Mi bi trebali izvjesnom Gospodinu dići spomenik koliko nam je već "brana" razbio...
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
ovo je ozbiljna kupnja maloprije , da nisu pivci malo kapitala odlučili smočiti?
Definitivno neki morski pas pliva sa nama malim srdelicama , neka
-
552?
Ovo nije bilo buy the dip vise buy the rumor🤔FI ce biti star trek??
i eto nas na svemirskoj postaji Mir na stanici "550"
Idemo dalje sljedeca stanica "600" mjesec😁
Krajem tjedna Kinezi ce se vratiti na posao😅
-
ovo je ozbiljna kupnja maloprije , da nisu pivci malo kapitala odlučili smočiti?
Definitivno neki morski pas pliva sa nama malim srdelicama , neka
Definitvno ljepo za vidjet da na ovim cijenama netko udre s 800k u komadu, a na jdpl samo par minuta posli isto onaj veci nalog netko poklopio iako je manje love za to trebalo al nekako se cini povezano
-
Ne bih se cudio da bude 70 mil ili vise. Ovakva kupnja ne moze biti slucajna.
-
A to je moguce samo sa rastom vozarina za tc pnmaxe a u tom slucaju morat cu dizati svoj target price sa 1020🤔😅
-
Jednostavno mi se neda kratiti, pa šta god bude...
-
Možda je i moguće, po meni ovisi i o tome koliko su smanjili kamatne stope na zaduženja
-
Na ovoj koti 550kn je tehnicki i povijesno gledano najveci otpor u rasponu od 500-700kn...prolazak 550 nas vodi na 700kn!
-
Jednostavno mi se neda kratiti, pa šta god bude...
Ma kakvi kratiti,izdržati do pravog pada pa onda prodati ako krene dolje,nadan se da će izdržati do 6 mjeseca na ovim cijenamo ili više,onda mogu prodati da ne platim porez.
-
-
2023 ce biti najjaca tocka ciklusa.
Potraznja ce brutalno narasti, a flota i ne toliko. Prognoze sve govore.
Samo pomalo...
-
A to je moguce samo sa rastom vozarina za tc pnmaxe a u tom slucaju morat cu dizati svoj target price sa 1020🤔😅
Ja sam odavno, pocetkom godine target price zamjenio sa target razdobljem, a to je bar godina do dvije po TC, a sad dali tad bude 500, 1.000, 2.000.... vrijeme ce pokazat, isto tako i na drugim brodarima.
Jednostavno sad je razdoblje kad se ne trejda ili krati ovdje, nema smisla trosit vrijeme na to jer ces vise izgubiti nego dobiti kad podvuces crtu. Oni koji su duze na TK To bi trebalo biti jasno 😀 , uostalom koja kompanija na ZSE ima veci potencijal zaradit po dionici vise?
-
Ja sam odavno, pocetkom godine target price zamjenio sa target razdobljem, a to je bar godina do dvije po TC, a sad dali tad bude 500, 1.000, 2.000.... vrijeme ce pokazat, isto tako i na drugim brodarima.
Jednostavno sad je razdoblje kad se ne trejda ili krati ovdje, nema smisla trosit vrijeme na to jer ces vise izgubiti nego dobiti kad podvuces crtu. Oni koji su duze na TK To bi trebalo biti jasno 😀 , uostalom koja kompanija na ZSE ima veci potencijal zaradit po dionici vise?
Odgovor je jednostavan: JDPL.
-
Ok, zasto je ulpl podcijenjena... Tu bi isto moglo biti iznenađenja...
-
Nije ULPL još u fokusu. Skupljati polako i čekati otključavanje vrijednosti. Kao na Jadroplovu svojedobno...
Atlantska je kategoriju iznad
-
i ja taj ulpl mjerkam već neko vrijeme, ali kad vidim ogromne dugove, skurena sva dobit i rezerve, negativan kapital, predstečajna....nije niti jdlp neki svjetli primjer. za sada atpl izgleda daleko najbolje i vjerovatno će najlakše popeglati minuse. barem za sada tržište to tako percepira.
bila neki dan fina rasprava na drugoj temi... vrijedi pročitati. samo nitko nigdje da napiše nešto konkretno za taj uljanik.
admine, ako nije mjesto preseli na dry bulk.
-
Pa zato i je bila na 20-30 kn, a i sad na cijeni od predstecaja. Ali buduci da su sve rjesili, prakticno i da su vozarine visestruko vece od onih po kojim su radili izracun, neznam sta jos nije jasno 😉. Ali pomalo, bolje da sto duze cijena ostane sto nize, na svim brodarima.
-
Nije ULPL još u fokusu. Skupljati polako i čekati otključavanje vrijednosti. Kao na Jadroplovu svojedobno...
Na ATPL je trgovanje gotovo mučno, a na JDPL je pravi reli!
A o multiplikaciji do sada, a i ubuduće, ne treba ni trošiti riječi!
-
Pa zato i je bila na 20-30 kn, a i sad na cijeni od predstecaja. Ali buduci da su sve rjesili, prakticno i da su vozarine visestruko vece od onih po kojim su radili izracun, neznam sta jos nije jasno 😉. Ali pomalo, bolje da sto duze cijena ostane sto nize, na svim brodarima.
Otkad je krenulo rasti zimus imamo prosjek od nekakvih 50 kn rasta mjesecno. Skokovito, ali kad se uzme trendline tako nekako ispada. Kad bi se potegnulo tako do sredine 2023 pa da to bude 1500 kn, a nema razloga da tako ne bude, nitko sretniji od mene. S tim da ako se posloze prave okolnosti u jednom trenu moze biti i znatno vise.
-
Na ATPL je trgovanje gotovo mučno, a na JDPL je pravi reli!
A o multiplikaciji do sada, a i ubuduće, ne treba ni trošiti riječi!
Pa trgovanje je mucno kad trejdas.... da ostavis na miru, pa imas vjerovatno kroz 2-3 godine rast od 100-200%, di ces bolje.
Ja bi odmah potpisao da na komplet portfelj imam sigurnih 20-30% dozivotno, jer su to brutalni iznosi kroz 30-40 godina.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun