeli u CHAG-u, s gubitkom od cca 40%.
OVO MI JE ŠKOLA I DRUGI PUTA ĆU PAMETNIJE.
Ali nažalost ništa mi neće vratit vrijeme i kosu.🤣🤣🤣🤣🤣
-
- ADPL. Nadam se ponovnom ulasku niže.
-
JDPL zamalo
možda sutra, možda malo sutra
-
kako si riješio udjele u chag ako nije tajna?
-
- malo atpl kupljene po 470.
Pa kolega mogli ste bar pričekati da pometu ovaj nalog na 482 kn....ovako ni 2% niste zaradili.
Mora i broker zaradit za burek sa jogurtom.. pa vidis da nema 20-30 naloga dnevno po raznim dionicama 🤗
-
Pa kolega mogli ste bar pričekati da pometu ovaj nalog na 482 kn....ovako ni 2% niste zaradili.
Mora i broker zaradit za burek sa jogurtom.. pa vidis da nema 20-30 naloga dnevno po raznim dionicama 🤗
Npr. Erste je na jučerašnji dan imao 9425 provedena naloga u ovoj godini(od toga 4.25% mojih naloga,jer volim usitno kupovat ), 2020 su imali 15432 provedena naloga, a 2019 svega 6853 provedena naloga. Očito su uspješno privukli trejdere, zbog najnižih naknada.
-
kako si riješio udjele u chag ako nije tajna?
Kontaktirao sam vodstvo firme, nude 150 kn za dionicu.
-
-atpl, nemoš ti petkom izbjeći neizbježno
-
također jučer na zatvaranju.. sad sam pola vratio na 480. Balansiram, šteta ne imati nešto komada ako krene proboj.
-
-
Malo LKPC po 505kn, valjda neće dole
-
otkriti ću ti jednu tajnu, samo dobro podupri i neće sigurno
mene isto tih 500 vuče, ali za sada samo vuče
-
to sam prodao dijelom na ovom rastu i sad mi je opet upalo u košaricu. ako bude 400 kn puna šaka brade, ako ide opet na 600 i to je super. Divno je to sve.
a ovo KTJV mi baš ima potpis kolege s foruma. svako malo čopi nešto komada onako pred kraj.
-
Može, Vi poduprite na bidu, ja ću na asku.
-
Može, Vi poduprite na bidu, ja ću na asku.
možda i to dođe na red, ali sada mi je prioritet na jednoj drugoj malo ojačati bid, jer su evo lagano već odškrinuli vrata naših malih odaja
-
možda i to dođe na red, ali sada mi je prioritet na jednoj drugoj malo ojačati bid, jer su evo lagano već odškrinuli vrata naših malih odaja
Na kojoj dionici ste sada na kupnji???
-
Na kojoj dionici ste sada na kupnji???
ZB, ČKML (ovo nije službena oznaka, ali djeluje Čvršće ) , HPB, VIRO; JDPL, ATPL, na nekima s više naloga, ostalo zanemarivo ili ostaci naloga
jel imate što za prosuti ?
-
Previše sam ja škrt da prosipam.:) Mogu tjednima sjedit na ASK i BIDU za par kuna više.
Ja se ne bih usudio dirati CKML, treba viditi kako će usitnjene dionice djelovati, po ovoj cijenu tu za mene nema kruha...uglavnom čekam FI za 3Q(turizam), te da snažni globalni ekonomski rast u 2 i 3Q potakne povećanu potražnju za naftom, te da škver u Rijeci počne brusit brodove.
-
Previše sam ja škrt da prosipam.:) Mogu tjednima sjedit na ASK i BIDU za par kuna više.
Ja se ne bih usudio dirati CKML, treba viditi kako će usitnjene dionice djelovati, po ovoj cijenu tu za mene nema kruha...
na direktnoj temi sam iznio zašto je držim, a da li će usitnjavanje donijeti +-5% neće me previše smesti, ako je ijedna dionica radi djelatnosti pogodna da se na njoj pojave burek investitori, onda je to sigurno ova i tada kruha neće ni trebati
ili po socijalistički, dok se mladi mlinari-šegrti snađu, stari majstori mlinari će već imat Raketu u ruci za minuli rad
-
Dijelim razmišljanja kolege Mollera
Koliko me pamćenje služi, nikada se nije desilo da cijena dionice nakon splita padne.
Upravo suprotno.
Uz to da ovaj papir drže malo čvršće ruke od uobičajenog i da je u igru ušao mirovinac .
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun