Pitat će Sv. Joakima ili po njihovom - Jovajšu!
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Je a kak oni budu znali kad je "pri vrhu"
Pročitat će ovdje na forumu.
U svakom slučaju, dionice koje su dobili, sigurno neće rasipati besmisleno.
-
evo jedan mali info iz najnovije knjige , koliko je CERP (bez)opasan . 12.500 komada je dodjeljeno Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Mislim da su te u sigurnim rukama
Ne znam jesi li znao, pola poslovnih prostora i mondenih kafića u strogom centru ZG u Bogovićevoj, Petrićevoj, Teslinoj, na Cvjetnom trgu, Margaretskoj i Preobraženskoj su u vlasništvu SPC. Da ne spominjem brojne stanove po Trgu Bana Jelačića i šire. Oni jako dobro znaju upravljati svojom imovinom, tako da očekujem njihovu eventualnu prodaju tek negdje "pri vrhu", a ne razbacivanje po bid.u, ako si na to mislio.
Ima jedan dobar vic o tome. Prolazi čovjek kraj jezera, a u jezeru se utapa pop. Kaže čovjek: Pope, daj mi ruku da te spasim. Pop ništa. Ovaj opet: Pope, daj ruku... Ništa, pop se utopi. Dođe čovjek sljedeći dan na sprovod i pita drugog popa zašto mu nije dao ruku nego se utopio.
- Krivo ste ga zvali. Trebali ste reći pope, evo ruka, a ne pope, daj ruku. -
To nije vic, nego narodna pripovijest, ali dobro
-
Ima jedan dobar vic o tome. Prolazi čovjek kraj jezera, a u jezeru se utapa pop. Kaže čovjek: Pope, daj mi ruku da te spasim. Pop ništa. Ovaj opet: Pope, daj ruku... Ništa, pop se utopi. Dođe čovjek sljedeći dan na sprovod i pita drugog popa zašto mu nije dao ruku nego se utopio.
- Krivo ste ga zvali. Trebali ste reći pope, evo ruka, a ne pope, daj ruku.. Meni je to baš jedan pop ispriča.
-
Jel ovo prodaju bradati popovi?
-
Ne, nego kosmate kaluđerice.
Prodaju prodavači, kao i uvijek. Znaš da nije korektno prebrajati krvna zrnca na asku?
-
Ajd se uozbiljite. Nikakvi popovi i kaluđerice. Prodaju oni koji su ovaj članak pročitali s razumijevanjem.
https://www.hellenicshippingnews.com/dry-bulk-shipp…ecovery-awaits/
-
Ajd se uozbiljite. Nikakvi popovi i kaluđerice. Prodaju oni koji su ovaj članak pročitali s razumijevanjem.
Pajdo...to ti je clanak star 5 mjeseci...jos jedan general proslosti🤣🤣🤣
-
E moj generale, samo se ti oglušuj na to što u njemu piše i objašnjava bez obzira na datum. I dalje se pitaj zašto je cijena ATPL zapela i vjerojatno će u korekciju koju je zapravo već i počela. A cijena od 500 kuna za FI će ostati nedosanjani san. Pa se ti smij i dalje.
Ovaj ti je noviji, ak su ti datumi bitniji od onoga što se u člancima piše i što se nagovješćuje.
https://www.marsoft.com/post/how-long-…arket-boom-last
A BDI pada već nekoliko dana. S vjerojatnošću nastavka trenda.
-
-
in Dry Bulk Market,International Shipping News 25/02/2021
-
E moj generale, samo se ti oglušuj na to što u njemu piše i objašnjava bez obzira na datum. I dalje se pitaj zašto je cijena ATPL zapela i vjerojatno će u korekciju koju je zapravo već i počela. A cijena od 500 kuna za FI će ostati nedosanjani san. Pa se ti smij i dalje.
Ovaj ti je noviji, ak su ti datumi bitniji od onoga što se u člancima piše i što se nagovješćuje.
Taj koji je pisao clanak se razumije u dry bulk shipping kao Marta u krivi k...
Totalne budalastine pise.
Atpl trenutno vozi s preko 20k USD prosjekom sto znaci jedno 200 mil kn dobiti za godinu.
Bid se polako puni, a ask je prazan. I to ce se kako mjesec ide kraju intenzivirati.
-
Mada ono, mislim da su crkve dugorocni investitori.
Pogotovo ovi koalicioneri druga Plenkija.
opet su bolje prošli nego Bozanić u Kabi, a u stvari možda je on i dobro prošao s Mama miom, tko zna čim ga je namamila, uglavnom su joj argumenti bili jači od caritasove sirotinje
-
Taj koji je pisao clanak se razumije u dry bulk shipping kao Marta u krivi k...
Totalne budalastine pise.
Atpl trenutno vozi s preko 20k USD prosjekom sto znaci jedno 200 mil kn dobiti za godinu.
Bid se polako puni, a ask je prazan. I to ce se kako mjesec ide kraju intenzivirati.
U tim dolarskim iznosima je uračunat BOPEX ili nije?
-
Breakeven prosjecni se vrtio 11400, sad je nesto veci, ali ne mnogo.
Ostaje pitanje sto je s panamaxima. Ako su oni klizni onda govorimo i o znatno vecoj prosjecnoj vozarini.
-
Breakeven prosjecni se vrtio 11400, sad je nesto veci, ali ne mnogo.
Ostaje pitanje sto je s panamaxima. Ako su oni klizni onda govorimo i o znatno vecoj prosjecnoj vozarini.
Danas
BDI sa 3.285 na 3.224 boda.
Panamax BPI sa 4.269 na 4.241 bod.
Supramax BSI sa 2.939 na 2.935 boda.
Brake ven za ATPL još uvijek značajno profitabilan.
Neka potraje.
Ali je pao i Capesize BCI za 4,6 % na 3.349 boda.
Očekuje se da će drybulkeri vani i danas odraditi crveni dan, što rade već danima.
-
Ne budu crveni, upravo provjerio, Wall Street danas ne radi.
-
Šteta, plan ti se izjolavio.
Možda sutra.
-
Izgleda da i ameri poprimaju naše navike "rada".......praznik su imali jučer ali ne rade danas...... ......tak bi i mi trebali jel ove godine puno praznika "pada" na vikend......
-
Šteta, plan ti se izjolavio.
Možda sutra.
Sutra sigurno. Naročito ako BCI i BDI još dodatno padnu, a budu.
Sva je sreća da ulagači na Wall Streetu prate i ispunjavaju moje planove.
Izgleda da i ameri poprimaju naše navike "rada".......praznik su imali jučer ali ne rade danas...... ......tak bi i mi trebali jel ove godine puno praznika "pada" na vikend......
Koliko znam, i Englezi imaju prebaciavanje praznika na slijedeći dan, ako im padne u nedjelju.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner