mene više zanima tko je sve ovo danas pokupovao, nije baš mali promet
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
mene više zanima tko je sve ovo danas pokupovao, nije baš mali promet
Pogledajte post od gigca23 cini mi se i sve će vam biti jasno. Ušlo je previše ljudi koji nisu duže ili dublje u ovom sektoru, nisu uspjeli istrejdat svoje što su mislili i izlaze pod hitno...
-
Nisam pratio pa ako nije bilo...
Atlantska plovidba, Croatia, has exercised option for 2 more Kamsarmax bulk carriers with New Hantong for delivery 2024 at a price of $34.25 mln each.
-
BDI je u prosincu 2019 bio oko 1250, a cijena se kretala oko 400 kn za dionicu, godina završena sa gubitkom...danas je BDI 2600 a cijena je 355kn,a godina će biti završena sa konzervativnih 120 miljuna kuna dobiti. Malo ste se zaigrali u prosipanju, na vlastitiu štetu naravno...
-
I meni se tako cini. Rasprodaje se kao da ne postoji sutra i kao da ce narednih 10godina kompanija generirati samo gubitke. S druge strane zvijezda burze je Varteks sa +5.8%. Naravno promet je neusporediv ali cisto kuriozitet.
-
Atlantska plovidba, Croatia, has exercised option for 2 more Kamsarmax bulk carriers with New Hantong for delivery 2024 at a price of $34.25 mln each.
Može link na zvor. Hvala
-
Može link na zvor. Hvala
Tu je članak:
Ship Owners Return to Shipyards | Hellenic Shipping News Worldwide
-
I kada raste i kada pada "Zvjetdani status", SVE ostalo odlučuje "Tržište"

B R A V O

p s. Ima i ona stara narodna
"Za dobrim konjem diže se prašina"
-

B R A V O

Mozda nije prasina, mozda je dim spaljenog novca 😁
-

B R A V O

Mozda nije prasina, mozda je dim spaljenog novca 😁
Ili dionica
, kako se gleda
. U svakom slučaju nešto je definitivno spaljeno 
-
-
Nisu to dionice, to je hartija, "papir" koji nekom slucajnoscu zaraduje ove godine 300kn, treba ga se rjesiti cim prije, jeftin je i to je dokaz da ne vrijedi dok se ne dokaze drugacije.
Neka institucije rade svoj posao.
🙃🤭😁
Moze ga se unistiti u ovakvim pecima da se nalozi vatra za grijanje i struju.
Big Winners From Natural-Gas Crunch: Coal Power Plants in EuropeCoal power plants are running at full blast in parts of the continent and enjoying a rare bout of profitability. Under Europe’s climate policies, this…www.wsj.com -

B R A V O

samo nam konjić već pomalo kašljuca u toj prašini, samo da se ne počne gušiti, danas se jedva održao na nogama iznad prepreke 200SMA
-

B R A V O

samo nam konjić već pomalo kašljuca u toj prašini, samo da se ne počne gušiti, danas se jedva održao na nogama iznad prepreke 200SMA
Ma to uopče nije problem.......vani su mnogi brodari pali ispod te razine i ništa im ne fali......padaju i dalje....

-
Ma to uopče nije problem.......vani su mnogi brodari pali ispod te razine i ništa im ne fali......padaju i dalje....

sutra ne radimo i to će nas možda spasiti takvog scenarija, petkom se slabo prodaje (možde tek pokoji burekolovac unovči današnji pazar
)samo da se ne ostvare one prognoze, nikada više po 400
-

sutra ne radimo i to će nas možda spasiti takvog scenarija, petkom se slabo prodaje (možde tek pokoji burekolovac unovči današnji pazar
Može nas spasiti samo prestanak jakog pada vozarina i futuresa i rast istih......u suprotnom Bdi na pita gdje je 200SMA......
-
Može nas spasiti samo prestanak jakog pada vozarina i futuresa i rast istih......u suprotnom Bdi na pita gdje je 200SMA......
Može nas spasiti? bi značilo da ste i vi danas "zapecali"

-

ne, čekao sam ujutro sa 250 kom na 338 ali došla je do 340.......nema žurbe......kažem "nas" jel to je moja prva i jedina burzova ljubav pa sam s njom i kad sam bez nje.....
.......vidjet čemo, ne žurim nikuda, možda sljedeći tjedan bude i skuplja kupnja a možda i jeftinija od toga........vidim da ni brodari vani za sada ne žure sa odbijancem a u u ovom padu kod nas nedavno i kilavom odbijancu rijetki su se proslavili.......uglavnom se zbrajaju minusi...... -

Koliki vam je prosjek??
-

ne, čekao sam ujutro sa 250 kom na 338 ali došla je do 340.......nema žurbe......kažem "nas" jel to je moja prva i jedina burzova ljubav pa sam s njom i kad sam bez nje.....
.......vidjet čemo, ne žurim nikuda, možda sljedeći tjedan bude i skuplja kupnja a možda i jeftinija od toga........vidim da ni brodari vani za sada ne žure sa odbijancem a u u ovom padu kod nas nedavno i kilavom odbijancu rijetki su se proslavili.......uglavnom se zbrajaju minusi......vidim ja da su se danas mnogi bacili u ribičiju, znači imali ste fulanje, kako bi rekli stari ribolovci kada ih pitaš što su upecali,
ja sam hranio par puta na 240,241 i tu su došle

prosjek mi je za sada idealan, može samo padati

-
.......vidjet čemo, ne žurim nikuda, možda sljedeći tjedan bude i skuplja kupnja a možda i jeftinija od toga........vidim da ni brodari vani za sada ne žure sa odbijancem a u u ovom padu kod nas nedavno i kilavom odbijancu rijetki su se proslavili.......uglavnom se zbrajaju minusi......vidim ja da su se danas mnogi bacili u ribičiju, znači imali ste fulanje, kako bi rekli stari ribolovci kada ih pitaš što su upecali,
ja sam hranio par puta na 240,241 i tu su došle

340 i 341 misliš?.....možda si me spasio a možda i "oštetio"......
.....ali samo da znaš, ako krene po zlu za te koje si kupio po 340 i 341 neču više nuditi ni tih 338........
.....ali te si sigurno več istrejdao na 360?.... -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
INGR (INGRA d.d.) 2.1k
- harpun