Ma može i od sljedećeg mjeseca, pomalo
A to je vec u ponedjeljak😅
Ma može i od sljedećeg mjeseca, pomalo
A to je vec u ponedjeljak😅
Pa nase "Preduzece" se priprema za isplatu dobiti kroz dividendu.
U slučaju da su svi gore navedeni uvjeti zadovoljeni, Upravni odbor Društva Glavnoj skupštini Društva predložit će da se dioničarima isplaćuje do 40% konsolidirane dobiti (nakon oporezivanja) u obliku dividende
Jel ste vidjeli ovoga s 1000kom na asku.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…102003b7572.pdf
Opa...znači mogla bi divka.
Raketice raketice kuda li ces u sljedece dvije godine?
Znači na 100 milja dobiti....isplatili bi malo manje od 30 kn po dionici.
Raketice raketice kuda li ces u sljedece dvije godine?
možda BudFox opet doživi biltene i avione ovdi
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…102003b7572.pdf
Opa...znači mogla bi divka.
Znaći nešto su i zaradili kad su o tome počeli razmišljati.
Ne sviđa mi se ideja o dividendi, ali se neću buniti
Ova objava je tim vise vaznija jer i oni vide buducnost onakvom kakvom je se zadnjih mjeseci interpretiralo, ocito je i da je Q1 jako dobar kad vec pricaju o dividendi. Do nekidan smo se rugali kad bi netko to izrekao, iskreno prvom bi meni bilo to nesuvislo drukanje. Nastavili se ovakvo dizanje indexa mislim da je 100 m dobiti pesimisticna prognoza.
Ovo je snažan buy signal od strane uprave....čini se da je Q1 dobro odradio....a budućnost je i njima zanimljiva.
Pa ako sad ne bi zarađivali onda neće nikad, uz ovakve vozarine 300-400% više nego prošle godine.
Podignut ce se prodajni nalozi, sutra krecemo od cca 260-265 kn.
Ali ovo je stvarno iznenađenje, da su odmah već donijeli odluku o dividendi.
Mora da su rezultati za 1.kvartal jako dobri, a spominju čak već i evenualni predujam dobiti.
Ja bi rađe da ostane dividenda unutra pa da mi cijena dionice naraste za taj iznos, bar porez i prirez nebi platio . i tako na div.day će cijena psati za taj iznos po običaju...
Podignut ce se prodajni nalozi, sutra krecemo od cca 260-265 kn.
Ipak možda dočakamo izvješće na 260-280 kako sam procjenio
Ovo je signal za pad. Sutra smo na 240 kn...
ovo je jasno ko dan da ide predajam za divku .... bravo za sve mornare , i one koji će to tek postati
ovo je jasno ko dan da ide predajam za divku .... bravo za sve mornare , i one koji će to tek postati
Postat ce mnogi izgleda nakon jos nekoliko dana...
spasilo čovjeku 1000 dionica, da nisu tempirali obavijest točno u 16.00 izgorio bi kao prskalica, sada samo treba čekati dividendu