+ATPL dok svi nisu još apsolvirali FI nadam se da nisam pogriješio!
I mi se nadamo!
I mi se nadamo!
+ATPL jutros
Ljudi prodaju u strahu mogao sam proć i bolje
I mi se nadamo!
Ako bude jos samoubojica iducih dana, morati cu u banku i sve all in u Atpl🙈🙃
Na sto te natjeraju🤔
I mi se nadamo!
Na sto te natjeraju🤔
i ja idem baš fizički u banku, treba podignuti nešto gotovine, prije nego hakeri sve ponište, pa ti onda dokazuj što si imao, samo ne znam da li da uzmem i malo kovanica, da mi ne odnese udar, a one su opet opasne jer će se nakupiti radioaktivnosti, stvarno smo u gabuli
Eto i ja malo gricnuo ATPL, nek se nađe
i ja idem baš fizički u banku, treba podignuti nešto gotovine, prije nego hakeri sve ponište, pa ti onda dokazuj što si imao, samo ne znam da li da uzmem i malo kovanica, da mi ne odnese udar, a one su opet opasne jer će se nakupiti radioaktivnosti, stvarno smo u gabuli
Ništa budeš onda plaćao "u naturi" ko i svi ostali.
Na sto te natjeraju🤔
Ja sam eura u papiru ostavio dovoljno doma, sad bi trebalo kupiti barem dvi boce plina, šećera, ulja, brašna, tjestenine, raznih konzervi, suhomesnatoga, slatkoga, nalit tank u autu do vrha, tablete joda ne bi bilo loše nabavit, te puno alkohola(najskupljeg) trebat će vam da eutanazirate mozak kada krenu rokat nuklearke, i tako te stvari
Ma ništa od nuklearnog rata. U slučaju da nisam u pravu ionako neće biti nikoga da mi to nabije na nos
No za inflatorni udar zalihe namirnica imaju smisla - na neko vrijeme. Preporuka - napraviti što prije.
Ma ništa od nuklearnog rata. U slučaju da nisam u pravu ionako neće biti nikoga da mi to nabije na nos
No za inflatorni udar zalihe namirnica imaju smisla - na neko vrijeme. Preporuka - napraviti što prije.
Mudro kolega. I naravno svi znamo da je apsolutno najvažnija stvar ne ostat bez tariguza
Ovo ostalo... meso, ulje, brašno... više manje, ako se nađe
Hrana, gorivo, krov nad glavom - taktički važno.
Tariguz - strateški važno.
Da ne bude rasprava izvan teme - kupio ovih dana značajne količine taktičkih i strateških sirovina za preživljavanje.
Na sto te natjeraju🤔
Kovanice su dobre njih mozete na cepaljku pa kad naidje ruski tenk po njemu, budite sigurni kad rusi cuju da se radi o kovnicama da ce napustiti svoje limene omrazenke, samo da znate vise vole ove dolarske nego eurice.
-prodao 10% HPB po 780kn(imam ga masu u portfelju)
-prodao 30% ATPL po 427kn( smučili mi se ovi što jedno pišu, drugo rade)
-uspio ubost nešto malo, malo LKPC po 515kn
Misliš na Putina?
Pokupilo mi nekoliko ATPL naloga po 449 na otvaranju.
Bolje rade nalozi kada ja ne gledam (odn. ne prčkam).
Prodao ostatak ATPL po 430 i kupio više po 417.
Misliš na Putina?
E da bar mislim na Putina...
Marin83 - A znači muči te Lukašenko Gadan lik, ne bi ga volio srest u mraku.
Još malo LKPC po 515kn...vidim jako su pali, a imali su ok dobit u 4Q, smanjili potraživanja i imaju love na računu kao u priči...
Marin83 - A znači muči te Lukašenko Gadan lik, ne bi ga volio srest u mraku.
Ja ga se ne bojim... .
Sram me je napisat :u četvrtak - SLRS i +ADPL, a u ponedjeljak i danas - SLPF i +ADPL😢😢😢😢
Nemojte mi se rugat i špotat.
Sram me je napisat :u četvrtak - SLRS i +ADPL, a u ponedjeljak i danas - SLPF i +ADPL😢😢😢😢
Nemojte mi se rugat i špotat.
kupovao i ja adpl